Princen tulemisen järjettömyys vs. Princen järjettömyys

Tämä uutinen vaatii niin kauan aikaa sisäistyäkseen kunnolla, että keikkakin on siinä vaiheessa jo historiaa

Siis PRINCE soittaa HELSINGISSÄ parin viikon päästä.

P R I N C E. Minneapolisin kääpiöjumala!

Otetaan vielä kuvan kanssa:

  
Hän, sai mut nauramaan. Hän, sai mut itkemään.

Vaikka järjestävä taho onkin piskuinen RL Entertainment, niin usko Princen saapumiseen on vahva. Toivottavasti vaan hoitavat tuotannon niin hyvin, että saapuu uudestaankin. Ja mikseivät hoitaisi. Katsokaas, mietin jo seuraavaa kertaa.

Lähdetäänkö siitä, että Prince on ainoita oikeasti elämää suurempia artisteja. Siis minun kirjoissani. Madonna on ihan tavallinen ihminen. Sillä on lapsia, se käy kakalla, sillä on nuoria ukkoja.

Mutta Prince. Luulen, että Hänen lyhyen jäntevää varttaan säilytetään vaaleanpunaisessa pumpulissa, Jumalan, Bill Hicksin ja Cliff Burtonin vieressä. Ajoittain se varsi haistaa miehen naisen tuoksun ja tulee maan päälle.

No niin, kuuntelen Diamonds & Pearlsia ja juttu lähti sfääreihin. Olen työn puolesta tavannut joitain aika isojakin staroja, mutta koskaan niiden tapaaminen ei ole juurikaan jännittänyt. Mutta en ikinä kuuna päivänä edes kuvittele pystyväni astumaan Princen eteen satakuntalaisen, lievästi pömppömahaisen olemukseni kanssa. Se olisi sama kuin Timo Soini pyytäisi prinsessa Madeleinea treffeille. Lady Gaga = ei jännitä. Lenny Kravitz = ei jännitä. Prince = . . .  .. .. .....

Muistatteko kun Prince muuttui Symboliksi? Kun sitä vitutti se sopimus levy-yhtiön kanssa. Se julkaisi niitä megalevykokonaisuuksia vittuillakseen.

Aiemmin kirjoitin keikkojen pituudesta. Prince voisi soittaa vaikka kolmen tunnin bluesjamit (kammottavin livesoitannan muoto), eikä haittaisi yhtään.

Paniikki on tietenkin jo iskenyt: MITÄ JOS EN SAA LIPPUJA? Työvelvotteista johtuen olen valinnut lipunhankintametodikseni netissä roikkumisen. Jos jollain on vinkkejä varmaan "saantiin", niin niistä olisin kiitollinen.

Princen biisit TOP 5

1. Sign O' the Times
2. Gett Off
3. Sexy MF
4. When the Doves Cry
5. 1999

Juu, on hitikäs lista, mut minkäs teet, Princellä ei juuri muuta olekaan. Vaikka ne pari uutta levyä oonkin skipannut aika nopealla kuuntelulla. Juu, ei haittaa, eikä sekään et Prince on kait niin vahvasti Jessen miehiä että Sexy MF ei enää taivu. Tai muut riettaudet. Harmi.

Princen matskua tuli kattavasti Spotifyynkin tässä taannoin. 

KETKÄ TULOSSA?

This entry was posted in ,,,. Bookmark the permalink.

4 Responses to Princen tulemisen järjettömyys vs. Princen järjettömyys

  1. Lauri says:

    Tulen, jos kaveri saa liput! Prince on todellakin ainoa elossa oleva elämää suurempi artisti. En edes tiedä onko koko heppua edes olemassa, vai onko se vain joku kollektiivinen mielikuvituksen harha, jonka jokainen näkee. Mies, joka on liian hyvää ollakseen totta.

  2. dzei says:

    Vois vittuillessaan mennä. Siis pakkohan tonne on päästä! Ei vaan oo (vissiin/kuulemma) kovin onnistuneita ollet noi aiemmat RLE-säädöt. (Wu-tang clan: kaikki muu paskaa paitsi ite keikka).

  3. Lauri says:

    Kävin Lontoossa kattomassa. Kovaa kamaa oli ja harmi ettei saatu afterpartyihin vielä lippuja. Toiset frendit oli päässeet niihin. Prince tuli vetämään 2,5h keikan päälle vielä neljän tunnin jamit. Näistä uusista albumeista kannattaa kuunnella läpi Lotusflower sekä täysakustinen One Nite Alone, joka pyörii netissä. Erinomaisia (ja suosittelen, noinniinkuin toimittajan yleissivistystä ajatellen).

  4. SIis m i t ä!!!! JÄRÄKI LÄHTÖÖÖÖ

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...