Musavisa - toukokuu 2015

Minulla tuli tuossa juoksulenkillä kunnianhimoinen ajatus pitää kerran kuussa musavisa täällä blogissa. Tämä ensimmäinen kerta menköön alustoja testaillessa, en nimittäin ole ollenkaan varma toimiiko tämä.

EI tietenkään saa googlata, koska se pilaa hauskan. Mut jos saat kaikki heti oikein, niin nostan kyllä hattua, sen verran monipuolisesti yritin kysymyksiä laatia.

Olkaa siis hyvät ja kokeilkaa, voi kommentoida tuonne alas tuloksia / bugeja. OIKEAT VASTAUKSET löytyvät ekasta kommentista.

EDIT: Sen verran huonosti tuo Survey Maker tähän taipuu, että seuraavalla kerralla teen jollain muulla työkalulla.Survey Maker

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

4 Responses to Musavisa - toukokuu 2015

 1. Jussi says:

  OIKEAT VASTAUKSET:
  1. Zedd
  2. Viper Ethics
  3. Kauko Röyhkä
  4. Bob Dylan
  5. David Gilmour
  6. My First Band
  7. Get in the Ring
  8. Burn My Eyes
  9. Kukka kaipaa valoa
  10. Domination

 2. Ehti jo unohtaa omat vastaukset ja ainakaan mulla ei ne näy. Vissiin ihan hyvin meni kun kommentti on "Nöönii, jos et käyttänyt googlea niin oot varmaan käynyt musavisoissa ja oot kova pätemään"?

 3. Nyyperi says:

  Jey, lisää tällaista!

 4. Anonyymi says:

  "Auts, et oo tainnu lukea musalehtiä teininä" No nyt mentiin ohi genren JA ikäluokan niin että suhina kävi. Olen tyytyväinen että päättelin kaksi oikein.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...