Arvio: Miksi Sillan kolmas kausi on niin onnistunutJoskus äidinkieli pettää, ei voi mitään. Nytkin mietin, voinko käyttää tuota otsikon lausetta toteavassa muodossa, eikä kysymyslauseena. Mielestäni voin. En #muuten oikeastaan koskaan oikolue näitä tekstejä, vaikka kirjoitankin tätä blogia osaksi ylläpitääkseni kirjoitustaitoa. Keskityn enemmän kirjoittamisen rytmiin ja rutiiniin. Joten pahoittelut kirjoitusvirheistä. Tuhahtelen niille muiden teksteissä, mutten korjaa niitä omistani. Hieno mies.

ENIHUU.

Kielletty ilmaisu. 

Kosmologisista muutoksista sen verran:

Älkää välittäkö tuosta. Vanha juttu. Tässä tekstissä ON JUONIPALJASTUKSIA, joten jos et ole katsonut kuutta jaksoa, saattaa olla riski että pilaan jotain. En mitään isoa juonenkäännettä, mutta joku yksityiskohta saattaa vahingossa livetä. Hahmojen muutokset kauden edetessä ovat myös käsittelyssä.

Piti tuosta Sillasta kirjoittaa. Tiedän, jaksoja kolmannelta kaudelta nähtynä vasta kuusi, MUTTA uskallan silti lähteä kehumaan. 

Lähtökohdat eivät suinkaan olleet itsestäänselvän kehuvat, sillä kuten Silta-fanit kauhuissaan lukivat, Martin Rohdea ei kolmannella kaudella nähdä, koska häntä esittävä näyttelijä pyysi liikaa massia (ehkä saman verran kuin Saga Norénin näyttelijä), mutta Martinin hahmo sai todeta, että Saga on tämän sarjan tähti, eikä kukaan muu.

Paitsi että nyt Martinin korvaaja Henrik on osoittautunut ehkä vielä Martiniakin kiinnostavammaksi hahmoksi. Tuntuu kamalalta sanoa näin, koska rakastin Martinia, mutta ehkä juuri siinä on syy. Henrikiä en todellakaan rakasta, mutta hänen haavaisuutensa ja herkkyytensä on paljastunut kauden edetessä upealla tavalla.

Eli käsikirjoittajilla ei jäänyt sormi suuhun, vaan Martinin tilalle tuotiin vielä upeampi hahmo. Pitää myös muistaa, että käiskirjoittajat leikittelivät ajatuksella Martinin korvaajasta, kun ekassa jaksossa hänen tilalleen kaavailtu (tylsä) eukko räjäytettiin taivaan tuuliin Varg Vikernesin näköisen ex-sotilaan kotitekoisella pommilla. 

Mutta siis, MIKSI tämä kolmas kausi on niin onnistunut?

Kaikki lähtee jälleen kerran käsikirjoituksesta. Kaavamaisessa sarjassa kolmas kausi saattaaisi vaikuttaa jo hyvinkin tyhjiinpumpatulta, mutta osin henkilömuutoksista, osin käsikirjoittajien yleisestä neroudesta johtuen kolmas kausi on jo piessyt kakkosen maanrakoon - ja rytmissä ollaan ohitettu jopa ensimmäinen kausi.

Hahmot ja näyttelijävalinnat ovat myös onnistuneita. Ilmeisesti sarjan näyttelijät eivät ole myöskään kotimaidensa suurimpia tähtiä, mutta varsinkin suomalaisena katsojana on mahtavaa miten heillä ei ole entisten rooliensa painolasteja. Minulle Saga on Saga, eikä kukaan muu.

Miettikääpä jos tämä tehtäisiin Suomessa, ja jollain ihmeen kaupalla onnistuttaisiin tekemään aidosti hyvä käsikirjoitus ja ohjaajakin osaisi hommansa. Sitten murhapaikalle hipsisi Hissu Hietalahti etsiväntakissaan. Jussi Vatanen näyttelisi epäiltyä. Ei se nyt vaan vittu toimisi, vaikka molemmat ovat erittäin lahjakkaita näyttelijöitä. 

Toisaalta - sivuasiana - jos miettii House of Cardsia, niin Kevin Spaceyn kyvyt kyllä ottivat sen roolin omakseen. En minä Keyser Sozea miettinyt, tai Spaceyn muitakaan rooleja.

Henkilögalleriasta vielä: Neljännen jakson kohdalla tuntui, että käsikirjoittajat rullaavat itsetarkoituksellisesti mukaan lisää hahmoja, ja ehkä toivovat voivansa jossain vaiheessa yhdistää LANGAT, mutta kuudennen jälkeen olen jo aivan varma, ettei hahmomeri ole alkuunkaan liioiteltu. 

Ja miten hienoja ne hahmot ovat! Koska sarja on Skandinaviasta, ei Amerikasta, kaikki on paljon raadollisempaa, mutta toisaalta monitahoisempaa. Mitä pokeria pelaava nörtti vielä tekee? Entä nais-Persun hämärä aviomies? Mikä stalkkeri-hautausurakoitsijan lopullinen panos on? 

Puhumattakaan siis Henrikistä, Sagan parista, jonka perhekuvio on MAH TA VA! Ja murhat taideteoksina?? MITÄ MITTÄÄ! Oikeasti pitkästä aikaa katson tv-sarjaa jännityksestä jähmettyneenä, enkä vain "kahlatakseni tämänkin läpi", jotta voisin sitten kommentoida sitä Twitterissä.

Luin jo tokan jakson jälkeen Twitteristä moitteita, että hohhoijaa, on epäuskottava sarja. MUTTA minusta tässä kolmannessa kaudessa on hienoa juuri se, että siihen on tuotu sopivasti amerikkaa mukaan. Siis sellaista sopivasti sivuliirtoon lähtevää meininkiä, että kurveissa tulee ihan hitusen rumaa jälkeä. Olemme nähneet riittävästi ruotsalaisia wallandereja ja muita ankeita mököttäjiä, tässä sarjassa saa olla vähän jazzia!

Sivumennen sanoen olen todella kyllästynyt ajatukseen "scandinavian noirista" vai mitä hittoa ne sadat dekkarit nyt ovatkaan, mutta kuten sanoin, on Sillassa pimeisiin maisemiin ja sateiseen merenrantaan onnistuttu tuomaan mukavasti svengiä.

Ja Sagan perhe. Voi pojat. Olin hieman skeptinen siitä, kannattaako Sagan hahmoa yrittää syventää, mutta kansakoulunopettaja-main bitch-poliisipäällikön ja äidin puristuksessa Sagan mielipuolisuus rutistuu ihanasti pintaan. Ja hakeutui vielä Henrikin viekkuun! Vaikka sexy vaimo kummittelee vieressä yöpaidassaan!

AI AI!

JÄLKIKÄTEIS-EDIT: Piti vielä sanoa, että se lopullinen murhaaja on - jos ei nyt sivuasia niin ainakin ei ainut asia mitä lopuilta jaksoilta odottaa. Tavallaan juoni pyörisi eteenpäin ilman sitä näkymätöntä pahistakin, ihan vain katsellessa että miten jo esitellyille hahmoille käy. Toivotaan ettei syyllisen paljastuminen ole lopulta sellainen "äh"-lässähdys.


This entry was posted in ,,,. Bookmark the permalink.

75 Responses to Arvio: Miksi Sillan kolmas kausi on niin onnistunut

 1. Sara says:

  Mustakin kolmoskausi on ollut aivan timanttinen. Itse en tykännyt Martinista yhtään hahmona, mutta rakastin sitä, miten hänen ja Sagan dynamiikka ja kemia toimivat.

  Mutta sitten tulee Henrik, jonka kanssa pelittää vielä paremmin! Tykkään kyllä Henrikistä tosi paljon, vaikkakin toivon että sen ja Sagan suhde pysyy fuckbuddy-/työparitasolla eikä syvene joksikin parisuhdeviritelmäksi, joka räjähtää käsiin neloskauden lopussa tms. Ja se perhekuvio on kyllä mielenkiintoinen.

  Myös hahmojen vyörytys sarjaan toimii ja odottelen, miten kaikki kietoutuu yhteen. Ainoan moitteen annan sille, että Freddie Holstin näyttelijä oli isossa roolissa tanskalaisessa 1864-sarjassa ja näen ko. sarjan hahmon vain koko aika kun Holst on ruudulla.

 2. Satu says:

  Mä en uskaltanut lukea tekstiä, koska katson kaikki kolmoskauden Sillat putkeen talvilomalla. Enkä malttaisi odottaa... Eka ja toka kausi veivät ihan mennessään ja siksi onkin upeaa kuulla että kolmonen on loistava siitä huolimatta, että Sagan jeparikaveri joutui linnaan.

 3. Jussi says:

  Kiitti kommenteista arvon leidit
  Sara: En jaksa uskoa et tässä tapauksessa se menis miksikään parisuhdeveivaamiseksi, sen verran oudot lähtökohdat molemmilla tähän suhteeseen on. Mut selvästi käsikirjoittajat aikovat syventää tätä suhdetta.
  Satu: ihailtavaa mielenlujuutta. Me katsotaan tämä myös aina Areena-äppi/Chromecast-yhdistelmän avulla telkkarista sitten kun ehtii (tv-esitys su klo 22 ei sovi), ja on outoa kun voi katsoa vain yhden jakson kerrallaan.

 4. Minulla on jotain kertoa teille !!! On suuri ilo sydämessäni, jonka haluan jakaa kaikkien kanssa. Nimeni on Caroline Webb Yhdysvallat. Minulla oli väärinkäsityksen rakastajani viime vuonna joka johti meidät hajottaa ja hän ei koskaan halunnut kuulla ääntäni uudelleen. Hän näki kauniin naisen, jonka hän löytää enemmän kauniimpi kuin minä, mutta ajan mittaan tapasin god Baalam Hän on suuri loitsu pyörän. Otin yhteyttä häntä läpi hänen sähköpostiosoitteensa ja selitti kaiken hänelle. Hän sanoi, että minun ei pitäisi huolestua, että rakastajani tulevat takaisin minulle polvillaan kerjäämässä anteeksiantoa ennen 24 hours.My suurin ilo on, että nyt hän todella tuli takaisin minulle ja putosi polvilleen kerjäämässä anteeksiantoa, ja tänään olemme onnellisia ja hän myös parantaa siskoni rintasyöpä. Onko sinulla mitään ongelmaa? huolehdi enempää, koska godbaalam voi tarjota kestäviä oikeinkirjoituksen ratkaisun ongelmia:
  Jos haluat ex takaisin.
  Haluat edistetään omassa toimistossa.
  Jos haluat parantua HIV, Syövät ja muita sairauksia.
  Haluatko olla rikas.
  Haluatko miehesi / vaimo on sinun ikuisesti.
  Jos tarvitset taloudellista tukea.
  Palauta te huijatuksi tai menettänyt rahaa takaisin.
  Jos haluat erota tai lopettaa avioero.
  Raskaus oikeinkirjoituksen raskaaksi vauva
  jos haluat voittaa huolestuttavaa oikeustapaukset
  Jos haluat saada cured HIV, Syövät ja paljon muuta
  Jos haluat voittaa lotossa
  Yhteydenotto Suuri godbaalam sähköpostitse: godbaalamtemple@gmail.com

 5. Unknown says:

  7 vuoden avioliiton jälkeen mieheni jätti minut kahdella lapsella. Tunsin, että elämäni oli päättynyt melkein itsemurhan, olin emotionaalisesti alas pitkään. Kiitos oikeinkirjoittajan nimeltä profeetta john, jonka tapasin verkossa. Yhdessä uskollisena päivänä, kun selaillen internetin välityksellä, jotkut todistivat, että hän toi Ex-rakastajansa takaisin. Jotkut todistivat, että hän palauttaa kohdun, parantaa syöpäsairautta ja muuta sairautta, jotkut todistavat, että hän voi loitsata loitsun ja lopettaa avioeron. pian. Olen myös törmännyt yhteen todistukseen, kyseessä oli Marie-niminen nainen, hän todisti, kuinka hän toi takaisin Ex-rakastajansa alle kaksi päivää, kun otin yhteyttä, hän lupasi palauttaa avioliittoni takaisin ja vain kaksi päivää rukousta hän toi takaisin mieheni liittyäkseen minulle ja kiittää profeetta john hänen postissa .... holyprophet8@gmail.com

 6. lisa owen says:

  Nimeni on LISA ja olen USA: sta, haluan käyttää tätä tilaisuutta kiittää suurta Agadagaa, joka todella teki elämäni miellyttävän tänään. Tämä loistava mies, tohtori Agadaga toi ihana mieheni takaisin minulle, minulla oli kaksi kaunista lasta minun aviomies, noin neljä vuotta sitten, minä ja mieheni ovat olleet yksi riita tai toinen, kunnes hän lopulta jätti minut yhdelle nuorelle naiselle. Tunsin, että elämäni on ohi ja lapset luulivat, etteivät he enää näe isäänsä. vahva vain lapsille, mutta en voinut hallita tuskaa, joka pahoinpitelee sydämeni, sydämeni oli täynnä surua ja tuskaa, koska olin todella rakastunut mieheni kanssa. Joka päivä ja yö ajattelen häntä ja toivovat aina, että hän tulee takaisin minulle, kunnes jonain päivänä tapasin hyvän ystävänni, joka oli myös sellaisessa tilanteessa kuin minä, mutta hänen ongelmansa oli hänen entinen poikaystävä, jolla hänellä oli ei-toivottu raskaus ja hän kieltäytyi ottamasta vastuuta ja hylkäsi hänet. Hän kertoi minulle, että minulla oli pieni tapaus ja että en olisi syytä huoleen siitä ollenkaan, joten kysyin, mikä oli ratkaisu ongelmalleni ja hän antoi minulle tämän suuren miehen. sähköpostiosoite.Olen epäilevä, jos tämä mies oli ratkaisu, otin yhteyttä tähän suuriin ihmiseen ja hän kertoi minulle, mitä tehdä ja minä teen heidät kaikki, hän sanoi minua odottamaan vain 72 tuntia ja että mieheni tulee ryömimään hänen polvilleen vain anteeksiantoa varten, joten minä uskollisesti tehin mitä tämä suuri mies pyysi minulta ja varmasti 72 tunnin kuluttua hän oli takaisin minulle jälleen yhteyttä Agadaga apuun tänään agadagaspiritualhome@gmail.com

 7. IHANA:

  Wooow, minä olen Gloria Meyers, haluan jakaa elämäni tarinan maailman kanssa siitä, miten sain mieheni, ennen kaikkea sain onnellani takaisin, tarkoitin yhden dr. Ogundeleen ilmoitusta internetissä siitä, miten hän auttaa naista saan poikaystäväni takaisin, joten minun täytyy ottaa yhteyttä häneen auttamaan minua palauttamaan avioliittoni, aviomies jätti minut viiden vuoden avioliitolle, koska hänen perheensä ja ystävänsä eivät pidä minusta ja he pyytävät häntä saamaan toisen naisen, mutta kun minä ota tohtori Ogundele apua, hän kertoi rentoudakseen, että hän auttaa minua, tohtori Ogundele toi mieheni, joka jätti minut 5 vuodeksi vain 24 tuntia. Tämä on voimakas loitsu, jota en ole koskaan nähnyt elämässäni sellaista, hän toi takaisin mieheni minulle vain 24 tunnissa ja kertoi minulle, että minulla on oma lapsi, tänään minulla on 1-vuotias vauva, tämä mies on hieno, jos joku tarvitsee apua ja haluaa ottaa sinuun yhteyttä, sinä voi tavoittaa hänet seuraavalla osoitteella: Sähköposti: ogundeletempleofsolution@gmail.com, Viber-numero: +27638836445. Whats-app Numero: +2349065101630.

 8. spell says:

  Romanialainen Gabriel Katherine i meni naimisiin Patrickille, joka on liikemies, kun olin naimisissa hänen kanssaan, kun hänellä oli kaksi lasta, sunnuntaina näki hänen puhuvan naisen kanssa ja sen jälkeen hän alkaa toimia jonkin verran, kun kyselen häneltä, hän kertoi minulle, että se oli entinen tyttöystävä takaisin kouluun, kun mieheni alkoi pysyä myöhään, kun kysyin häneltä, miksi hän valehtelee minulle, kun hän erosi 1 kuukauden kuluttua, he asuivat yhdessä asunnosta täällä taloni ja he elävät hyvin, mutta silti rakastan mieheni ja minä tarvitsen häntä takaisin elämässäni, he olivat yhdessä, joten tulin kosketuksiin dr Sacre'n kanssa, joka lupasi minulle ja hän tuli takaisin minulle kaikki kiitos hänelle on apua, ota yhteyttä sähköpostilla Sacretempleofpower@gmail.com tai soita tai WhatsApp: +2348159768201 apua ja hän auttaa sinua takaisin rakastajaasi

 9. Nimetön says:

  Minun nimeni on Mariam Haluan tunnustaa suuren velhon nimeltään tohtori mieheni ja olen ollut naimisissa 5 vuotta nyt meillä ei ole lapsia ja lääkäri kertoi meille, etten voi syntyä, koska kohtuani olin niin huolissani ja vaimoni ei ollut onnellinen, joten hän päätti mennä naimisiin toisen tytön ja avioeron kanssa, että olin niin surullinen Kerroin ystäväni hänelle kertoi minulle spell vahva antoi minulle sähköpostiosoitteen eikä koskaan ajatellut niin paljon päätin antaa hänelle kokeile ja kerro, että se kestää 24 tuntia, jotta tuo aviomieheni takaisin minulle, ja minä jään raskaaksi ja taivutettu kolmas päivä mieheni palasi minulle ja hän alkoi pyysi minua hänen neal ja hän sanoi minulle, että hän ei haluaa avioeron uudelleen ja kahden kuukauden kuluttua vahvistan, että olin saanut raskauden. lääkäri voi auttaa sinua myös ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen spellspecialistcaster937@gmail.com

 10. Nimetön says:

  Minulla on Koffi Kouakou. Olen erittäin iloinen tänään, ei vain, mistä tämä suuri mies kutsuttu lääkäri on tehnyt minulle. Olin niin alhainen, kun minun ex? jätti minut. En voi uskoa, että nyt vaimoni on nyt takaisin polvilleni rubiininruusulla, pyytää minua ottamaan hänet takaisin ja tuntemaan surullisen ja anteeksi, että jätit minut? että se aiheutti minua kipua avioeron jälkeen? Ja kaikki tämä ihme tapahtui sen jälkeen, kun olen tilannut hätätilan 48 tuntia lääkäriltä. Arvoisa Herra, olen nykyisin maailman onnellisin mies. Tohtori teki sen. Joo. Se on ihana ihme ja ilo minulle ja perheelleni tänään. Kiitos arvokkaasta avusta. Olet todellinen noita ja et koskaan unohda, että olette jälleen onnellisia. Olet sankarini. Lapset ovat iloisia, että heidän äitinsä tulee kotiin ikuisesti. ota yhteyttä jos tarvitset kiireellistä apua suhteestasi Email: spellspecialistcaster937@gmail.com

 11. Nimetön says:

  TÄMÄN LISÄÄ
  Nimeni on Fernado Antonio. Tämä on todistus suurelle tohtorille, joka auttoi minua palauttamaan rakkauteni takaisin elämään. Päivänä, jolloin vaimoni jätti minut, asiat menivät synkälle ja tunnelma oli epävarmuustekijöitä. Kaikki tuntui siveältä ja päätin hakea apua noidat, joilla on kyky tuoda ex-vaimoni? takaisin. Kun ajattelin, menin Internetin kautta ja kuten näitte etsimään luotettavaa velhoa, näin lukuisia todistajia, jotka ovat tehneet velhoja entisten poikien ja rakkaiden talteenotossa. Uskon kautta tohtoriin tukemana otin yhteyttä ja selitettäessä asioita hän hyväksyi vastaamaan alan haasteisiin. Hän teki hyvää työtä. Entinen vaimoni palaa minulle hyvin huolella ja kiintymyksellä. Siksi haluan käyttää tätä tilaisuutta kunnioittavasti palveluni tilanteestani. Rehellisesti, hän osoitti rohkeutta ryhtyä pelottavaan tehtävään löytää ratkaisuja lähes kaikkiin ongelmiin. Ota yhteyttä sähköpostitse: spellspecialistcaster937@gmail.com

 12. Nimetön says:

  Hurraa! Luulen, että olen onnellisin nainen maan päällä, kun aviomieheni on palannut elämäänsä, kun hän jätti minut 2 vuotta ja 7 kuukautta, ja opetin, että hän oli poissa koko ajan, kunnes tohtori Okpa tuli avuksi. Olen onnellinen tänään, koska tohtori Okpa, joka voin sanoa, että hän on enemmän tai vähemmän jumala minulle, koska en koskaan opettanut voisin saada mieheni takaisin, mutta tohtori Okpa teki hienoa työtä, jota en koskaan opettanut 24 tunnin välein. Haluan käyttää tätä tiedotusvälineitä kertoa maailmalle auttaakseni antamaan kiitokseni suurelle Dr Okpalle, joka toi onnellisuuteni. Minun kollegani siellä, jotka käyvät läpi samanlaisia asioita, neuvon neuvoa ottamaan yhteyttä Okpa-apuun osoitteessa okpatempleofsolution@gmail.com

  Tess Hollannista

 13. Joe says:

  Beware of online spell or to fix your broken marriage or relationship problem or after a divorce or Breakup,I was recently scam by two of them, until one faithful day i meet a man called Dr Oseiboh who help me to get back to the mother of my 2 kids after we have been separated for 3 years,I only pay for the items required for the spell and he cast the spell for me within 48hours my ex wife called me and beg me to forgive her for everything and we are back together.if you need a real and quick love spell or you are passing through pregnancy problem Dr Oseiboh is the answer, Please if any body needs. LOVE SPELL,LOTTERY,PREGNANCY SPELL, DIVORCE SPELL,STOP COURT CASE AND WIN ANY COURT PROBLEM,DEATH SPELL,BUSINESS SPELL AND MANY MORE YOU MAY NEED. Email him now for your own help. via email droseiboh12@gmail.com https://droseiboh12.wixsite.com/spell add him on whatsapp line or call +2347017565415.

 14. Hei olen Mary Michael, olen täällä spreed tämä hyvä uutinen koko maailmalle siitä, miten sain mieheni rakastaa takaisin. Olin hulluksi, kun rakkauteni jätti minut toisen tytön viime kuussa, mutta kun tapaan ystävä, joka tutustuttaa minut DrIgbinovia suuri Messenger, olen kertonut minun ongelmani DrIgbinovia miten mieheni jätti minut ja myös miten minun piti saada työtä erittäin suuri yritys. Hän vain sanoi minulle, että olen tullut oikeaan paikkaan olivat aion saada sydämeni halu ilman sivu vaikutuksia. Hän kertoi minulle, mitä minun pitää tehdä, kun se oli tehty, seuraavan 2 päivää, rakkauteni soitti minulle puhelimessa ja sanoi anteeksi elää minulle ennen nyt ja myös seuraavan viikon jälkeen rakkauteni soitti minulle on vedota anteeksiantoa , Olin pyytänyt haastatteluun minun haluttu yritys minun tarvitsi työskennellä ohjaaja. Olen niin onnellinen ja ylityöllistettyjä, että minun täytyy kertoa tämä koko maailmalle, miten Drigbinovia auttaa minua myöntämään sydämeni halu. Drigbinovia on erikoistunut kaikenlaisia oikeinkirjoituksen ja hyvää taikaa. Jos tarvitset apua yhteyttä Drigbinovia on seuraava Sähkö posti osoite: doctorigbinovia93@gmail.com

  Kiitos minulle myöhemmin.

 15. * says:

  TODISTUS

  Nimeni on Safina Jakov, minä olen Puolasta ja jakan tämän maailman tosi elämäntarinaani, haluan maailma tietää erinomaisesta ja rehellisestä suuresta miehellisestä Akinista Akinista, minulla oli ongelmia minun aviomies ja hän meni eroon eroon, koska minulla ei ollut lasta hänelle 9 vuoden avioliiton jälkeen ja etsin apua kaikkialla, tiedän, että voisi auttaa minua ja näen yhden ilmoituksen, josta puhutaan Dr Akinista miten hän voisi auttaa häntä 24 tuntia, otin nopeasti yhteyttä, ja hän kertoi minulle, että hän auttaa minua ongelmani kanssa 48 tuntia en ollut varma hänen sanoista, toistaiseksi hän toi takaisin mieheni, joka jäi alle 48 tunteina ja mieheni paluun jälkeen olen onnellinen nainen maan päällä, koska olen raskaana poikavauva, todistan tänään, koska kerroin tohtori Akinille, että annan maailman tietää hänestä ja jopa niille, jotka tarvitsevat ratkaisu elämäsi ongelmiin, ota hänet yhteyttä tähän päivään mennessä ja ota yhteyttä: WhatsApp ja Viber Chat: +27656406432. Sähköposti: akinsolutiontemple@gmail.com

 16. animony says:

  Haluaisin jakaa todistukseni kaikista maailman ihmisistä.Olen Sandra Englannista Bara Finder, menin naimisiin mieheni kanssa noin kaksi vuotta sitten alamme ongelmiin kotona, pysähtymme nukkumaan samassa sängyssä, taistelemalla pikku asioista, joita hän aina tulee kotiin myöhään illalla, juo liikaa, ja hän aina nukkuu muiden naisten kanssa ulospäin. En ole koskaan rakastanut ketään elämässäni, paitsi että hän on lapseni isä, enkä Haluamme menettää hänet, koska olemme työskennelleet niin kovasti yhdessä, että tulemme siihen, mitä meillä on tänään. muutama kuukausi sitten hän on nyt Alignment elää kanssani ja vauvan kanssa.
  käänny ja katkesin. sydän nimeltään äitini ja selitti kaiken hänelle, äitini kertoi minulle Dr.Chambercista, hän auttoi häntä ratkaisemaan ongelman hänen ja isäni välillä, olin outoa tästä, koska he eivät olleet kukin muut kolme ja puoli vuotta, ja se oli kuin ihme, he palasivat toisiinsa. lähetin tohtori Dr.Chambercille, hänen sähköpostiosoitteeseensa: Chamberc564@yahoo.com
  ja selittää hänelle kaiken, että hän lupasi minulle olla huolissaan siitä, että hänet kiehtoo ja tekisi asiat takaisin siihen, miten me niin paljon rakkautta jälleen kerran, ja se oli toinen naishenki, joka hallitsi aviomieheni. ongelmani ratkaistaan ​​kahden päivän kuluessa, jos luulen, että sanoin OK.Niinpä hän heitti minulle loitsun, ja kaksi päivää myöhemmin rakkauteni palasi pyytämään minua anteeksiantoon. Olen niin onnellinen. Siksi olen päättänyt jakaa kokemuksensa jokaisen elimen kanssa, jolla on ongelma, jos lääkäri vapautti paljon ratasta hänen sähköpostiosoitteeseensa: Chamberc564@yahoo.com (1) Jos haluat saada ex takaisin .
  (2) jos sinulla on aina huonoja unia.
  (3) Haluatko päivittää toimistonne.
  (4) Haluatko naisten / miesten juoksevan jälkeesi.
  (5) Jos haluat lapsen.
  (6) Haluatko olla rikas.
  (7) Haluatko sitoa miehesi / vaimonsa
  sinun ikuisesti.
  (8) Jos tarvitset taloudellista tukea.
  (9) Kasvien hoito
  (10) voittaa arpajaiset

 17. Unknown says:

  Grand maitre marabout medium sorcier vaudou / Tel/whatsapp :
  +229 60 69 74 96

  Homme est né pour être heureux dans cette vie. Grand maitre marabout
  medium sorcier vaudou spécialiste du Retour affectif pour vos
  recherche de marabout médium puissant vaudou

  sorciers pour un retour affectif envoûtement d'amour magie rouge magie noir pour
  le retour affectif urgent et rapide avec un medium marabout puissant pour
  le retour affectif urgent en France Belgique Canada un retour affectif
  en Afrique
  avec un marabout africain Taleb retour affection retour affectif
  rapide gratuit avec
  voyant medium marabout retour affectif France marabout Belgique marabout Suisse
  marabout Guadeloupe marabout Martinique marabout Mayotte marabout
  puissant marabout
  voyant medium puissant retour affectif il est là pour retour affectif rencontre
  sérieuse forum chat discussion en directe rencontre sans inscription
  retour affectif
  retour affectif rapide marabout voyant medium puissant rencontre
  séreuse forum de retour
  affectif forum de discussion gratuit avec marabout puissant marabout
  magie noire magie
  rouge pour retour affectif rencontre d'être aimé chat gratuite retour
  de l'être aimé amour retour affectif forum de retour affectif rien que
  retour affection spécialiste de retour affectif marabout

  vrai retour affectif rapide marabout puissant voyant medium pour avoir
  richesse emploi travail chance savon de chance marabout puissant
  marabout en France marabout puissant retour

  affectif voyant medium marabout puissant magie sorcellerie noire
  rituels de retour affectif forums de discussion de retour affectif
  forums de rencontre célibataire site de rencontremarabout

  puissant de retour affectif voyant medium puissant marabout voyant
  medium marabout de retour affectif marabout Guadeloupe marabout
  Martinique marabout puissant rencontre chatte

  gratuite marabout puissant marabout voyant medium retour affectif
  gratuite vaudou sorcier magie rouge magie blanche marabout puissant du
  monde amour travail emploiecontact de

  marabout puissant retour affectif rapide forums de discussion d'amour
  discussion gratuite amour rencontre sérieuse marabout puissant retour
  affectif retour d'être aimé retour de son amour
  l'argent richesse déception amoureuse amour déception retour affectif
  marabout puissant
  voyant medium puissant France Belgique Suisse Guadeloupe Martinique

  Contact Maître MOUFOU :
  SiteWeb : https://www.marabout-sorcier-vaudou.com/
  E-Mail : maitre.sorcier.moufou@gmail.com
  Tél Bénin :+229 60 69 74 96 (Joignable aussi sur Whatsapp)

 18. Hei, nimeni on Mirja VÄINÄMÖINEN Olen Helsingistä, mutta siirryin Waterton Lakes National Park Kanadaan mieheni kanssa. Sanat eivät selitä, kuinka innostunut olen rikki avioliiton palauttamisesta, ja nyt mieheni on täysin palannut, kun jätin minut ja lapset toiselle naiselle. Olemme olleet naimisissa seitsemän vuotta, ja avioliiton aikana olemme saaneet sarjan taisteluja, jotka jatkoivat meitä, kunnes lopulta hän jätti kanssani ja lapsillemme ja muutti Australiaan toisen naisen kanssa. hän estänyt kaiken viestinnän, jonka hän tekee heidät virheelliseksi. Opetin, että elämäni oli ohi, ja lapseni opettivat, etteivät he koskaan näe isäänsä uudelleen. Yritin olla vahvoja vain lapsilleni, mutta en voinut hallita kipua, joka vaivasi sydäntäni, surun ja tuskan vuoksi, koska rakastin häntä todella. Joka päivä ja yötä ajattelen häntä ja haluaisin aina, että hän palaisi kanssani, olin kirjaimellisesti hullu ja tarvitsin jumalallisen väliintulon, joten kerroin jokaiselle ongelmalleni ystävälleni, jolla oli kerran samanlaisia ​​haasteita avioliitto. Hän viittasi minut hyvin voimakkaaseen miehen nimeen DrIginovia. Hän sanoi, että hän oli ainoa syy siihen onneaan, että hän nautti tähän päivään. Drigbinovia voi auttaa, rikkoontuneita suhteita hän sanoi, että minun piti laittaa hänet kokeilemaan. Otin häneen yhteyttä hänen sähköpostiosoitteeseensa doctorigbinovia93@gmail.com ja hän antoi minulle ohjeet siitä, mitä tehdä, ja niin tein, niin hän teki rakkauden loitsun minulle. Suurimmalle yllätykselleni, kolmen viikon kuluttua, mieheni soitti minulle ja kertoi minulle, että hän jäi meidät yhtä paljon kuin lapset, olin niin yllättynyt, sydämeni oli täynnä iloa ja jännitystä, ja aloin varjella kyyneleeni. Hän pyysi anteeksi hänen virhettään ja pyysi anteeksi, että hän aiheutti minulle ja lapsille aiheutuneen kivun. Näin hän tuli takaisin meille, paljon rakkautta ja iloa, ja siitä päivästä lähtien meidän avioliitto oli nyt vahvempi kuin ennen. Drigbinovian ansiosta hän on erittäin voimakas mies, joten päätin jakaa tarinanni niille naisille ja miehet, jotka kokivat tapahtuneen. Haluan teidän tietävän, että on olemassa ratkaisu. Drigbinovia on ratkaisu, todellinen ja voimakas kapellimestari, joka rukoili elää pitkään auttamaan naisia ​​ja lapsia kivun aikaansa. Ja sillä on myös loitsuja hivin, syövän jne. Parantamiseksi tai WhatsApp hänelle kautta +2348144480786 HYVÄ LUKI,

 19. Nimetön says:

  Rakas ystäväni, olen pahoillani, että luet tämän viestin näin, näen vain sen keinon auttaa kuka tarvitsee apua. varmista, että olet lukenut tämän todistukseni loppuun asti, sillä se on elämän tarina, koska se on todistus siitä, että kerron jokaiselle kuulla. Olen ollut naimisissa 3 vuotta ja avioliiton neljäntenä vuotena toinen nainen otti rakastajani pois minusta ja mieheni jätti minut ja lapset ja olemme kärsineet 2 vuotta, kunnes tapasin viran, jossa mies kutsui ylimmäisen papin tohtori Chamberciksi olen auttanut jotakuta, ja päätin antaa hänelle yrittää auttaa minua tuoda rakastajani takaisin kotiin ja uskoakseni minulle, että lähetän vain kuvan ja yksityiskohdat hänelle ja miehelleni ja 2 päivän kuluttua, kun hän on kertonut minulle, näin auton ajoi taloon ja katso, se oli mieheni ja hän on tullut minulle ja lapsille, ja siksi olen iloinen voidessani tehdä jokaisen teistä samanlaiseksi tavata tämän miehen kanssa, koska voin vannoa elämäni kanssa, että mies on erittäin vahva oikeinkirjoitin ja hänen oikeinkirjoituksensa ovat erittäin hienoja ilman sivuvaikutuksia y, jos haluat lisätietoja papista dr Chamberc Oletko todella kärsivät suhdettasi juuri nyt? haluatko ylimmäisen papin tohtori Chambercin puuttua suhdettasi auttamaan sinua korjaamaan suhdettasi? ota häneen yhteyttä tänään sähköpostitse: Chamberc564@yahoo.com
  Lääkäri mitä numeroa +2348088777194
  jos sinulla on ongelmia seuraavassa numerossa
  (1) Jos haluat takaisin
  (2) jos sinulla on aina huonoja unia.
  (3) Haluat olla mainostettu toimistossa.
  (4) Jos haluat lapsen.
  (5) Kasviperäistä hoitoa
  (6) Haluat olla rikas.
  (7) Haluat sitoa miehesi / vaimonne olemaan sinun ikuisesti.
  (8) Jos tarvitset taloudellista apua.
  (9) Anna ihmisten totella sanoja ja tehdä haluasi
  (10) E.T.C-tapauksen ratkaisu
  Ota heidät yhteyttä sähköpostin temppelikammiossasi
  Lääkäri mitä numeroa +2348088777194
  ja saat kaikki ongelmasi ratkaistuksi

 20. animony says:

  Hei rakkaat ystävät, luen hyviä blogi-artikkeleita hämmästyttävästä työstänne, olen erittäin iloinen kaikille teille, koska löysin saman onnen itsessäni, muutama viikko sitten luin samanlaisen todistuksen suhteiden neuvontapaikasta osoitteessa työpaikkani, kommentti, jonka on kirjoittanut nainen Jennifer Osawe Madridista, hän todisti verkossa ja sanoi suuren miehen afrikkalaisesta kansasta nimeltä Dr.spell-asiantuntija voi ottaa takaisin hänen poikaystävänsä 12 kuukauden irtisanomisen jälkeen. Olin motivoitunut ja yllättynyt kuullessani rakkauden peliosasta todella, yritin ottaa yhteyttä samaan Dr.spell-asiantuntijaan osoitteessa: spellspecialistcaster937@gmail.com, jotta voisin kiireellisesti palauttaa mieheni aviomiehen, menemme naimisiin noin 2 vuotta. erotettiin. Lähetin heti sähköpostiviestin Dr.spell-asiantuntijalle, sain välittömästi vastauksen, hän kertoi voivansa auttaa minua, hän sanoi, että tapaukseni on hänelle liian helppo käsitellä, koska hän on ratkaissut samanlaisia ​​tapauksia vuosien varrella. Yritin kokeilla, koska minulla ei ole mitään menetettävää. Hän vaati valokuvakuvia ja ostin kynttilöitä ja muuta kirjoitusmateriaalia, joka oli tarpeen onnistuneen tuloksen saavuttamiseksi. Kaksi päivää sitten, joka oli tiistai-aamu sen jälkeen, kun rakkauspeli oli aktivoitu, sain puhelun entisen aviomieheni mieheltä, hän puhui niin ystävällisesti minulle ja pyysi anteeksi, että hän rikkoi kanssani, että se oli paholaisen käsityö ja hän tunsi hyvin pahoillani, annan hänelle anteeksi ja kiittää häntä siitä, että hän tuli takaisin. Se oli järkyttävää ja suurta yllätystä. En voisi koskaan kuvitella, että se toimii niin nopeasti, kunnes eilen aamulla mieheni palasi kotiin tapaamaan minua ja kaksi ihanaa lasta, jotka olemme kaikki onnellisia perheen parissa.
  1) rakkaus oikeinkirjoituksen osa voittaa pelejä
  2) Palauta kadonneiden rakkauden loitsut
  3) Avioero
  4) Puolison puolison puolisot
  5) sitova oikeinkirjoitus elää yhdessä ikuisesti
  6) Breakup Spells
  7) Maagiset juuret ja yrtit vahvan ylösnousemuksen ja pitkittyneen sukupuolen vuoksi
  8.) Magic-oikeinkirjoitusta edistetään työtoimistoissasi
  9) Magic-loitsu vauvan saamiseksi. (kohdun hedelmä)
  Huomaa, että olin epätoivoinen palauttamaan entisen rakkauteni miehen välittömästi, en koskaan odottanut, että saan aikaan kiireellistä tulosta, aivan kuten mitä tapahtuu, rakkauteni kutsui minut matkapuhelimeeni. Rakkaustankojen jakaminen toimii nopeammin epätoivoiselle naiselle tai miehelle, joka etsii kiireellistä tulosta palauttamaan aitoa rakkautta ja rauhaa avioliiton suhteen, ja ota yhteyttä dr. Spell-asiantuntijaan välittömästi.
  spellspecialistcaster937@gmail.com

 21. merly says:

  Tässä ovat nämä suuret oikeinkirjoittajat, jotka ovat tehneet minulle. En koskaan usko taikuuteen ennen kuin olin kiusannut kokeilla sitä. Minulla ja miehelläni oli monia ongelmia yhdessä. Hän ei aina tee minut onnelliseksi, koska hän on rakastunut toiseen avioliittoon kuulumattomaan naisiin. Olen yrittänyt parhaani varmistaakseni, että mieheni lähtee tästä naisesta, mutta mitä enemmän puhun hänelle, sitä enemmän hän saa minut surulliseksi, joten avioliitoni meni avioeroon, koska hän ei anna sitä minulle. Joten kaikki tämän tuskan ja pelon kanssa päätin ottaa yhteyttä näihin oikeinkirjoittajiin, jotta voisin nähdä, alkavatko asiat uudelleen minun ja mieheni välillä. Tämä taika DR.PEACE kertoi minulle, että mieheni on todella suuri sotku, että hän oli maaginen lumoava, joten hän kertoi minulle, että hän tekisi kaiken tavalliseen tapaan. hän jatkoi ja heitti loitsun minulle, 3 päivän kuluttua hän heitti loitsun miehelleni. Hän muutti täysin. Hän pyysi minua anteeksi ja sanoi, miten hän kohteli minua, ettei hän tiennyt, mitä hän teki. Minä ja mieheni ovat jälleen yhdessä, ja kiitän todella DR PEACEa siitä, että hän antoi minulle takaisin mieheni, että jokainen haluaa ottaa häneen yhteyttä niille, joilla on avioliittoon ja suhteisiin liittyviä kysymyksiä, hän ratkaisee sen sinulle. Hänen sähköpostiosoitteensa on täällä: doctorpeacetemple@gmail.com
  WhatsApp: +2348059073851
  Viber: +2348059073851

 22. Hej, jag heter "TERRY ARNOLD" Jag är från USA. Jag var gift i 7 år med Ruben. Saker började bli ful och vi hade slagsmål och argument nästan varje gång. Det blev sämre vid en tidpunkt som han lämnade för skilsmässa ... Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra sig och stanna hos mig men all insats var meningslös. Jag bad om och försökte allt men ändå fungerade ingenting.

  Genombrottet kom när någon introducerade mig till den här underbara, stora stavningskastaren som till sist hjälpt mig ut ... Jag har aldrig varit ett fan av saker som detta men bara bestämde mig för att försöka motvilligt, för att jag var desperat och lämnade inget val ... Han gjorde speciella böner och använde rötter och örter ... Inom 2 dagar kallade han mig och var ledsen för allt det emotionella trauma han hade orsakat mig, han flyttade tillbaka till huset och vi fortsätter att leva lyckligt. vilket underbart mirakel Baba Egbe gjorde för mig och min familj.

  Jag har introducerat honom till många par med problem över hela världen och de har haft goda nyheter ... Jag tror starkt på att någon där ute behöver sin hjälp. För brådskande hjälp av någon typ, kontakta Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp honom på +7 (926) 512-8701.

 23. GOOGLE + says:

  Elämä on hyvä, jos sinulla on rakkaasi, sanon tämän, koska kun minulla oli ongelmia rakastajani kanssa, en koskaan nähnyt elämää hyvänä asiana, mutta kiitos Temple Of Answerin tohtori Obodon auttamaan minua loitsemaan loitsuani 48 tunnin kuluessa. Mieheni jätti minut toisen naisen jälkeen 7 vuoden avioliiton jälkeen, mutta tohtori Obodo auttoi minua välittämään magian, joka toi hänet minulle 48 tunnin kuluessa. En kerro lisää itsestäni, mutta suosittelen vain niitä, joilla on ongelmia suhteissa tai avioliitossa, ottamaan yhteyttä Dr. Obodoon käyttämällä näitä tietoja;
  (templeofanswer@hotmail.co.uk)
     Whatsapp: + 2348155425481

 24. ehige says:

  KIITOS TULEVAISUUDESTA JULKAISEMISESTA YLÖS LOTTERIIN VOITTAVAT NUMEROT ON OLETTAVAT KYSYMYKSIÄ / WHATS APP +2347051758952 Hei, nimeni on Ade Hyvä lapsi Yhdistyneestä kuningaskunnasta olen iloinen voidessani jakaa tämän suuren todellisen elämän todistuksen, miten voitin seitsemänkymmentäyksi miljoonaa, viisikymmentä seitsemäntuhatta, neljäsataa kolmekymmentä yhdeksän kiloa. Kaikki unelmani tulivat läpi, kun otin yhteyttä tohtori Peteriin. ja kertoi hänelle arpajaiset. Minulla on niin paljon rahaa lippu vain varmistaakseni, että voitan. Mutta en koskaan tiennyt, että voitto oli niin helppoa, kunnes sain maailman suurimman oikeinkirjoituksen. jotka niin monet ihmiset ovat puhuneet tästä, on erittäin suuri lotossa olevien pelien valamisessa. joten päätin antaa hänelle kokeilun. Otin yhteyttä tähän hienoon tohtori Peteriin ja hän teki loitsun ja antoi minulle voittavan arpajaisten numerot. Mutta uskokaa minua, kun vedot olivat olleet joukossa voittajia. Voitin 71.057.439 puntaa. Tohtori Peter, olet maailman paras, näiden suurten tohtori Peter voit voittaa tuhansia rahoja arpajaisten kautta. Olen niin iloinen voidessani tavata nämä hienot miehet nyt, olen ikuisesti kiitollinen teille tohtori Peter, lähetä hänelle sähköpostia oma voittamasi arpajaiset numerot lähettävät sähköpostinsa: allmightbazulartemple@gmail.com tai Whats App hänelle +2347051758952 tai tutustu hänen verkkosivustoonsa http: // kiitos ystävän lukemisesta
  Dr.Clement voi myös hoitaa koko taudin kasviperäisellä lääkkeellä
  1. HIV / AIDS
  2. HERPES simplex
  3. CANCER
  4. syylien sairaus)
  5. Hepatiitti
  6. krooninen haima
  7. korkea veri
  8. COPD (krooninen obstruktiivinen keuhkosairaus)
  9 Hanki Ex Back

 25. Vakavasti i tasoitin, kun viisivuotias mieheni jäi toisen naisen kanssa scothlandissa. Huusin ja nuhtelin joka päivä, kunnes se oli niin huono, että en kestänyt sitä enää. ja pääsin Internetiin apua varten, kunnes osuin todelliseen, ja se on Dr Wealthy. Olen melkein luopunut yrittäessään saada mieheni takaisin ja ottaa tyytyväinen perhe uudelleen. Olin yrittänyt paljon, mitä tiesin, ja loitsuilla voin saada hänet takaisin, koska olen kuullut paljon Dr Wealthy, siunauksista ja poikkeuksellisista maagisista voimista, hän teki kaiken työn, ja heti 7 päivän kuluttua mieheni palasi minun luokseni ja hän oli vangittu kaikesta, mitä hän on tehnyt. Ja nyt elämäni on tasapainoinen ja olen jälleen onnellinen. Dr Wealthy teet hyvää palvelua ihmisille, enkä usko, että monet ihmiset olisivat tienneet sinusta. Olet karkea timantti. Kiitos tohtori Wealthy Olet lahjakas ja annatte itsesi niin vapaasti kuin teit minulle. Kiitos, että kutitte maagisia rakkauden loitsuja minulle ja Sergio. Hän on palannut minulle juuri niin kuin se oli, kun tapasimme ensin .. sieluni syvyydestä! Olen nyt erittäin onnellinen. Kiitos ja Jumala siunatkoon sinua niin paljon, sir. Nyt mieheni on palannut minulle vain 7 vuorokauden ajan, kuten sanoitte sen..wow .. olen täysin palkittu. Kiitos paljon, sir, paljon arvostuksia .. Tässä on Dr Wealthy yhteystiedot: wealthylovespell@gmail.com tai sinä mitä hänet. + 2348105150446

 26. loitie says:

  Vau, mitä aikaa olla elossa, en ole koskaan opettanut voin olla onnellinen jälleen, kun hävisin 3 vuoden suhteeni silmänräpäyksessä, koska kaverini, jonka poikaystäväni sanoi, ei ollut hangoutissa. Olen käynyt läpi sydämen särkyä viimeisten 8 kuukauden aikana, kun hän hajosi kanssani, koska rakastan häntä niin paljon ja ei voinut tehdä ilman häntä, mutta en suurimmalle yllätykselleni en koskaan tiennyt, että hän voisi olla minun jälleen, kunnes tohtori Omoogun osoitti minulle suuria voimia tuomalla takaisin rakastajani 48 tunnin kuluessa hänen hengellisiin voimiinsa. Minun täytyy sanoa, että tohtori Omoogun on suurin kaikkien joukossa, koska hän osoitti suuruutensa minulle. Kaikki, jotka haluaisin mielelläni kiittää Dr Omoogunia minusta ja jos tarvitset myös hänen apuaan, voit tavoittaa hänet osoitteessa: omooguntempleofanswer@gmail.com tai +2348149416142

  Nimi: caroline
  Maa: Yhdysvallat

 27. Nimetön says:

  Nimeni yrittää kinkkua Viime vuonna tarvitsin apua saada mieheni takaisin, kun luin erinomaiset arviot professori Pelar Lordista ja hänen oikeinkirjoituksestaan. Minulla oli tilanne, jossa tarvitsin epätoivoisesti yliluonnollista apua, kaikki fyysiset ponnistukset mieheni pelastamiseksi ovat aina epäonnistuneet. Mieheni lakkasi rakastamasta ja huolehtimasta minua ja lapsiamme 7 vuoden onnellisen kodin jälkeen. Hän satuttaa minua niin paljon, tapasin niin paljon väkivaltaa kotona, hänestä tuli ammattimainen valehtelija ja pahin, hän alkoi käyttää huumeita ja alkoholia. Hän ei voinut enää kantaa kidutusta, kun hän halusi avioeron. En voinut menettää mieheni outoa henkeä, tiesin, että hän oli rakastava mies, ennen kuin menimme naimisiin, mutta en tiennyt mitä tapahtui.
  Professori Pelarin Herran oikeinkirjoitus oli niin suuri ja voimakas, että iankaikkisen mieheni asenne ja pahan harjoittaminen muuttuivat vasta 24 tunnin kuluttua tavun loppumisesta. Syyt, miksi voin suositella professori Pelarin herraa hengellistä kotia jollekin, on hänen oikeinkirjoituksensa ja se toimii, professori Pelar Herra ei heitä oikeinkirjoitusta kenenkään haluun ja hänen oikeinkirjoituksensa kestää ikuisuuden. Olen havainnut mieheni käyttäytymistä toukokuusta 2019 lähtien; hän on edelleen sama; hän ei ole koskaan lakannut rakastamasta minua uudelleen; Professori Pelar. Siksi voin suositella sitä kenellekään, jopa pahimmalle viholliselle, ei vain siksi, että voin auttaa sinua. lähettää viestin hänelle sähköpostillaan; drpellar@gmail.com
  hän voi myös auttaa sinua seuraavassa tilanteessa
  1) Mainostetaan missä tahansa
  2) Tee hyvää rahaa tai voittaa arpajaiset.
  3) Liiketoiminnan onnistuminen.
  4) hengelliset ongelmat.
  5) Voita oikeudenkäynti.
  6) Etsi elämäsi kumppani.
  7) Hanki hyvin maksettu työ.
  8) Ohjaa avioliittoasi.
  9) saada etu ja voittaa ihmisten vetovoima.
  10) palauttaa menetetyt rahat.
  (11) Hän parantaa sinua kaikista sairauksista. kestävä ja epäterveellinen kuin HIV / AIDS, syöpä, mitään
  (12) Ratkaisee raskausongelmat ja siunaa sinua vauvoilla. Lähetä uudelleen sähköposti osoitteeseen drpellar@gmail.com

 28. En ole koskaan nähnyt tai kuullut tohtori Idialun kaltaisesta ihmisestä. Tohtori Idialu on ihmismuodossa oleva Jumala, ihmiset kutsuvat häntä maan päällä olevaksi Jumalaksi. Mieheni huijaa minua ja joka kerta, kun käsken häntä lopettaa huijaamisen, hän järkyttyy ja uhkaa poistua talosta, hän jatkaa huijaamista kuukausien ajan, koska vie toisen naisen kotiin, kun en ole siellä. Rakastin häntä niin paljon ja en halunnut hävittää häntä, mutta suurena yllätyksenä palasin hänen töistään yhtenä päivänä ja huomasin, että hän otti asiat ja meni asumaan muiden naisten luo. Itkin ja jäin pitkään yksin, kunnes ystäväni toimistossa kertoi minulle, kuinka tohtori Idialu auttoi häntä palauttamaan aviomiehensä 6 vuoden avioeron jälkeen, joten otin heti yhteyttä lääkäri Idialuun WhatsAppin kautta ja kertoin hänelle tilanteensa ja hän sanoi minulle : Hän auttaa minua ja mieheni tulee takaisin ja kerjää minua polvillaan 12-16 tunnin sisällä. Tein kaiken, mitä tohtori Idialu kertoi, ja suurelle ilolleni kaikki tapahtui 13 tunnin sisällä, aivan kuten tohtori Idialu aiemmin sanoi. Mieheni tuli takaisin minun luokseni ja putosi polvilleen itkien ja pyytäen minua antamaan hänelle anteeksi. Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä tohtori Idialuun nyt sähköpostitse: doctoridialuspellcaster@gmail.com tai WhatsApp: n kautta: +2348118448718

 29. Tämä on kaikkien luettava todistus, olen täällä kertoakseni koko maailmalle miehestä, joka pelasti suhteeni, ja tätä suurta miestä kutsutaan tohtori IZOYAksi. Itse asiassa hän piti suurta työtä minulle tuomalla takaisin entisen rakastajani, joka jätti minut ja lupaa koskaan palata takaisin minuun. Tämän avulla olen tajunnut, että tohtorin IZOYA-tiedon jakaminen maailmalle tekee paljon hyvää niille, joilla on rikki kodit tai hänen suhteensa auttaakseen sinua korjaamaan rikkoutuneen suhteesi tai avioliitto. Voit tavoittaa hänet hänen sähköpostiosoitteensa kautta: drizayaomosolution@gmail.com.Ota yhteyttä häneen ja katso, kuinka ongelmasi ratkaistaan ​​24 tunnin sisällä. Hän on erikoistunut myös seuraaviin asioihin ...
  (1) Haluat entisen takaisin.
  (2) Haluat saada ylennyksen toimistossasi.
  (3) Haluat miesten / naisten seuraavan sinua.
  (4) Haluat lapsen.
  (5) Olet yrittäjä ja haluat voittaa sopimuksia
  (6) Haluat miehesi olevan sinun ikuisesti
  (7) Tarvitset henkistä apua.
  (8) Sinua on huijattu ja haluat takaisin menetetyn rahan.
  (9) Lopeta avioero
  (10) Raharituaalien vedot
  (11) Voita vaalit

 30. HOW I GOT MY EX HUSBAND BACK WITH THE HELP OF REAL AND EFFECTIVE SPELL FROM DR Osasu My name is Olivia Jayden, I never thought I will smile again, My husband left me with two kids for one year, All effort to bring him back failed I thought I'm not going to see him again not until I met a lady called Jesse who told me about a spell caster called Dr. Osasu , She gave me his email address and mobile number and I contacted him and he assured me that within 48hours my husband will come back to me, In less than 48hours my husband came back started begging for forgiveness saying it is the devils work, so I'm still surprise till now about this miracle,i couldn't conceive but as soon as the spell was cast,i became pregnant and gave birth to my third child,if you need any assistance from him you can contact him via:email: drosasu25@gmail.com Or WhatsApp or call him now: +2347064365391 . Dr.Osasu also cures: 1. HIV / AIDS 2. HERPES 1/2 3. CANCER 4. ALS (Lou Gehrig’s disease) 5. Hepatitis B

 31. HOW I GOT MY EX HUSBAND BACK WITH THE HELP OF REAL AND EFFECTIVE SPELL FROM DR Osasu My name is Olivia Jayden, I never thought I will smile again, My husband left me with two kids for one year, All effort to bring him back failed I thought I'm not going to see him again not until I met a lady called Jesse who told me about a spell caster called Dr. Osasu , She gave me his email address and mobile number and I contacted him and he assured me that within 48hours my husband will come back to me, In less than 48hours my husband came back started begging for forgiveness saying it is the devils work, so I'm still surprise till now about this miracle,i couldn't conceive but as soon as the spell was cast,i became pregnant and gave birth to my third child,if you need any assistance from him you can contact him via:email: drosasu25@gmail.com Or WhatsApp or call him now: +2347064365391 . Dr.Osasu also cures: 1. HIV / AIDS 2. HERPES 1/2 3. CANCER 4. ALS (Lou Gehrig’s disease) 5. Hepatitis B

 32. Arvostelu on hakemus lisää siunauksia varten, kiitolliset ihmiset jakavat aina todistuksia ... Luin kaksi päivää sitten facebook-aikajanallani vastaavia kommentteja koskevista todistuksista noin Amerikan yhdysvaltojen lääkäristä, joka sanoi, että Dr.Oduduwa pystyi palauttamaan entisen poikaystävänsä. kahden vuoden eron jälkeen ... Aviomieheni lankesi suhteeseen toisen naisen kanssa töissä ja jätti minut. Sain Avioliiton oikeinkirjoituksen casting-ohjelman hengellinen isä, mentori ja parantaja nimeltään Oduduwa. 2 päivää sen jälkeen kun lounas oli kirjoittanut minulle nimensä loitsun palauttamiseksi aviomiehelleni kotiin, se oli yllätys, en osaa edes selittää kuinka kaikki tapahtuu, se toimii Baba Oduduwan lupauksena.
   En olisi voinut tehdä rakkausloitsua palauttaaksesi entisen kumppanini takaisin ilman Baba Oduduwa -rakkausloitsun apua. Olisin luopunut ja uskonut, että koska aviomieheni näki jonkun toisen, hän sanoi, että olemme tehneet. Lounastamisen jälkeen Rakkausloitsun, mieheni soittaa minulle matkapuhelimella ja hän palaa takaisin kotiin seuraavana päivänä. Olen kiitollinen tälle henkiselle avioliiton parantajalle, joka auttoi minua. Suosittelen häntä jokaiselle, jolla on avioliitto tai parisuhdekriisi tänään, ota nopeasti yhteyttä tähän hengelliseen loitsun palauttajaan palauttaakseen entisen rakkauden.
  tässä on hänen henkilökohtainen sähköpostiosoite: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)

 33. Hyvää päivää ystäviä, nimeni on Andrea Maria, Tukholmasta, olen lääketieteen sairaanhoitaja Sahlgrensan yliopistollisessa sairaalassa. Olen naimisissa yli 6 vuotta kahden lapsen kanssa, suhteeni mieheni Andreaan oli aluksi makea, romanttinen ja muuttui myöhemmin painajaiseksi kauhistuttavaksi, koska aviomieheni huijasi minua todella ja etsiä tapaa saada nopea avioero, hajotimme ennen 3 kuukautta sitten ja tulimme takaisin takaisin niin paljon kerjäämisen jälkeen mukavilla rakkauden lahjoilla. Rakastin mieheni niin paljon. En halua irroittaa häntä toiselle naiselle, en olisi voinut tehdä mitään vahingoittaakseen häntä tai saamaan hänet tuntemaan minusta pahaa enää. Halusin hänen olevan vain kotona rakastamassa minua ikuisesti. Selitin tilanteeni ystävälle työssä, ystäväni Jennifer, hän neuvoi minua ottamaan mieluummin yhteyttä afrikanan maasta peräisin olevan rakkausloitsun pyytäjän nimeltä Dr.Oduduwa taikarakkauden loitsuosuusrukouksella palauttaakseen entisen rakkauden takaisin, että hänellä on voimakas lahjakkuus. viehätys tuoda rakkauden ja luottamuksen takaisin mihin tahansa rikkoutuneeseen avioliittoon tai rikkoutuneeseen rakkaussuhteeseen, uskoin ja kokeilin sitä, ja se toimii minulle, lähetän sähköpostiviestin Dr.Oduduwalle hänen alla olevan henkilökohtaisen yhteyshenkilön kautta;
   {Dr.oduduwaspellcaster@gmail. com}

  Dr.Oduduwa vastasi viestiini ja sanoi, että hän voi auttaa minua palauttamaan entisen rakkauteni välittömällä charmilla rakkauden osuudella. Olin erittäin onnellinen löytääkseni tämän miehen auttamaan minua, seurasin kaikkia hänen ohjeitaan tarkkaan vaihe vaiheelta rukoilemalla ja loitsemalla. tein itse talossani valoisilla kynttilöillä öisin. Oduduwa kertoa minulle kaiken, mitä minun kotona on tehtävä yöllä rukouksissa, rakastavat oikeinkirjoitusprosessia. Tein kaikki ohjeiden mukaan. se alkoi työskennellä minulle, koska muutaman tunnin kuluttua sain puhelinsoiton mieheltäni, olin niin yllättynyt ja järkyttynyt, koska hän on lopettanut puhelun tai tekstiviestien lähettämisen minulle viesteistä viimeisen 3 kuukauden jälkeen, nyt suoritan heti rakkauden oikeinkirjoitusrukoukseni aviomies Andrea tuli takaisin kotiin pyytämään anteeksi, olen niin onnellinen kuinka rakkausosa toimii mieheni kanssa positiivisesti 2 päivän kuluessa hän on palannut kotiin. Tällä hetkellä aviomieheni ja minä elämme molemmat onnellisena rakkautena enemmän kuin koskaan ennen. Olen kiitollinen suurmiehelle Dr.Oduduwalle hänen lahjakkaista kyvyistään. Pelkäsin aluksi epäilystä, mutta yritän sen ja se toimii minun hyväni.
  Suosittelen vilpittömästi Dr.Oduduwaa jokaiselle, joka pyrkii palauttamaan takaisin menetetyn rakkaussuhteen tai rakkausloitsun todellisen rakkauspartnerin löytämiseen.
  Vain tohtoriOduduwa WhatsApp .: +79268011965

 34. Olen erittäin yllättynyt tohtori Isikolon ihmeellisestä kokemuksesta ja ihmeistä, joita on levinnyt Internetiin ja maailmanlaajuisesti. Kuinka hän ihmeellisesti auttoi ihmisiä ympäri maailmaa palauttamaan kadonneita rakastajia takaisin hän auttaa palauttamaan entisen rakastajan takaisin, kerroin hänelle miehestäni, joka hylkäsi minut noin 8 kuukautta sitten ja lähti kotona kaikella, mitä minulla oli, hämmästyin, kun hän käski minua vain hymyilemään ja pitämään mielen loput vakuuttaen minulle, että hän käsittelee kaikki vain 48 tunnissa. Toisen päivän jälkeen aviomieheni soitti minulle, olin vain niin järkyttynyt, valitsin puhelun eikä voinut uskoa korvani, hän todella kehotti minua antamaan hänelle anteeksi ja lupaamaan puhelimitse, Hän tuli takaisin kotiin ja sai minulle myös erittäin hienoja lahjoja vain hänelle todistaakseen rakkautensa minua kohtaan. Olin niin onnellinen, että jouduin soittamaan tohtori Isikoloon ja kiittämään häntä, hän käski vain jakaa hyviä uutisia ympäri maailmaa. No, jos tarvitset tehokkaan ja oikean loitsun pyytäjän elämäsi ongelmiin, voit ottaa yhteyttä tohtori Isikoloon. hänen sähköpostissaan: drofemospelltemple@gmail.com tai käy hänen sähköpostissa isikolosolutionhome@gmail.com tai voit myös Whatsapp/Viber häntä numeroon +2348133261196

 35. animony says:

  HALUAN JAA TESTIMONI
  nimeni on Sheri Yhdysvalloista
  Sen on oltava todistus, joka kaikkien on luettava. Olen täällä, jotta koko maailma tietäisi ihmisestä, joka pelasti suhteeni, ja tätä suurta miestä kutsutaan tohtori Pellariksi. Hän teki hienoa työtä minulle, ja toi entisen rakastajani, joka jätti minut ja lupasi, että hän ei koskaan tule takaisin minuun. Tämän ansiosta tajusin, että tohtori Pellarin maailman yksityiskohtien antaminen tekisi paljon hyvää niille, jotka ovat rikki kodit tai suhteet hänelle, auttamaan sinua korjaamaan tämän rikki suhteen tai avioliittoasi. Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: drpellar@gmail.com. Ota yhteyttä häneen ja katso kuinka ongelmasi ratkaistaan ​​24 tunnissa. Hän on erikoistunut myös seuraaviin asioihin ...
  (1) Haluat entisen ex.
  (2) Haluat ylennyksen toimistossasi.
  (3) Haluat miesten / naisten seuraavan sinua.
  (4) Haluat lapsen.
  (5) Olet yrittäjä ja haluat voittaa sopimuksia
  (6) Haluat miehesi olevan sinun ikuisesti
  (7) Tarvitset henkistä apua.
  (8) Sinua on petetty ja haluat saada takaisin menetetyn rahan.
  (9) Lopeta avioero
  (10) Rahan rituaalien tekeminen
  (11) Voita vaalit
  Jos tarvitset apua, ota yhteyttä tri Pellariin hänen sähköpostinsa kautta. Hän pelastaa avioliitto ja nyt olen todella onnellinen, hänen sähköpostinsa on drpellar@gmail.com

 36. animony says:

  Nimeni on Julia ja olen kotoisin Lontoosta
  Olin niin masentunut, kun mieheni jätti minulle toisen naisen, koska minulla oli syöpä, kun menin naimisiin viiden vuoden ajan. Yritin pyytää häntä tulemaan takaisin luokseni, kieltäytyi ja sanoin, että kaiken tämän uhrauksen jälkeen minua ei tunne enää, joten tein kaiken, koska rakastan häntä, hän lyö minua koko ajan, ja silti kärsin ja itken koko päivän. Minusta tuli surullinen nainen, kun olimme kaikki käyneet läpi yhdessä, kaiken rakkauden jälkeen, jota jaoin aiemmin, en voinut kuvitella elävänsä ilman häntä, koska rakkauteni häneen oli korvaamaton kaupassa mistä tahansa syystä. Eräänä päivänä, kun käyn Internetin kautta, näin monia kommentteja mahdollisuudesta parantaa syöpää ja palauttaa entisen aviomieheni ja päätin yrittää nähdä hänet ottamalla yhteyttä häneen osoitteeseen spellspecialistcaster937@gmail.com ja vastaten heti ja selittänyt mitä olin. läpi, hän kertoi minulle, että toinen nainen käytti voodooa, joten hän jätti minut hänen luokseen huolimatta siitä, että olen huolissani häntä kohtaan, ja lupasi auttaa minua palauttamaan rakkauteni ja auttamaan minua, panin hänelle hämmentävät loitsut taistelemaan tulevaisuudessa, ja lyhyessä ajassa kaikki alkoi, koska he molemmat tietävät, että hän tajusi, ettei häntä ollut koskaan oikaistu hänelle, ja viiden päivän kuluttua aviomieheni oli kotona ja odotti minun palaavan töistä, ja sitten menin sairaalassa tarkistaa, ja minulla ei ollut syöpää, ja kun hän alkoi sanoa olevansa pahoillani, hän ei koskaan tiennyt mitä häntä odotti. kiitos, Dr.Sango, olen nyt onnellinen mieheni kanssa ja kaikki sujuu nyt. ota yhteyttä Dr.Sangoon jokaisesta kostoa ja loitsua koskevasta loitsusta tai parantamisesta kaikista taudeista, kuten syövästä ja HIV: stä
  ota yhteyttä häneen sähköpostitse; spellspecialistcaster937@gmail.com

 37. animony says:

  Hei, nimeni on Rashida Jackson, lähden Saksasta. Nämä sanat eivät selitä kuinka innoissani olen palauttaneen rikki avioliitto, ja nyt mieheni on palannut täysin, hän jätti minut ja lapsemme toisen naisen luokse. Olemme olleet naimisissa monien vuosien ajan, ja avioliittojemme aikana tapahtui taisteluja, jotka kestivät kunnes hän lopulta jätti minut lastemme kanssa ja muutti Japaniin ollakseen toisen naisen kanssa. Hän esti kaikki yhteydenpitokeinot häntä vastaan ​​ja kumoaa viestinnän. Tunsin elämäni ohi ja lapseni ajattelivat, etteivätkö he koskaan näe isäänsä enää. Yritin olla vahva vain lapsilleni, mutta en pystynyt hallitsemaan sydäntäni kiusavia kipuja, olin surussa ja tuskissa, koska rakastin häntä todella. Joka päivä ja yö ajattelen häntä ja haluan aina hänen tulevan takaisin kanssani, olen kirjaimellisesti hullu ja tarvitsen jumalallista väliintuloa, joten kerroin jokaisen ongelmani ystävälleni, jolla oli kerran samanlaisia ​​haasteita. Hän lähetti minut erittäin vaikutusvaltaisen miehen nimeltä Dr.Pellar. Hän sanoi, että hän oli ainoa syy, miksi hän oli tänään onnellinen. Dr.Pellar voi auttaa korjaamaan rikkoutuneet suhteet, hän sanoi, että minun on tuomittava hänet. Otin hänen kanssaan hänen sähköpostiosoitteissaan drpellar@gmail.com ja hän antoi minulle ohjeet mitä tehdä, ja sitten hän teki rakkausloitsun minulle. Suurimpana yllätyksenäni, kun kolme viikkoa jälkeen aviomieheni soitti minulle ja kertoi minulle, että hän kaipaisi meitä yhtä paljon kuin lapsia, olin niin yllättynyt, sydämeni oli täynnä iloa ja jännitystä ja aloin kyyneleitäni. Hän pyysi anteeksi virheestään ja anteeksi tuskasta, jonka hän aiheutti minulle ja lapsille. Hän palasi meille tällä tavalla suurella rakkaudella ja ilolla, ja siitä päivästä lähtien avioliitto oli nyt vahvempi kuin ennen. Kiitos Dr.Pellarille, hän on erittäin voimakas, joten päätin jakaa tarinasi näiden naisten ja miesten takia, jotka kokivat tapahtuman. Haluan sinun tietävän, että ratkaisu on olemassa. Dr.Pellar on ratkaisu, todellinen ja voimakas loitsunpitäjä, joka rukoili pitkään auttaakseen kivun saaneita naisia ​​ja lapsia. Sillä on myös loitsuja hiv: n, syövän jne. Hoitamiseen. Hyvää onnea. Jos tarvitset hänen apua, yritä ottaa hänet yhteyttä sähköpostitse; drpellar@gmail.com

 38. Nimetön says:

  HALUAN JAA TESTIMONIOSI MAAILMALLA JA SEN, MITEN VAPAA TAKAISIN MINUN. NIMENI on JOHN, JÄLKEN KANADASSA.
  Olin niin masentunut, kun rakastajani jätti minut toisen kaverin luoksemme jälkeen, kun meillä oli ollut tapaaminen viideksi vuodeksi, yritin pyytää häntä tulemaan takaisin luokseni, kieltäytyi ja sanoi, ettei hänellä ole tunteita minua kohtaan. Minusta tuli surullinen mies, loppujen lopuksi olimme yhdessä, kaikenlaisen rakkauden jälkeen, jota jakoimme aiemmin, en voinut kuvitella elämääni ilman häntä, koska rakkauteni häneen oli korvaamaton käydä kauppaa mistä tahansa syystä yhtenä päivänä, kun olin Internetissä selaillessani näin kommentin tästä aiheesta, että sillä on valta tuoda entinen rakastaja ja päätin vakuuttaa itseni ottamalla yhteyttä häneen, ja vastasin heti ja selitin mitä menin läpi ja sanoin, että toinen kaveri käytti voodoo-loitsua häntä, minkä vuoksi hän jätti minut hänen luokseen huolimatta siitä, että olen huolissani hänestä, ja lupaan auttaa minua palauttamaan rakastajani ja auttamaan myös heittämään hänelle kuolemanloitsun, jotta hän ei voi taistella minua tulevaisuudessa, alle kolmessa Päivinä kaveri ampui tuntemattomia kavereita Floridassa ja viiden päivän kuluessa vaimoni oli talossani odottanut minua palaamaan ulkopuolelta, ja kun tein niin, hän pyysi minua tietäen olevansa pahoillani, ettei koskaan tiennyt mitä tapahtuu hänelle. kiitos DR.Sango Olen nyt onnellinen vaimoni kanssa ja kaikki sujuu hyvin. ota yhteyttä Dr.Sangoon kostojen ja entisten loitsujen takia hänen sähköpostinsa kautta; spellspecialistcaster937@gmail.com

 39. Nimetön says:

  Nimeni on Julia ja olen kotoisin Lontoosta
  Olin niin masentunut, kun mieheni jätti minulle toisen naisen, koska minulla oli syöpä, kun menin naimisiin viiden vuoden ajan. Yritin pyytää häntä tulemaan takaisin luokseni, kieltäytyi ja sanoin, että kaiken tämän uhrauksen jälkeen minua ei tunne enää, joten tein kaiken, koska rakastan häntä, hän lyö minua koko ajan, ja silti kärsin ja itken koko päivän. Minusta tuli surullinen nainen, kun olimme kaikki käyneet läpi yhdessä, kaiken rakkauden jälkeen, jota jaoin aiemmin, en voinut kuvitella elävänsä ilman häntä, koska rakkauteni häneen oli korvaamaton kaupassa mistä tahansa syystä. Eräänä päivänä, kun käyn Internetin kautta, näin monia kommentteja mahdollisuudesta parantaa syöpää ja palauttaa entisen aviomieheni ja päätin yrittää nähdä hänet ottamalla yhteyttä häneen osoitteeseen spellspecialistcaster937@gmail.com ja vastaten heti ja selittänyt mitä olin. läpi, hän kertoi minulle, että toinen nainen käytti voodooa, joten hän jätti minut hänen luokseen huolimatta siitä, että olen huolissani häntä kohtaan, ja lupasi auttaa minua palauttamaan rakkauteni ja auttamaan minua, panin hänelle hämmentävät loitsut taistelemaan tulevaisuudessa, ja lyhyessä ajassa kaikki alkoi, koska he molemmat tietävät, että hän tajusi, ettei häntä ollut koskaan oikaistu hänelle, ja viiden päivän kuluttua aviomieheni oli kotona ja odotti minun palaavan töistä, ja sitten menin sairaalassa tarkistaa, ja minulla ei ollut syöpää, ja kun hän alkoi sanoa olevansa pahoillani, hän ei koskaan tiennyt mitä häntä odotti. kiitos, Dr.Sango, olen nyt onnellinen mieheni kanssa ja kaikki sujuu nyt. ota yhteyttä Dr.Sangoon jokaisesta kostoa ja loitsua koskevasta loitsusta tai parantamisesta kaikista taudeista, kuten syövästä ja HIV: stä
  ota yhteyttä häneen sähköpostitse; spellspecialistcaster937@gmail.com

 40. Nimetön says:

  HALUAN JAA TESTIMONIOSI MAAILMALLA JA SEN, MITEN VAPAA TAKAISIN MINUN. NIMENI on JOHN, JÄLKEN KANADASSA.
  Olin niin masentunut, kun rakastajani jätti minut toisen kaverin luoksemme jälkeen, kun meillä oli ollut tapaaminen viideksi vuodeksi, yritin pyytää häntä tulemaan takaisin luokseni, kieltäytyi ja sanoi, ettei hänellä ole tunteita minua kohtaan. Minusta tuli surullinen mies, loppujen lopuksi olimme yhdessä, kaikenlaisen rakkauden jälkeen, jota jakoimme aiemmin, en voinut kuvitella elämääni ilman häntä, koska rakkauteni häneen oli korvaamaton käydä kauppaa mistä tahansa syystä yhtenä päivänä, kun olin Internetissä selaillessani näin kommentin tästä aiheesta, että sillä on valta tuoda entinen rakastaja ja päätin vakuuttaa itseni ottamalla yhteyttä häneen, ja vastasin heti ja selitin mitä menin läpi ja sanoin, että toinen kaveri käytti voodoo-loitsua häntä, minkä vuoksi hän jätti minut hänen luokseen huolimatta siitä, että olen huolissani hänestä, ja lupaan auttaa minua palauttamaan rakastajani ja auttamaan myös heittämään hänelle kuolemanloitsun, jotta hän ei voi taistella minua tulevaisuudessa, alle kolmessa Päivinä kaveri ampui tuntemattomia kavereita Floridassa ja viiden päivän kuluessa vaimoni oli talossani odottanut minua palaamaan ulkopuolelta, ja kun tein niin, hän pyysi minua tietäen olevansa pahoillani, ettei koskaan tiennyt mitä tapahtuu hänelle. kiitos DR.Sango Olen nyt onnellinen vaimoni kanssa ja kaikki sujuu hyvin. ota yhteyttä Dr.Sangoon kostojen ja entisten loitsujen takia hänen sähköpostinsa kautta; spellspecialistcaster937@gmail.com

 41. Hei kaikki online-katsojat, olen Annette Mentzek-Petander, olen kotoisin Vaasasta, täällä jakaakseni minulle tehtyä upeaa työtä. Kolmen vuoden avioliiton jälkeen aviomieheni kanssa 2kids kanssa, aviomieheni alkoi käyttäytyä omituisesti ja lähteä ulos muiden naisten kanssa ja osoittanut minulle kylmää rakkautta, useaan otteeseen hän uhkaa erottaa minut, jos uskallan kysyä häntä hänen suhteestaan ​​muihin naisiin, olin täysin tuhoutunut ja hämmentynyt, kunnes vanha ystäväni kertoi minulle Internetin nimeltä Dr. Igbinovia, joka auttaa ihmisiä, joilla on suhde- ja avioliitto-ongelmia rakkausloitsujen voimalla, ensin epäilin siitä, onko sellaista koskaan olemassa, mutta minä päätti kokeilla sitä, kun otan yhteyttä häneen, hän auttoi minua heittämään rakkausloitsun ja 48 tunnin sisällä aviomieheni palasi luokseni ja alkoi pyytää anteeksi. Nyt hän on lopettanut lähtemisen muiden naisten kanssa ja hän on kanssani hyvästä ja tosielämästä . Ota yhteyttä tähän suureen rakkaudenloitsijaan, jotta suhdesi tai avioliitto-ongelmasi voidaan ratkaista tänään. Hän parantaa myös hiv / aidsia, hepatiittia, matala-asteista laskurinhoitoa, syöpätauteja, kuitumaisia ​​sairauksia, Gonorrea, Fallopian putkia, raskautta, heppereitä. kaikki kiitokset tohtori Igbinovialle, hän voi myös auttaa sinua, ota suoraan yhteyttä häneen, jos tarvitset hänen apua hänen WhatsApp häntä kohtaan +2348144480786 tai sähköpostitse, doctorigbinovia93@gmail.com kiitos siitä, että vietit aikaa kanssani .....

 42. Olin naimisissa rakkaan aviomieheni kanssa ja rakastelimme ja vaalimme itseämme hyvistä 2 vuosista ja jokainen asia meni sujuvasti, mutta kesäkuun 29. päivänä 2018 meillä molemmilla oli väärinkäsityksiä ja hän kertoi minulle, että suhde on ohi ja ettei hänellä enää ole minua tuntemaan minua ja pyydän häntä, koska rakastan häntä niin paljon, mutta hän kieltäytyi minusta niin alas, että tunsin, että maailma on loppunut minulle, mutta ystäväni kertoi minulle oikeinkirjanpitäjästä, joka auttoi sisartaan palauttamaan suhteensa takaisin, hyvä työ ja suosio kaikissa hänen pyrkimyksissä, mutta aluksi pelkäsin, mutta minun on annettava tämä mies oikeudenkäyntiin, koska rakastan mieheni kovin paljon ja en ole halukas menettämään häntä kenellekään naiselle, joten tilasin palauttamaan rakkausloitsun tästä mahtavasta oikeinkirjoittajan nimeltä tohtori igbinovia ja hän sai minut onnelliseksi naiseksi sanomaan sen kaiken, että mieheni palasi luokseni suurella rakkaudella ja välittävällä sydämellä… Todistan tälle suurelle oikeinkirjoittajalle, että olet suuri mies tässä maailmassa ja tarkoitat niin paljon minulle, että olet paras loitsu er. voit ottaa yhteyttä tämän miehen kanssa sähköpostitse, jos tarvitset todella ongelmasi ratkaistavaksi. Täällä hänen sisällönsähköposti osoitteeseen doctorigbinovia93@gmail.com voit myös kirjoittaa hänelle whats-sovelluksen kautta +2348144480786.

 43. Hei ystävät, tämä on todistukseni. olemme naimisissa 5 vuotta ja yhdessä 9 vuotta. meitä erotettiin 4 kuukautta. Hän ei halua pelastaa avioliittoamme. Olemme olleet loistava pari (ainakin uskoin tähän) ja väitämme harvoin. Kuukausia ennen lähtöään kotoa hän oli niin passiivinen ja nukkui paljon. Tajusin, että hänellä oli tunne-suhde jonkun kanssa, ja hän vahvisti olevansa houkutellut häntä. Sitten hän sanoi, ettei hän ole enää rakastunut minuun eikä voi elää kanssani. Kerroin, itkin ja niin edelleen kuukausia. Tarvitsin niin paljon apua ja haluan mieheni takaisin luokseni surffailun internetissä, kun näin todistuksen naisesta siitä, kuinka tohtori Ajayi, loistava loitsuntekijä, joka auttoi parantamaan fibroidia ja pystyi saamaan oman lapsen, joka käännä palautettu rauha kotona. hän luopuu hänen kontaktistaan ​​ja kopioin sen. Aluksi olin skeptinen ottaessani yhteyttä, mutta tarvitsen todella kestävää ratkaisua ongelmaani, joten lähetän hänelle viestin, jossa hän selittää tilanteeni hänelle. Hän kertoi minulle olevansa varma, että mieheni tulee takaisin minulle, jos minun pitäisi tehdä niin kuin hän käski, tein kaiken, mitä hän käski minun tehdä, ja sain neljäntenä päivänä häneltä anteeksipyynnön tekstin, jossa sanottiin, että hän ei tiedä, mitä hänelle tuli, sinä iltana hän tuli takaisin kotiin ja vetoaa kaikista hänen vääristä teoistaan ​​ja siitä lähtien rakkautemme ja avioliitto ovat olleet vahvempia. Haluan kiittää erityisen kiitosta loistavalle oikeinkirjoittajalle Ajayaille hyvästä työstään ja siitä, että hän on onnellistanut minut jälleen elämässä. Jos sinulla on sama avioliitto-ongelma tai sinulla on muita ongelmia, jotka pakottavat sinut alas, ota yhteyttä tohtori Ajayiin tänään: Email: Drajayi1990@gmail.com tai Whatsapp-numero: +2347084887094. Hän kykenee suorittamaan kaikenlaisen loitsun, jonka voit ajatella, olen elävä todistus.

 44. Nimetön says:

  Tämä on todistukseni minua auttavan tohtori Fasoyan hyvästä työstä. Olen Alberto Grace Espanjasta. Olen pahoillani, että panin tämän verkon, mutta minun on pakko päästä tämän maailman parhaan loitsuntekijän kautta, joka toi takaisin minun jättänyt mieheni viimeisen 3 vuoden ajan, tapasin lopulta tämän miehen blogisivustolla, jonka yksi lähettäjä on asiakasapua, mieheni antoi kaikki merkit siitä, että hänellä oli suhde, mutta päätin elää kieltäytymisessä ja sivuuttaa ne. Hän kohtasi minua huonosti ja lopetti osoittamasta minulle rakkautta ja hellyyttä, jotka saivat minut rakastumaan häneen

  Selitin kaiken hänelle ja hän kertoi minulle kuulemistaan ​​oikeinkirjoittajasta, ja hän antoi minulle sähköpostiosoitteen kirjoittaakseen oikeinkirjoittajalle kertoa hänelle ongelmasi. Vain 2 päivässä mieheni oli takaisin minuun, minä vain haluan sanoa kiitos tälle totuudenmukaiselle ja vilpittömälle oikeinkirjoittajalle, herra kaikki, mitä sanoitte minulle, on tapahtunut ja kiitos sir, kiitos, haluan kertoa kaikille, jotka etsivät ratkaisua ongelmaansa, suosittelen, että otat ystävällisesti yhteyttä tähän oikeinkirjoittaja, hän on todellinen, hän on voimakas, ja mitä tahansa oikeinkirjoittajan sanomalla tapahtuu, koska kaikki mitä oikeinkirjoittaja sanoi minulle tapahtui, voit ottaa heihin ystävällisesti yhteyttä: hänen sähköpostiosoite on (fayosasolusionhome@gmail.com) tai suoraan whatsappissa +2348151918774

 45. Unknown says:

  Tämä on todistukseni tohtori omoogunin hyvästä työstä, joka auttaa minua nimeni on felisha .... Olen celina-meripihkaa Pohjois-Carolinassa Yhdysvalloissa. Ja olen pahoillani tämän asettamisesta nettiin, mutta minun on pakotettava tämän maailman parhaan oikeinkirjoituksen tekijän, joka toi takaisin mieheni, joka jätti minut viimeisen 3 vuoden ajan, tapaamaan lopulta tätä miestä blogisivustolla, jonka yksi on asiakas Apua, selitin hänelle kaiken ja hän kertoi minulle kuullusta oikeinkirjoituksen pyytäjästä ja antoi minulle sähköpostiosoitteen kirjoittaakseni oikeinkirjoittajalle kertoakseni hänelle ongelmasi. Vain 2 päivässä mieheni oli takaisin luokseni. Haluan vain kiittää teitä totuudenmukaisesta ja vilpittömästä loitsunpitäjästä, sir, kaikki mitä sanoitte minulle, tapahtuu ja kiitos sir. Ole hyvä ja halua kertoa kaikille, jotka etsivät ratkaisua heidän ongelmaansa, suosittelen, että otat ystävällisesti yhteyttä tähän oikeinkirjoituksen ohjaaja omooguniin. Hän on todellinen, hän on voimakas ja mitä tahansa oikeinkirjoituksen sanoja sanoo, mitä tapahtuu, koska kaikki mitä loitsu Pyöräilijä kertoi minulle tapahtuvan. Voit ottaa häneseen ystävällisesti yhteyttä: hänen sähköpostiosoite on Dr.omooguntempleofanswer@gmail.com tai suoraan WhatsApp +2348149416142

 46. Unknown says:

  Tämä on todistukseni tohtori omoogunin hyvästä työstä, joka auttaa minua nimeni on felisha .... Olen celina-meripihkaa Pohjois-Carolinassa Yhdysvalloissa. Ja olen pahoillani tämän asettamisesta nettiin, mutta minun on pakotettava tämän maailman parhaan oikeinkirjoituksen tekijän, joka toi takaisin mieheni, joka jätti minut viimeisen 3 vuoden ajan, tapaamaan lopulta tätä miestä blogisivustolla, jonka yksi on asiakas Apua, selitin hänelle kaiken ja hän kertoi minulle kuullusta oikeinkirjoituksen pyytäjästä ja antoi minulle sähköpostiosoitteen kirjoittaakseni oikeinkirjoittajalle kertoakseni hänelle ongelmasi. Vain 2 päivässä mieheni oli takaisin luokseni. Haluan vain kiittää teitä totuudenmukaisesta ja vilpittömästä loitsunpitäjästä, sir, kaikki mitä sanoitte minulle, tapahtuu ja kiitos sir. Ole hyvä ja halua kertoa kaikille, jotka etsivät ratkaisua heidän ongelmaansa, suosittelen, että otat ystävällisesti yhteyttä tähän oikeinkirjoituksen ohjaaja omooguniin. Hän on todellinen, hän on voimakas ja mitä tahansa oikeinkirjoituksen sanoja sanoo, mitä tapahtuu, koska kaikki mitä loitsu Pyöräilijä kertoi minulle tapahtuvan. Voit ottaa häneseen ystävällisesti yhteyttä: hänen sähköpostiosoite on Dr.omooguntempleofanswer@gmail.com tai suoraan WhatsApp +2348149416142

 47. Unknown says:

  Espanjan Ogala on epätoivoisesti paluuta entinen rakastaja. Hän jätti minut toiselle naiselle. Se tapahtui niin nopeasti ja minulla ei ollut mitään sanottavaa tässä tilanteessa. Hän jätti minut kolmen vuoden kuluttua ilman selitystä. Olen yhteyttä Dr. Ogala kautta hänen verkko sivuilla ja hän kertoi minulle, mitä tehdä ennen kuin voin tehdä sen jälkeen annoin mitä halusin, hän heitti taika sauva auttaa meitä saamaan takaisin yhteen. Pari sen jälkeen, kun tein hänen taikansa, poika ystäväni kukaan ei kirjoittanut minulle uudestaan ja tunsi kauheaa siitä, mitä juuri sattui tekemään. Hän sanoi, että olen elämän tärkein ihminen, ja hän tuntee sen nyt. Muutimme yhdessä ja se oli avoin minulle kuin ennen ja sitten viettää enemmän aikaa kanssani kuin ennen. WhatsApp sen kautta No 2347061120360, koska tohtori Ogala auttoi minua, kumppani on erittäin vakaa, suosittelen Dr. Ogala ihminen tarvitsee apua. Sähkö posti: Drogalaspells@gmail com, saa minut usko maan luottamukseen, yrität saada raskaaksi,) tai haluat olla rikas,) haluat naimisiin,) sinulla on sairaus tai elimistössä ja haluat poistaa sen) Ota häneen tänään suuri työ. Ansaitset olla onnellinen, koska Jumala on sinä! 

 48. Tämä on todistukseni päällikkö Eli Markin hyvästä työstä, joka auttaa minua .... Olen Ann Earnis Pohjois-Carolinassa Yhdysvalloissa. Tämän oikeinkirjoittajan avulla palasi takaisin mieheni, joka jätti minut pois viimeisen 3 vuoden ajan. Tapasin lopulta tämän miehen blogisivustolla, jonka eräs on asiakasapua, selitin kaiken hänelle ja hän kertoi minulle oikeinkirjoittajan, josta hän tiesi, ja hän antoi minulle whatsappinsa kirjoittaa oikeinkirjoittajalle kertoa hänelle ongelmasi. Vain 2 viikossa mieheni palasi luokseni. Haluan vain kiittää teitä totuudenmukaisesta ja vilpittömästä loitsunpitäjästä, herra kaikki, mitä sanoitte minulle, on tapahtunut ja kiitos sir. Haluan kertoa jokaiselle, joka etsii ratkaisua ongelmaansa, kuulla ystävällisesti tätä oikeinkirjoittajaa, hän on todellinen, hän on voimakas ja mitä tahansa oikeinkirjoittajan kertoa mitä tapahtuu, koska kaikki mitä oikeinkirjoittaja sanoi minulle tuli ohittaa. Voit ottaa häneseen ystävällisesti yhteyttä: whatsapp + 2349015088017, sähköposti: markmonroy869@gmail.com

 49. Tämä on todistukseni päällikkö Eli Markin hyvästä työstä, joka auttaa minua .... Olen Ann Earnis Pohjois-Carolinassa Yhdysvalloissa. Tämän oikeinkirjoittajan avulla palasi takaisin mieheni, joka jätti minut pois viimeisen 3 vuoden ajan. Tapasin lopulta tämän miehen blogisivustolla, jonka eräs on asiakasapua, selitin kaiken hänelle ja hän kertoi minulle oikeinkirjoittajan, josta hän tiesi, ja hän antoi minulle whatsappinsa kirjoittaa oikeinkirjoittajalle kertoa hänelle ongelmasi. Vain 2 viikossa mieheni palasi luokseni. Haluan vain kiittää teitä totuudenmukaisesta ja vilpittömästä loitsunpitäjästä, herra kaikki, mitä sanoitte minulle, on tapahtunut ja kiitos sir. Haluan kertoa jokaiselle, joka etsii ratkaisua ongelmaansa, kuulla ystävällisesti tätä oikeinkirjoittajaa, hän on todellinen, hän on voimakas ja mitä tahansa oikeinkirjoittajan kertoa mitä tapahtuu, koska kaikki mitä oikeinkirjoittaja sanoi minulle tuli ohittaa. Voit ottaa häneseen ystävällisesti yhteyttä: whatsapp + 2349015088017, sähköposti: markmonroy869@gmail.com

 50. Tämä on todistukseni päällikkö Eli Markin hyvästä työstä, joka auttaa minua .... Olen Ann Earnis Pohjois-Carolinassa Yhdysvalloissa. Tämän oikeinkirjoittajan avulla palasi takaisin mieheni, joka jätti minut pois viimeisen 3 vuoden ajan. Tapasin lopulta tämän miehen blogisivustolla, jonka eräs on asiakasapua, selitin kaiken hänelle ja hän kertoi minulle oikeinkirjoittajan, josta hän tiesi, ja hän antoi minulle whatsappinsa kirjoittaa oikeinkirjoittajalle kertoa hänelle ongelmasi. Vain 2 viikossa mieheni palasi luokseni. Haluan vain kiittää teitä totuudenmukaisesta ja vilpittömästä loitsunpitäjästä, herra kaikki, mitä sanoitte minulle, on tapahtunut ja kiitos sir. Haluan kertoa jokaiselle, joka etsii ratkaisua ongelmaansa, kuulla ystävällisesti tätä oikeinkirjoittajaa, hän on todellinen, hän on voimakas ja mitä tahansa oikeinkirjoittajan kertoa mitä tapahtuu, koska kaikki mitä oikeinkirjoittaja sanoi minulle tuli ohittaa. Voit ottaa häneseen ystävällisesti yhteyttä: whatsapp + 2349015088017, sähköposti: markmonroy869@gmail.com

 51. Tämä on todistukseni päällikkö Eli Markin hyvästä työstä, joka auttaa minua .... Olen Ann Earnis Pohjois-Carolinassa Yhdysvalloissa. Tämän oikeinkirjoittajan avulla palasi takaisin mieheni, joka jätti minut pois viimeisen 3 vuoden ajan. Tapasin lopulta tämän miehen blogisivustolla, jonka eräs on asiakasapua, selitin kaiken hänelle ja hän kertoi minulle oikeinkirjoittajan, josta hän tiesi, ja hän antoi minulle whatsappinsa kirjoittaa oikeinkirjoittajalle kertoa hänelle ongelmasi. Vain 2 viikossa mieheni palasi luokseni. Haluan vain kiittää teitä totuudenmukaisesta ja vilpittömästä loitsunpitäjästä, herra kaikki, mitä sanoitte minulle, on tapahtunut ja kiitos sir. Haluan kertoa jokaiselle, joka etsii ratkaisua ongelmaansa, kuulla ystävällisesti tätä oikeinkirjoittajaa, hän on todellinen, hän on voimakas ja mitä tahansa oikeinkirjoittajan kertoa mitä tapahtuu, koska kaikki mitä oikeinkirjoittaja sanoi minulle tuli ohittaa. Voit ottaa häneseen ystävällisesti yhteyttä: whatsapp + 2349015088017, sähköposti: markmonroy869@gmail.com

 52. loitie says:

  Hei, itket, että vaimosi on jättänyt sinut ja lapsesi toisen miehen luo, sinun ei tarvitse enää itkeä, koska olin samassa tilanteessa kunnes kuulin DR omoogunista kuinka hän on auttanut niin monia ihmisiä heidän suhteissaan tänään voi rohkeasti suositella DR omoogunia kaikille, jotka tarvitsevat apua. 7 kuukauden ajan vaimoni harhautti tuntematonta määränpäätä ja asusin pahoinvoinnissa, kunnes tohtori omoogun puuttui asiaan ja sain vaimoni takaisin 48 tunnissa. Hän ei epäonnistunut minusta. Uskon myös, että hän ei voi myöskään epäonnistua. hän on todella ihmetyöläinen. Olen kokeillut niin monia oikeinkirjoittajia ja psyykkisiä, kun rakastajani jätti minut. DR omoogun oli ainoa loitsuntekijä, joka pystyi auttamaan minua. Varmasti tämä on todella hyvinvoinnin temppeli, josta voit saada takaisin entisen rakastajasi. DR omoogun antoi rakkausloitsun ja vaimoni vaihtui hyväksi, hän teki hänestä paremman naisen ja kaukana kaikki hänen salaisuuksiensa rakastajat. Olen onnellinen siitä, että minulla on yhtenäinen perhe, se ei olisi mahdollista ilman DR omoogunin ponnisteluja. Vaimoni on palannut täynnä rakkautta ja vilpittömästi. Ota yhteyttä DR omooguniin saadaksesi apua sähköpostitse hänelle osoitteessa;
  omooguntempleofanswer@gmail.com Voit myös Whatsapp häntä numeroon +2348149416142. ja jaa upea todistus kuin minä.

 53. loitie says:

  Hei, itket, että vaimosi on jättänyt sinut ja lapsesi toisen miehen luo, sinun ei tarvitse enää itkeä, koska olin samassa tilanteessa kunnes kuulin DR omoogunista kuinka hän on auttanut niin monia ihmisiä heidän suhteissaan tänään voi rohkeasti suositella DR omoogunia kaikille, jotka tarvitsevat apua. 7 kuukauden ajan vaimoni harhautti tuntematonta määränpäätä ja asusin pahoinvoinnissa, kunnes tohtori omoogun puuttui asiaan ja sain vaimoni takaisin 48 tunnissa. Hän ei epäonnistunut minusta. Uskon myös, että hän ei voi myöskään epäonnistua. hän on todella ihmetyöläinen. Olen kokeillut niin monia oikeinkirjoittajia ja psyykkisiä, kun rakastajani jätti minut. DR omoogun oli ainoa loitsuntekijä, joka pystyi auttamaan minua. Varmasti tämä on todella hyvinvoinnin temppeli, josta voit saada takaisin entisen rakastajasi. DR omoogun antoi rakkausloitsun ja vaimoni vaihtui hyväksi, hän teki hänestä paremman naisen ja kaukana kaikki hänen salaisuuksiensa rakastajat. Olen onnellinen siitä, että minulla on yhtenäinen perhe, se ei olisi mahdollista ilman DR omoogunin ponnisteluja. Vaimoni on palannut täynnä rakkautta ja vilpittömästi. Ota yhteyttä DR omooguniin saadaksesi apua sähköpostitse hänelle osoitteessa;
  omooguntempleofanswer@gmail.com Voit myös Whatsapp häntä numeroon +2348149416142. ja jaa upea todistus kuin minä.

 54. loitie says:

  Mietin joskus, millainen elämäni olisi, jos en olisi ottanut yhteyttä tohtori omooguniin. Minä ja aviomiehemme käytämme mennä ulos syömään, käydä ystävien kanssa aterioita varten, mennä juhlia yhdessä, sopimaan yhdessä, että meidän tulisi sisustaa olohuone, sopia siitä, kuinka sen sisustaa, kaikki, mitä yritän sanoa että hän on välittävä ja rakastava mies, mutta noin 6 kuukauden ajan hän on ollut etäällä minusta ja lapsista, hän ei enää välitä meidän hyvinvoinnistamme ja tuskin nukkuu kotona, vetooin häneen useita kertoja, mutta kaikki vetoomukseni kuuluvat kuurot korvat ollakseen vilpittömiä ystäviä, että 6 kuukautta oli minulle elävää helvettiä, yritin jopa järjestää neuvontaa hänelle ja itselleni, mutta hän kieltäytyi aina, joten menin etsimään apua ja keskustelemaan ongelmasta läheisen ystäväni kanssa, kokoly, joka hän kertoi minulle Tästä suuresta oikeinkirjoittajalta, nimeltään tohtori omoogun, jotka auttavat serkkunsa avioliitossa, olin epäilevä, mutta päätin kokeilla sitä, selitin kaiken perheessäni tapahtuvan tohtori omoogunille ja hän käski minun tehdä joitain tiettyjä asioita kotona, Noudatin kaikkia hänen ohjeitaan ja suurimmaksi yllätykseksi husbaani nd tuli kotiin kolmantena päivänä sanomalla, että hän ei tiedä mitä hänelle tuli, että hän on pahoillani siitä, mitä hän on antanut minulle ja lapsille. Nyt elämme perheenä ja DR omoogunia on kiitettävä tästä, hän on todella totta oikeinkirjoituksen tekijä, joka on lahjakas syntymästä lähtien, jos läpi kova aika suhteessasi ja tarvitset ratkaisua, älä ole ujo tai piilota hiljaisuudessa yhteyttä DR omooguniin tänään ja saat rakkautesi takaisin. Voit tavoittaa hänet sähköpostitse: omooguntempleofanswer@gmail.com tai Whatsapp: +2348149416142 Palaamme kiittämään minua, se on lupaus

 55. loitie says:

  Mietin joskus, millainen elämäni olisi, jos en olisi ottanut yhteyttä tohtori omooguniin. Minä ja aviomiehemme käytämme mennä ulos syömään, käydä ystävien kanssa aterioita varten, mennä juhlia yhdessä, sopimaan yhdessä, että meidän tulisi sisustaa olohuone, sopia siitä, kuinka sen sisustaa, kaikki, mitä yritän sanoa että hän on välittävä ja rakastava mies, mutta noin 6 kuukauden ajan hän on ollut etäällä minusta ja lapsista, hän ei enää välitä meidän hyvinvoinnistamme ja tuskin nukkuu kotona, vetooin häneen useita kertoja, mutta kaikki vetoomukseni kuuluvat kuurot korvat ollakseen vilpittömiä ystäviä, että 6 kuukautta oli minulle elävää helvettiä, yritin jopa järjestää neuvontaa hänelle ja itselleni, mutta hän kieltäytyi aina, joten menin etsimään apua ja keskustelemaan ongelmasta läheisen ystäväni kanssa, kokoly, joka hän kertoi minulle Tästä suuresta oikeinkirjoittajalta, nimeltään tohtori omoogun, jotka auttavat serkkunsa avioliitossa, olin epäilevä, mutta päätin kokeilla sitä, selitin kaiken perheessäni tapahtuvan tohtori omoogunille ja hän käski minun tehdä joitain tiettyjä asioita kotona, Noudatin kaikkia hänen ohjeitaan ja suurimmaksi yllätykseksi husbaani nd tuli kotiin kolmantena päivänä sanomalla, että hän ei tiedä mitä hänelle tuli, että hän on pahoillani siitä, mitä hän on antanut minulle ja lapsille. Nyt elämme perheenä ja DR omoogunia on kiitettävä tästä, hän on todella totta oikeinkirjoituksen tekijä, joka on lahjakas syntymästä lähtien, jos läpi kova aika suhteessasi ja tarvitset ratkaisua, älä ole ujo tai piilota hiljaisuudessa yhteyttä DR omooguniin tänään ja saat rakkautesi takaisin. Voit tavoittaa hänet sähköpostitse: omooguntempleofanswer@gmail.com tai Whatsapp: +2348149416142 Palaamme kiittämään minua, se on lupaus

 56. thanks22 says:

  Hei kaikki,

  Sanat eivät vain selitä kuinka onnellinen olen. Tämä vuosi on minulle erittäin hyvä vuosi, koska se alkoi erittäin hyvin minulle, sain mieheni sen jälkeen kun hän jätti minut ja 2 lapseni 3 vuoden ajan ja olen ollut helvetin läpi, koska rakastan häntä niin paljon ja lupasin olla hyväksymättä toista mies elämässäni lukuun ottamatta häntä, koska hän on lasteni isä ja rakastan häntä koko sydämestäni, mutta oli melko valitettavaa, että minun piti jättää minut toisen naisen luokse, jonka tiedän selvästi, että hän käytti häntä mustalla voimalla. Mutta kaikki kiitokset ja kunnia menee tohtori Okpalle, joka lupasi tuoda hänet takaisin minuun voimillaan, ja hän ei epäonnistunut ja hän toi mieheni takaisin luokseni 48 tunnin kuluessa loitsun heittämisestä, jota en koskaan tiennyt kuinka hän teki sen. Haluan vain sanoa, että olen iloinen ja iloinen voidessani jakaa todistukseni maailmalle siitä, kuinka tohtori Okpa toi takaisin mieheni ja onnelliseni. Ole hyvä, ihmisten, auttakaa minua kiittämään tohtori Okpaa tai jos tarvitset myös hänen apuaan, voit tavoittaa hänet sähköpostitse: okpatempleofsolution@gmail.com tai soittaa +2348163958542  Hanna Amerikan yhdysvallasta.

 57. Tunnen olevani jälleen niin siunattu avioliittoani, kun tohtori osagiede toi takaisin mieheni, joka erotti minut kanssani hyviä 3 vuorokautta. Olen nimeltä Anneli Jäätteenmäki. Vaikka minulla on suu koko kehossani, ei riitä, että kiitämme tohtori Osagiedea hänen avusta elämässäni. Mieheni oli eronnut kanssani 3 kuukautta ja joutunut olemaan tuskissa ja tuskalla ilman häntä. Joten etsin apua kaikkialta, mutta mikään ei onnistunut, ennen kuin tarkoitin tohtori Osagiedea, jonka kanssa otin yhteyttä verkossa. Selitin tilannetta hänelle ja hän lupasi, että aviomieheni tulee takaisin minuun 24–48 tunnin sisällä, sikäli kuin sydämeni silti lyö hänen puolestaan. Uskoin häneen ja hän valmisti loitsun minulle ja mieheni soitti minulle juuri kun tohtori Osagiede sanoi. Hän vetoaa ja sanoi, että hän tarvitsee minut takaisin ja elämme nyt jälleen onnellisina viimeiset 9 kuukautta. Kaikkien siellä lukevien artikkelini, jotka tarvitsevat apua, tulee ottaa yhteyttä häneen ... Sähköposti: doctorosagiede75@gmail.com tai whatsapp and viber puhelinnumeroon +2349014523836

 58. animony says:

  Hei kaikki!
  Nimeni on Chris Kanadasta. Olen täällä todistamassa tämän suurenmoisen miehen nimissä, joka toi onnellisuuteni perheelleni sen jälkeen kun rakastaja Kim jätti minut kolmeksi vuodeksi toisen miehen luo ja rakastin todella Kimeä, koska hän oli ensimmäinen rakkaus, joka kokeili kaikkea aion tuoda Kim takaisin elämäni, mutta tapaamani ihmiset piiloutuivat ja valehtelivat minulle. Joten menen yleensä ulos lauantaina leikkaamaan hiukseni barbaalissa ja hankkimaan jotain. liikkeessä, kun he kuuntelevat radiota, ohjelma (kun palasin entiseen ikkunaani) ja ihmiset alkoivat puhua paljon Dr.Pellarista kuinka tämä mies auttoi monia ihmisiä tuomaan rakastajan takaisin, joten menin heti Mies, jonka tapasin oleskelutilassa ja selitti hänelle, hän sanoi, että minun pitäisi yrittää ottaa yhteyttä tohtoriPellariin, joka puhui kaupungista, ja ihmiset ottivat hänestä apua, etsimme heti Internetistä ja luimme hyviä asioita tohtorista .Pellar ja viikko otan yhteyttä Dr.Pellariin heti Dr.Pellar pellarin vastauksen viestiin sähköpostilla, jonka annoin Dr.Pellarin puhelulle ja jaoin ongelmani hänen kanssaan, jonka hän juuri sanoi, joten minun ei tarvinnut huolehtia siitä, että Olisin vain iloinen, että hän käski vain lähettää hänelle joitain yksityiskohtia, jotka tein ja sitten hän kertoi minulle, että kaikki olisi hyvin 36 tunnin sisällä. Olin niin onnellinen, että Dr.Pellar teki työnsä eikä hän pettynyt minua, rakastajaani Kim tuli kyyneliin luokseni ja pyysi anteeksi, että hän on hiihtänyt sai minut kärsimään syvästi 3 vuotta, joten hän päätti todistaakseen, että hän ei koskaan tee niin enää, hän ei jätä minua mistään syystä pääsyä tililleni ja tehdä hänen sukulaisensa kaikesta tahdostaan. Nyt täydellisin asia on, että hän ei voi viettää minuutti näkemättä minua tai soittamatta minulle, olen kiitollinen Dr.Pellarille palauttaneesta onnesta, jonka olin kaivannut vuosia. Pyydä apua Dr.Pellarilta, joka on luotettava mies, sähköpostitsean drpellar@gmail.com
  (1) Jos haluat entisen takaisin.
  (2) jos sinulla on aina huonoja unia.
  (3) Haluat ylennyksen toimistossasi.
  (4) Haluatko, että naiset / miehet juoksevat puolestasi?
  (5) Jos haluat vauvan.
  (6) [Haluat olla rikas.
  (7) Haluat miehesi ja vaimosi olevan ikuinen.
  (8) Jos tarvitset taloudellista apua.
  (9) Jos haluat lopettaa avioeron.
  10) Auta ihmisiä pääsemään vankilasta.
  (11) Hääloitsut
  (12) Ihmeelliset loitsut
  (13) Kauneudenloitsut
  (14) PROPHYYMINEN huume
  (15) Nähtävyystaika
  (16) Pahat loitsut.
  (17) Suudellinen loitsu
  (18) Poista pahoinvointi.
  (19) ILMAISET ERITYISNÄPPÄT.
  (20) Menestys kokeissa. (
  21) Loitsu saada sinut rakastavat.
  Jos sinulla on jotain ongelmasta, ota yhteyttä lääkäriin hänen sähköpostilla: drpellar@gmail.com

 59. animony says:

  Olen niin innoissani, että rikki avioliitto on palautettu ja vaimoni oli palannut sen jälkeen kun hän ja 2 lapseni ovat jättäneet minut toisen miehen luo. Kymmenen vuoden avioliiton jälkeen vaimoni ja minä olimme riidellen, kunnes hän lopulta jätti minut ja muutti Espanjaan toisen miehen luo. Tunsin elämäni ohi ja lapseni ajattelivat, etteivätkö he koskaan näe äitiään. Yritin olla vahva vain lasten suhteen, mutta en pystynyt hallitsemaan sydäntäni kiusavia kipuja, sydämeni oli täynnä suruja ja kipuja, koska olin todella rakastunut vaimooni. Joka päivä ja joka ilta ajattelen häntä ja haluan aina hänen tulevan takaisin luokseni, olin todella järkyttynyt ja tarvitsin apua, joten etsin apua verkosta ja löysin verkkosivuston, joka ehdotti, että Dr.Pellar voisi auttaa löytämään hänen entinen nopeasti. Joten minusta tuntui, että minun piti kokeilla sitä. Otin yhteyttä häneen ja hän kertoi minulle mitä tehdä ja minä tein sen ja hän teki (Rakkaus loitsun) minulle. 28 tuntia myöhemmin vaimoni todella soitti minulle, se oli yllätys, kuin ihme ja hän sanoi, että kaipaa minua niin paljon ja lapsia, niin uskomatonta !! Näin hän palasi samana päivänä suurella rakkaudella ja ilolla ja pyysi anteeksi virheistään ja tuskasta, jonka se aiheutti minulle ja lapsille. Sitten siitä päivästä lähtien avioliitto oli nyt vahvempi kuin ennen, kaikki Dr.Pellarin ansiosta. hän on niin voimakas ja päätin jakaa tarinasi Internetissä, että todellinen ja voimakas tohtori Castilla Dr.Pellar rukoilen pitkään auttamaan hänen lapsiaan hätätilanteissa, jos olet täällä ja tarvitset entistä tai aviomiestäsi on muuttanut toiseen naiseen tai tyttöystäväsi on ehkä vaimosi, älä itke enää, ota yhteyttä tähän voimakkaaseen pyörään. Tässä on hänen yhteystietonsa: Lähetä hänelle sähköpostia osoitteeseen drpellar@gmail.com

 60. animony says:

  Kuinka rikottu avioliitto palautui Dr.Sango Spellin avulla Todellinen loitsuntekijä.
  Olen Mr.Leo, on kulunut kuusi kuukautta siitä, kun hain erot vaimoni kanssa täyttämällä avioerolomakkeen, meillä oli erittäin suuri ongelma, joka ei ollut meidän valvontamme ulkopuolella, pääsimme selville, että hänellä oli suhde toisen miehen kanssa , joten hän pysyi poissa minusta, koska kysyin häneltä, hän erotti minut, paljon anteeksipyyntöjä ja anteeksipyyntöjä vastaan, hän jätti minut ja kieltäytyi palaamasta minuun. Yritin parhaani saadakseni hänet uskomaan, että rakastan häntä edelleen, mutta hän kertoi minulle, että se oli kaikki meidän välillämme. Joten puhuin erittäin hyvän ystäväni kanssa, neuvoja siitä, mitä tehdä, hän kertoi minulle, että ainoa tapa, jolla voin palauttaa hänet takaisin, on käydä Dr.Sango-nimisen oikeinkirjoituksen oikeinkirjoittajan toisella puolella, joten olen aina kuullut, mutta minun on älä koskaan usko. joten minun piti tosiasiassa ottaa yhteyttä samaan Dr.Sangoon, joka vakuutti minulle, että saan vaimoni takaisin viikon kuluttua hänen loitsustaan. ja hän kertoi minulle, että hän ajatteli, että kaikki olisi hyvin, epäilemättä kun hän on tehnyt työnsä, jota en ole ensimmäinen auttanut.
  Ja näin se kirjoitetaan ja viikkoa myöhemmin se huuhdellaan, olin niin järkyttynyt nähdessäni entisen vaimoni ja anteeksi. Ja tällä tavalla me molemmat elimme onnellista elämää jälleen päivään saakka, suhdemme on nyt vahvempi kuin se oli ennen.
  Suuren Dr.Sango-loitsun ansiosta meidän aikamme mies auttoi minua tuomaan entisen vaimoni takaisin kotiin.
  Jos tarvitset apua, ota yhteyttä Dr.Sangoon sähköpostitse spellspecialistcaster937@gmail.com

 61. animony says:

  Yhdeksän kuukauden ajan ollessani suhteessa hänen kanssaan, hän päätyi minuun. Tein parhaani palauttaakseni hänet, mutta turhaan halusin häntä
  palatakseni niin paljon rakkaudesta, jota tunnen häntä kohtaan, pyysin kaikkien kanssa, lupain, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani jollekin verkossa ja hän ehdotti, että olisi otettava yhteyttä loitsuun, sen sijaan että syöttäjä voi auttaa minua loitsun palauttamaan hänet, mutta olen mies, joka ei koskaan uskonut loitsuun, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin yrittää, Lähetin sähköpostin
  ja hän kertoi minulle, ettei ollut mitään ongelmaa siitä, että kaikki menee hyvissä ajoin ennen neljä päivää, että entinen palaa minulle ennen neljä päivää,
  heitti loitsun ja yllättäen toisena päivänä oli kello 16.00. Entinen soitin minulle, olin niin yllättynyt, vastasin puheluun ja hän sanoi vain, että minulla oli niin paha kaikesta mitä tapahtui, että hän halusi minun palaavan minulle, koska hän rakastaa minua niin paljon. Olin niin onnellinen ja toivotan hänet tervetulleeksi ilolla repimällä silmäni, kuka hän oli tapa, jolla aloimme elää yhdessä ja onnellinen taas. Siitä lähtien olen tehnyt
  Lupaan, ettei kukaan tiedän, että minulla olisi suhdeongelmia
  Auta häntä häntä kohti, sillä hänellä on ainoa tosi ja voimakas oikeinkirjoittaja, Dr.Sango, joka auttoi minua omassa ongelmassani ja on erilainen kuin kaikki siellä olevat väärennökset. Kuka tahansa voi tarvita loitsukirjoittajan apua, heidän sähköpostinsa on spellspecialistcaster937@gmail.com, voit lähettää hänelle sähköpostia, jos tarvitset hänen apua suhteissasi tai jotain, joka heittää erilaisia ​​loitsuja, kunnes, kuten
  (1) Jos haluat entisen takaisin.
  (2) jos sinulla on aina painajaisia.
  (3) Haluat tulla ylennettyksi toimistollesi.
  (4) Haluat naisten / miesten, jotka juoksevat perässäsi.
  (5) Jos haluat lapsen.
  (6) Haluat olla rikas.
  (7) Haluat sitoa puolisosi
  sinun ikuisesti.
  (8) Jos tarvitset taloudellista apua.
  (9) Yrttihoito
  (10) Jos pystyt tyydyttämään vaimosi sukupuolen toiveen ala-erektion takia.
  (11) jos kuukautiset kieltäytyvät tulemasta
  päivä, jolloin
  oletetaan tai enemmän virtauksista.
  (12) jos heidän työnsä kieltäytyy maksamasta ihmisilleen,
  oikea?
  (13) ratkaisemaan maan ongelma ja palauttamaan se.
  (14) Perheesi kieltää sinun
  ei?
  (15) Voivatko ihmiset noudattaa sanojani ja tehdä minun.
  (16) Onko sinulla alhainen siittiöiden määrä?
  (17) Asia ratkaistu E.T.C
  Jos tarvitset apua missä tahansa kyseisessä ongelmassa, ota hänet yhteyttä sähköpostitse
  spellspecialistcaster937@gmail.com

 62. Isabella Williams says:

  Hei kaikki, nimeni on Isabella Williams Lontoosta Yhdistyneestä kuningaskunnasta, olen täysin innoissani ja voin myös täällä jakaa todistukseni maailmalle. Ensinnäkin haluan kiittää suuria kiitoksia DR.MASAKOlle siitä, että hän on tuonut iloa ja onnea elämääni, suhteen palauttamisesta. En koskaan uskonut mihinkään näistä asioista, ennen kuin löysin aviomieheni yli vuosi sitten.Kun ajattelin kaiken toivon menettäneen, ystäväni esitteli minut DR.MASAKOlle, oikeinkirjoittajalle, ja hän heitti minulle rakkausloitsun, Seuraten hänen ohjeitaan, hän kertoi minulle, että saan aviomieheni takaisin kolmen päivän kuluessa loitsun heittämisestä. Neljä päivää myöhemmin, outo numero soitti minulle, olin järkyttynyt kuullakseni äänen. Mieheni ei ollut soittanut minulle yli vuoden, hän kehotti minua antamaan hänelle anteeksi kaikesta mitä hän teki minulle ja lapsille, ja sanoi hän haluaa tulla takaisin kotiin. DR.MASAKO, palautti vihdoin onnellisuuteni. Olen täällä todistamassa maailmalle, koska olen elävä todistus. Onko sinulla ystävää tai perhettä, joka on sairas ?, Oletko naimisissa ilman lasta ?, Jos haluat ylennystä toimistossasi, rakasta loitsu tuoda rakastajasi, poikaystäväsi, tyttöystäväsi, entinen aviomies takaisin, uhkapelejä, rikas elämä loitsu, Jos haluat olla kuuluisa, politiikan loitsu, suoja, raha ja työ loitsu. Alla on hänen sähköpostiosoitteensa, ota yhteyttä tilanteeseen, jossa olet. Olen todistus ja haluan, että myös ihmiset pelastuvat. Ota heihin yhteyttä nyt (sähköposti: masako.thetempleoflight027@gmail.com) Whats-app +2348137371314

 63. Unknown says:

  Todistukseni papin manukasta siitä, kuinka hän palautti rauhan takaisin perheelleni, kun vaimoni jätti minut ja lapset entiselle poikaystävälle, jonka hän päiväsi ennen kuin menimme naimisiin ja erotettiin perheestäni, elämä ilman häntä oli hyödytöntä minulle ja lapsille minä todella Tarvitsin hänen selkäänsä, enkä halua, että lapseni varttuisivat ilman asianmukaista hoitoa äidistä, mutta kiitos Jumalaa tänään siitä, että hän käytti papin manukaa palauttaakseen ja palauttaakseen hänet kotiinsa missä hän kuuluu. tässä hänen yhteydenpito kaikkiin, jotka lukevat todistukseni ja tarvitsevat hänen palvelua. lovesolutiontemple1@gmail.com whatsapp +393512671600

 64. Tämä on todistus, jonka sanon jokaiselle kuunnella. Olen ollut naimisissa neljä 4 vuotta ja avioliiton viidentenä vuonna toisella naisella oli loitsu viettää rakastajani minulta ja mieheni jätti minut ja lapset
  Ja olemme kärsineet 2 vuotta, kunnes tapasin aseman, jossa tämä DR. OSAHON, tämä mies on auttanut jotakuta ja päätin antaa hänelle mahdollisuuden auttaa minua
  Tuo rakastajani kotiin ja usko minua, lähetän vain kuvan ja sitten. Että hän kertoi minulle, mitä aion tehdä ja teen, ja 48 tunnin kuluttua, kun hän sanoi minulle, näin auton tulevan taloon ja katso, se oli mieheni ja hän on tullut minun luokseni ja lasten kanssa, ja se on miksi olen onnellinen. Voit ottaa yhteyttä häneen, jos sinulla on samanlainen ongelma. Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse (osahonododo@gmail.com) tai ottaa yhteyttä häneen hänen whatsappissa (+2348103622670).
  1) Jos haluat entisen takaisin.
  (2) Jos sinulla on aina huonoja unia.
  (3) Haluat ylennyksen toimistossasi.
  (4) Haluat, että naiset / miehet juoksevat perässäsi.
  (5) Jos haluat lapsen.
  (6) Haluat olla rikas.
  (7) Haluat sitoa aviomiehesi / vaimosi olla omasi ikuisesti.
  Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse (osahonododo@gmail.com) tai ilmoittaa hänelle (+2348103622670).

 65. MARRIETTA PATRA says:

  Haluan kiittää sinua chubygreat avusta. Vaimoni jätti minut muutaman kuukauden taakse ja tarvitsin häntä elämässäni, koska rakastan häntä niin paljon. Otin yhteyttä chubygreatiin, kun luin hänestä Googlessa, kuinka hän palauttaa rakkaansa. Hän antoi minulle vakuutuksen ja kertoi minulle, että hän tarvitsee asioita, jotka olen antanut, ja seuraavien kahden päivän aikana loitsun heittämisen jälkeen vaimoni palasi minulle. Kiitos chubygreat. Voit ottaa yhteyttä häneen seuraavilla tiedoilla. Chubygreat@gmail.com tai Whatsapp 2348165965904

 66. MARRIETTA PATRA says:

  Haluan kiittää sinua chubygreat avusta. Vaimoni jätti minut muutaman kuukauden taakse ja tarvitsin häntä elämässäni, koska rakastan häntä niin paljon. Otin yhteyttä chubygreatiin, kun luin hänestä Googlessa, kuinka hän palauttaa rakkaansa. Hän antoi minulle vakuutuksen ja kertoi minulle, että hän tarvitsee asioita, jotka olen antanut, ja seuraavien kahden päivän aikana loitsun heittämisen jälkeen vaimoni palasi minulle. Kiitos chubygreat. Voit ottaa yhteyttä häneen seuraavilla tiedoilla. Chubygreat@gmail.com tai Whatsapp 2348165965904

 67. animony says:

  TOSITARINA:
  Nimeni on Mary, olen kotoisin Itävallasta, haluan kertoa maailmalle, kuinka sain apua tältä suurelta oikeinkirjoittajalta, joka kutsui minua palauttamaan mieheni ja loitsuni ylennettiin toimistooni, ja olen tänään tyytyväinen mieheni ja elämäni ovat mahtavia, aviomieheni on 11-vuotias ja olin toisen naisen kanssa, kun kärsin yksinäisyydestä, kuinka tuskallinen. Nykyään olen nyt oman yritykseni johtaja ja entinen aviomieheni palasi luokseni pyytäen minua antamaan hänelle anteeksi Dr.Sango. Sain hänen yhteystietonsa verkossa toiselta naiselta, joka myös jakoi todistuksensa. Aion jakaa hyvää työtäni Internetissä kertoakseni radion historian, joten nyt teen sen. Hän toi sen miehelleni, joka lähti 11 vuodeksi alle 24 tunnissa. Hän on 100% todellinen ja rehellinen. Joten jos joku teistä tarvitsee kaikenlaista apua, uskon ja tiedän, että Dr.Sango voi auttaa sinua ratkaisemaan sen 100-prosenttisesti ja olemaan jälleen onnellinen kuin minä. spellspecialistcaster937@gmail.com

 68. animony says:

  Hei, nimeni on Grace, haluan todistaa hienoa asiaa, jonka Dr.Sango on tehnyt minulle. En ole koskaan oppinut, että voisin rakastua takaisin, kun elin hyvin 4 vuotta, surffailun verkossa, kun näin naisen todistavan siitä, kuinka hän auttoi minua Dr.Sangon kanssa ensin katsoin sitä siihen, mitä näin ennen, koska otin yhteyttä paljon online-loitsuja, jotka päätyivät rahatani, joten olin vakuuttunut siitä, etten ota yhteyttä uudelleen. Katselin sitä seuraavan kahden päivän ajan katsellen televisiota, kun huomasin, että mies nimeltä Harry oli todistamassa televisiossa kuinka jopa tämä Dr.Sango auttoi häntä, joten kun näin tämän, olen epäilemättä ottanut yhteyttä häneen. jälleen heti ja kerroin hänelle, kuinka rakastajani jätti minut 4 vuodeksi, joten hän käski minun olla huolestuttamatta siitä, että rakkauteni palaa minuun ensi viikolla, ja hän kertoi minulle kaiken, mitä meidän oli tehtävä heti, että en epäillään häntä ollenkaan siksi, että näin todisteita siitä, että tämä mies oli hänestä, kuinka iso asia oli, että minun piti odottaa tunteihinsa, jotka hän kertoi minulle, heti viikon lopun jälkeen, kun soitin oudolta numerolta, jätin ensin huomiotta Soita, mutta halusin nähdä uudelleen, on sama numeroinen tekstiviesti, joten minun piti lukea sitä avaessani sitä, en voi uskoa ilmaa näkemässäni, teksti oli rakkaudestani, jätin 4 vuotta sanomalla, että pahoillani, että minun on yritettävä valita hänen puhelunsa niin, että hän soitti uudelleen, joten otin hänen itkevän puhelimessa, pyytäen minua antamaan anteeksi hänelle, että hän on nyt uudelleen Ady pysymään kanssani ikuisesti, että hän on hyvin surullinen siitä, mitä hän on tehnyt minulle. Olin niin yllättynyt ja hiljainen, joten sanoin hänelle, että annan anteeksi hänelle, joten hän tuli taloni seuraavien kolmen tunnin kuluessa siitä hetkestä, kun hän näki minut, putosi polvilleen ja rukoili uudestaan, että kerroin hänelle hyvin, joten kiinni rakastaja ja yllättävin, että hän antoi minulle pääsyn pankkitililleen ja nyt hän osti minulle uuden Toyota Camry (auton) ja suunnittelemme häitäni nyt. Olen onnellinen ja olemme molemmat onnellinen nyt kiitos Dr.Sangon kaikesta hänen Apua ja pyydän Jumalaa pitämään hänet hengissä sinulle, joten aina sydämessäsi ollessa levossa on autettava, koska autin.Jos haluat ottaa yhteyttä häneen palauttaaksesi onnellisuuden takaisin sinun luoksesi, koska hän teki minun, voit ottaa yhteyttä Dr.Sangoon seuraavan kautta sähköpostiosoite spellspecialistcaster937@gmail.com

 69. animony says:

  LIFE -KAPPALI TAKAISIN NORMAALIEN JÄLKEEN OIN OTTAA OIKEAAN PYÖRÄTYÖN
  Hei kaikki täällä tässä ryhmässä, nimeni on Eliza, olen kotoisin Veronasta, haluan kertoa todellisen elämäntarinani täällä Internetissä, jotta ihmiset ymmärtäisivät kuinka sain apua Dr.Pellarilta, joka toi minulle suuren taikuuden. entisen miehen aviomies tuli luokseni 24 tunnin sisällä. Mieheni jätti minut toisen naisen luokse yli 8 vuodeksi ja rakastan häntä niin paljon, etsin apua ympäri maailmaa, mutta muut ihmiset huijaavat minua ja kukaan ei auta minua, mutta viime viikolla näin toisen naisen puhuvan Dr.Pellar Internetissä. joten otin nopeasti yhteyttä häneen pyytääkseen apuaan. Hän sanoi minulle ensimmäisen sanan, että autan sinua ongelmasi ratkaisemisessa. Olin niin onnellinen 24 tunnin sisällä, aviomieheni soitti minulle puhelimitse ja pyysi minua antamaan hänelle anteeksi kaikki tuskat, jotka minulle aiheuttivat, olin niin onnellinen tänään ja taas yhdessä tänään. Sanoin Dr.Pellarille, että jaan hänen nimensä ja yhteystietonsa Internetissä, jotta ihmiset voivat oppia lisää hänestä, joten teen tämän nyt niille teistä, joilla on sama ongelma tai jokin muu ongelma, ota yhteyttä tri .Pellar tänään ja hän tekee 100% päätöksen siitä. tässä on hänen yhteystietonsa Sähköposti: drpellar@gmail.com

 70. animony says:

  Oletko löytänyt itsesi puuttuvan rakkaudesta kumppaniltasi tai entiseltä ja halunnut heidän takaisin? Vai erooitko tällä hetkellä ja haluat kumppanisi palavan luoksesi? Onko mahdollista pyytää henkistä loitsua tai taloudellista ja perheen läpimurtoa? Haluaisiko sinut sivuuttaa haluttu puoli? Vaikutus antaa sinulle mahdollisuuden. Tuntuuko ylimielinen kumppani tai pomo loukkuun toimistossa? Se vaikuttaa heihin antamaan sinulle hallinnan. Valitsemalla tämän loitsun saat vallan vaikuttaa ihmisiin. Lähes kaikki ihmiset! Jos olet Voit tällä hetkellä vaikuttaa haastattelijan työnhakuun. Melkein mihin tahansa tilanteeseen voi vaikuttaa pääseminen tielläsi. Kun taikuus alkaa ilmetä, voit muuttaa sen, henkilöillä on joko tarkoitus. Mitään erityistä ei pitäisi tehdä siitä, että odotat antavan ohjeita taian käyttämiseen. Se voi tapahtua heti, tai se voi viedä vähän kauemmin, mutta huomaat pian, että ihmiset alkavat nähdä sinun asioita tavalla. Dr.Pellar Voodoo lunastaa Dr.Pellarin esi-isä pyhäköt varmasti tulevaisuuteesi.
  Niin kauan kuin kaikki nämä todistukset ovat antaneet kaikki täällä olevat ihmiset, en ole jokainen hyödyke;
  (1) Jos haluat entisen palauttaa
  (2) Hoitoon HIV / AIDS tai vastaava sairaus
  (3) Haluan ylennyksen toimistossa.
  (4) Haluatko, että naiset / miehet seuraavat sinua?
  (5) Jos haluat lapsen.
  (6) Oletko yrittäjä ja haluatko voittaa sopimuksia?
  (7) Haluat minun sitoutuvan puolisosi kanssa
  sinun ikuisesti.
  (8) Jos tarvitset henkistä apua.
  (9) Kuinka sinut huijataan ja haluatko takaisin menetetyn rahan.
  (10) Lopeta avioero
  11. Lotto / arpajaisten voittaminen
  12. Oikeinkirjoitus lapsi
  13. Raskausloitsu
  14. Oikeinkirjoitus
  15. Oikeinkirjoitus
  16, katoaa loitsu
  17. Näkymätön ihmisen loitsu
  18. Seuraaja oikeinkirjoitus
  19. Avioliitto
  20. Loitsun kosto
  21. Suosioloitsu
  22. Tappaminen loitsu
  Syöpä 23. loitsu
  24. Yliluonnollinen oikeinkirjoitusvoima
  25. hulluusloitsu
  26. Ilmainen asuntolainan oikeinkirjoitus
  27. Elokuvien ja elokuvien oikeinkirjoituksen tuotanto
  28. Oikeinkirjoitus tuberkuloosi
  29. Löysä paino ja vartalon oikeinkirjoitus
  Huomaa, että jätämme tämän loitsun sinulle
  Heitimme tämän henkilökohtaiseen käyttöön!
  Tarvitset nimen ja syntymäpäivän.
  Jos sinulla on kysyttävää, auta tai kirjoita lääkärin pellarin sähköpostiosoite: drpellar@gmail.com
  Ole hyvä, sinun on odotettava 2-3 päivää, jotta voimme täyttää taikuutesi.

 71. jenny says:

  Olen Kanadasta, minä ja mieheni ovat olleet eronneet 3 kuukautta nyt, hän oli elämäni rakkaus ja 4 lapseni isä. Hän meni ulos toisen naisen kanssa. Yritin saada sen takaisin, mutta mikään ei toiminut, olin niin turhautunut, kun huomasin, että kaikki vaivat muuttuivat tuhlaukseksi, ja olin niin onnekas kuullessani GARRYstä joltakin. Olen niin iloinen, että hän oli viimeinen ratkaisu ongelmaan, jota olen taistellut lähes kolme kuukautta nyt. Aion myös miellyttää kaikkia niitä, joilla on ongelmia, kuten parisuhde-, hedelmällisyys- ja taloudelliset ongelmat, tai jos tarvitset vain ylennystä operaattorissasi, lähetä sähköpostia: dr.garryspellcaster@gmail.com tai soita / whatsapp +2348051123871 GARRY hän aikoo ratkaise ongelmasi helposti 3 päivän sisällä

 72. Pauline S says:

  Jättikö aviomiehesi tai poikaystäväsi toisen naisen luokse? yhteyshenkilö: Tohtori Emwanta on ehdottomasti paras loitsuntekijä ja hänen tuloksensa on 100% takuu. Nimeni on pauline, olen 42 vuotias, asun Lyonissa, Ranskassa. Mieheni jätti minut toisen naisen luokse 3 kuukautta sitten ja siitä lähtien elämäni on täynnä tuskallisia suruja ja sydämen murtumia, koska hän oli ensimmäinen rakkauteni joiden kanssa olen viettänyt koko elämäni. Ystäväni kertoi minulle nähneensä todistuksia nimetystä loitsunpitäjästä.Er Emwanta, että hän voi tuoda rakastajan takaisin 48 tunnin sisällä, nauraisin sen ja sanoin, että en ole kiinnostunut, mutta ystäväni rakkauden takia hän kysyi häneltä. suuri tohtori Emwanta puolesta ja suurimpana yllätyksenä 48 tunnin kuluttua myöhemmin mieheni soitti minulle ensimmäistä kertaa kolmen kuukauden jälkeen, että hän on kadonnut minusta ja että hän on niin pahoillani jokaisesta asiasta, jonka hän sai minut läpi. Hän palasi takaisin minulle ja nyt olemme onnellinen yhdessä. En voi vieläkään uskoa sitä, koska se on erittäin uskomatonta. Kiitos tohtori Emwanta rakastajani palauttamiselleni ja myös ystävälleni, joka väliintulin puolestani, suosittelen todella tohtori Emwantaa. Kaikille, joilla on ongelmia tällä hetkellä, tässä on hänen yhteyshenkilö, lähetä sähköpostia osoitteeseen (dremwanta@gmail.com) tai soita +2348160830324 / whatssapp, onnea aina kaikille hymyileville.

 73. Pauline S says:

  Jättikö aviomiehesi tai poikaystäväsi toisen naisen luokse? yhteyshenkilö: Tohtori Emwanta on ehdottomasti paras loitsuntekijä ja hänen tuloksensa on 100% takuu. Nimeni on Pauline, olen 42 vuotias, asun Lyonissa, Ranskassa. Mieheni jätti minut toisen naisen luokse 3 kuukautta sitten ja siitä lähtien elämäni on täynnä tuskallisia suruja ja sydämen murtumia, koska hän oli ensimmäinen rakkauteni joiden kanssa olen viettänyt koko elämäni. Ystäväni kertoi minulle nähneensä todistuksia nimetystä loitsunpitäjästä.Er Emwanta, että hän voi tuoda rakastajan takaisin 48 tunnin sisällä, nauraisin sen ja sanoin, että en ole kiinnostunut, mutta ystäväni rakkauden takia hän kysyi häneltä. suuri tohtori Emwanta puolesta ja suurimpana yllätyksenä 48 tunnin kuluttua myöhemmin mieheni soitti minulle ensimmäistä kertaa kolmen kuukauden jälkeen, että hän on kadonnut minusta ja että hän on niin pahoillani jokaisesta asiasta, jonka hän sai minut läpi. Hän palasi takaisin minulle ja nyt olemme onnellinen yhdessä. En voi vieläkään uskoa sitä, koska se on erittäin uskomatonta. Kiitos tohtori Emwanta rakastajani palauttamiselleni ja myös ystävälleni, joka väliintulin puolestani, suosittelen todella tohtori Emwantaa. Kaikille, joilla on ongelmia tällä hetkellä, tässä on hänen yhteyshenkilö, lähetä sähköpostia osoitteeseen (dremwanta@gmail.com) tai soita +2348160830324 / whatssapp, onnea aina kaikille hymyileville.

 74. TODISTUS siitä, kuinka sain lainaani laillisesta lainasta
  Hei kaikki, nimeni on Zlata Reckova, Slovakiasta. Olen täällä todistaakseni, kuinka sain lainaani herra Ibrahim Martinsilta. sen jälkeen kun olen hakenut useita kertoja eri lainanantajilta, jotka lupasivat auttaa, mutta eivät koskaan antaneet minulle lainaa. Kunnes ystäväni esitteli minut herra Ibrahim Martinsille. hän lupasi auttaa minua ja todellakin teki niin kuin lupasi ilman minkäänlaista viivästystä. En koskaan ajatellut, että luotettavia lainanantajia on edelleen, kunnes tapasin herra Ibrahim Martinsin, joka todella auttoi minua lainalla ja muutti uskoni. En tiedä, onko sinulla joka tapauksessa aito ja kiireellinen laina. Ota rohkeasti yhteyttä herra Ibrahim Martinsiin. sähköpostitse: lendercities.mlc01@outlook.com Mobiili / whattsApp +393511678360 --- +15123729576)

 75. Nimetön says:

  Olen täysin innoissani ja voin myös täällä jakaa elävän todistukseni maailmalle. Haluan sanoa suuren kiitoksen tohtori Fayosalle siitä, että hän toi jälleen kerran ilon ja onnellisuuden elämääni ja palautti katkenneen suhteeni poikaystäväni, en koskaan uskonut mitään näistä asioista, kunnes menetän poikaystäväni muutama viikko sitten, kun ajattelin kaiken toivon menettäneen, tapaan todistuksen naisen soitosta Albert Gracelle siitä, että voimakas loitsunjohtaja Fayosa teki hänelle upeaa työtä, joten otin hänen kanssaan yhteyttä ja Selitin hänelle kaikki ongelmani toisena päivänä hänen ohjeidensa seuraamisen jälkeen, hän kertoi minulle, että saan poikaystäväni 48 tunnin kanssa luottaen hänen sanoihinsa ja uskoin hänen loitsunsa toisena päivänä sen jälkeen, kun loitsu on tehty outo numero soitti minulle, olin järkyttynyt kuullessani äänen ja katso, se oli poikaystäväni, joka ei ole soittanut minulle yli kaksi kuukautta nyt, hän pyysi anteeksiantoa ja pyysi minua palaamaan hänen luokseni anteeksi hänelle kaiken, mitä hän teki minulle aiemmin ja aloitimme uuden makean rel Ationship jälleen, olen täällä todistamassa maailmalle, koska olen elävä todistus: Onko sinulla ystävää tai perhettä, joka on sairas ?, oletko naimisissa ilman lasta ?, jos haluat ylennystä toimistossasi, uhkapelejä, rikas elämänloitsu, Jos haluat olla kuuluisa, politiikan loitsu, suoja, raha- ja työloitsu,

  Ota yhteys tohtori Fayosaan saadaksesi nopeaa apua ja rauhallista elämää Sähköposti: (Fayosasolusionhome@gmail.com) tai suoraan whats-sovelluksella +2348151918774

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...