Vuoden odotetuin levy - ja viime vuoden

Mites tässä nyt näin kävi? En yleensä odottele levyjä. Siis niin, että postailisin sosiaalisiin medioihin odotustani ja pommittaisin artistin Facebookia "koskakoskakoska"-kyseilyillä. Parempi keskittyä jo ilmestyneisiin levyihin, niitäkin on maailmassa riittämiin.

Mutta Magenta Skycoden toista levyä minä odotan. Hommahan lähti We're Going To Climbilla viime vuonna. Jos se eka levy kumarteli ajoittain liian syvään vaikutteilleen, tuosta WGTC:stä ymmärsin vain, että se on musiikkia. Ihanaa musiikkia. Toki minä siitä IIIII-levystäkin pidän, mutta en rakasta. Seitsemän ja puoli jackrussellin kuvaa.

En siis odotellut levyä vielä viime vuonna, varsinkin kun hra Sjöroos tunnetaan tuon bändin tiimoilta siitä, että niitä biisejä hiotaan ja hiotaan ja hiotaan... tai näin olen antanut itselleni kertoa, enhän minä oikeasti tätä tiedä.

Oli miten oli, kuukausi sitten tuli Simple Pleasures. Olen itse koiraihmisiä, joten pystyin katsomaan tuon mahtavan meemi-videon alusta asti musiikkia kuunnellen. Samanlainen selittämätön TAIKA kuin WGTC:ssa. Hienoa kun ei osaa pilkkoa biisiä osiin tai ajatella sävellystä mitenkään järjellä. Olen aseeton Jori, anna tulla!

Videosta sen verran, että Suomessa ei aiemmin olla meemi-videoissa onnistuttu, mutta tässä saattaisi olla potentiaalia. Söpöjä kissoja = internettiä kiinnostaa. Loppujen lopuksi ihan sama, sillä se biisi on käsittämättömän hyvä. Eikä siitä ainakaan vielä mitään superhittiä ole tullut, 6500 katsomiskertaa vain. Ehkä tästä ei sittenkään tule uutta OK Go:ta.

En Simple Pleasuresista huolimatta oikein uskaltanut odotella täyspitkää vielä hetkeen, kunnes eräs Sonyn työntekijä lupasi, että se levy ihan oikeasti on tulossa vielä tänä vuonna. Härran piexut! Näin korkeiden odotusten jälkeen voin tietenkin vain pettyä, mutta kuunnellaan nyt siihen asti We're Going To Climbia ja Simple Pleasuresia.

PÄIVITYS: Tänään Levykauppa Äx oli vuotanut sivuilleen tämän: http://www.levykauppax.fi/artist/magenta_skycode/relief/

Tiedotetta en ole nähnyt, eli ilmeisesti vahingossa pistetty liian aikaisin. MUTTA SIIS: 20. lokakuuta tärähtää! Stay tuned for kiihkeä levyarvio.

This entry was posted in ,,,. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...