Maailman paskin leffa

Kaikkihan tietävät, että jos elokuva on tarpeeksi huono, se on hyvä. Ilmiö tunnetaan nimellä "camp". En väitä olevani mikään camp-leffojen suurasiantuntija, mutta on niitä ihan reilu määrä tullut katsottua.

Viimeksi viime yönä pikku huppelissa, kun vaimo oli tapaamassa ystäviään katsoin aivan mahtavan Miami Viceä ja kung fu -leffoja sekoittavan Sakura Killersin, jossa kaksi kokaiinijunttia opiskeli ninjoiksi jäntevän syntikkapaukkeen soidessa taustalla.

Mutta Sakura ei ole paskin näkemäni elokuva. Ehei. On toki elokuvia, jotka ovat vain huonoja, eikä niissä ole mitään camp-ulottuvuutta. Kuten esimerkiksi suurin osa suomalaisista elokuvista. Mutta paskin koskaan näkemäni elokuva on...

R. O. T. O. R.

Kyseinen pätkä on valmistunut vuonna 1988 ja sen on ohjannut ja käsikirjoittanut Cullen Blaine -niminen sankari, jonka ainoaksi leffaksi R.O.T.O.R jäi. Leffan nimi tulee sanoista Robotic Officer Tactical Operation Research, mistä voikin päätellä, että Blaine oli nähnyt Terminatorin ja Robocopin, ja halunnut tehdä oman versionsa näistä.

Näin elokuvan siviilipalveluskeskuksessa Lapinjärvellä alkuvuodesta 2001. Sen oli roudannut paikalle joku alan harrastaja (kiitos vielä R.O.T.O.R.ista mies!), jonka vhs-arkistosta tuo helmi löytyi. Aseinamme oli olutpulloja ja tarkoituksena nähdä maailman huonoin elokuva. Näin myös kävi.

Rotorissa (en jaksa enää kirjoittaa pisteiden kanssa) on pielessä about kaikki. Leffa alkaa Commodore 64 -henkisellä 3D-mallinnuksella, joka yrittää esittää ihmistä, eli Rotoria. Harmi vaan, että leffassa Rotor on raamattuvyöhykkeen maanviljelijältä näyttävä juntti, joka ilmentää robottiuttaan KÄVELEMÄLLÄ LÄPI LEFFAN HELVETIN HITAASTI.

Eli kun Rotor jahtaa uhrejaan, se lähestyy jäykästi ja hyvin hitaasti. Naisuhrit jäävät kirkumaan, miesuhrit odottelevat muuten vain että Rotor pääsee paikalle. Onneksi Rotorkaan ei ole täysin voittamaton kone. Jos KÄYTTÄÄ AUTON ÄÄNIMERKKIÄ eli TYYTTÄÄ, niin Rotor menee toimintakyvyttömäksi.

N. E. R. O. U. T. T. A.

Muutkin näyttelijät ovat kammottavia. Lisäksi käsikirjoitukseen on yritetty rakentaa jotain moraalista tarinaa ja hyviä poliiseja / pahoja poliiseja -vastakkainasettelua. Musiikit kuulostavat improvisoiden livenä soitetuilta.

Jos jollain on tämä leffa, hoitakaa se minulle. Tarjoan bisset. Tai katsotaan kimpassa. JOO, järjestetään Rotor-näytös Dubrovnikiin, omat juomat mukaan. 

Jotta saatte käsityksen, katsokaa klipit. Tästä ensimmäisestä katsokaa n. 1:50 eteenpäin. Rotor hyökkää, mutta h i l j a a . . .  
Seuraavassa pätkässä pahispoliisi esittelee Rotorin nerokkaan rakenteen ja kyvyt. KATSOKAA TUOTA METALLIHÄKKYRÄÄ. Erittäin vakuuttavaa.Tässä vielä espanjaksi dubattua. Parantaa oikeastaan vain menoa.
Näkyypä olevan koko leffa tuolla YouTubessa. Pitänee katsoa. En ole koskaan ladannut mitään leffoja torrenteista tai morrenteista, mut jos jollain epävirallisesti löytyy Rotor sellaista reittiä, niin sekin käy.

Palvokaa.

This entry was posted in ,,,. Bookmark the permalink.

1 Response to Maailman paskin leffa

  1. Lauri says:

    Amazonista löytyisi brittikassu käytettynä, mutta ei myyjä ilmeisesti postita Brittien ulkopuolelle. Höh. Kuulostaa kyllä oikein hyvältä kamalta perjantai-iltojen kaljan makuisiin leffasessareihin!

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...