5 syytä miksi Outkastin Flow-keikka on paras asia maailmassa

Kyllä, listauspostaus. EAT IT. En keksi parempaa tapaa hehkuttaa tätä täydellisyyttä mikä toivottavasti huomenna julkistetaan. Jos tämä on uutisankka, niin lukekaa tämä ja kuvitelkaa tuskani.

1. Aquemini on maailman paras levy

Outkast on usein ollut edellä aikaansa, ylittämätön, käsittämätön ja omassa ylhäisessä yksinäisyydessään, mutta Aqueminillä heiltä onnistui ihan joka saatanan asia. Olen kuunnellut tämän levyn noin 8900 kertaa läpi, eikä siltä edelleenkään ole löytynyt heikkoa hetkeä.

Löytyy kertsiräppiä, löytyy gangsta rappia, löytyy George Clintonin fiitti Synthesizer-biisissä, joka muutenkin on käsittämätöntä neroutta. On Spottieottiedopalisciousin maailman muhevin pilvijami, on Chonkyfire, joka lopettaa levyn täydellisesti.

On Da Art of Storytellin'. Kirjoitan sen uudestaan: On Da Art of Storytellin'. Nyt kun tästä levystä kirjoitan, niin tuntuu tyhmältä että olen edes muista levyistä kirjoittanut. Tämä on täydellinen levy.

2. On olemassa biisi nimeltään A Life in the Day of Benjamin Andre

Jos joku ikinä koskaan tämän jälkeen räppää oman elämänsä tällaiseksi biisiksi, helvetti jäätyy. Löytyy Speakerboxxx/Love Below -tuplan Andre-puoliskolta. Kuunnelkaa tämä jos ette ole niin aiemmin tehneet. Neroutta.

I get invited to a club where emcees at
And on stage is a singer with some thing on her head
Similar to the turban that I covered up my dreads with
Which I was rocking at the time
When I was going through them phases trying to find
Anything that seemed real in the world
Still searching, but I started liking this girl
Now you know her as Erykah "On and On" Badu
Call Tyrone on the phone why you
Do that girl like that boy you ought to be ashamed
The song wasn't about me and that ain't my name
We're young, in love, in short we had fun
No regrets no abortion, had a son
By the name of "7" and he's 5
By the time I do this mix, he'll probably be 6
You do the arithmetic

3. Big Boi ja Andre 3000 näyttävät tältä

Swag ennen swagia. Metroseksuaalisuus ennen metroseksuaalisuutta. Överi ennen Lil' Jonia tai Kanyeta. Southernplayalistic.

 4. On olemassa biisi Elevators jonka biitti on kaikkien aikojen hienoin

Kuten tuossa alussa totesin, nämä kaksi ovat olleet kaikessa aikaansa edellä - tai oikeastaan tehneet eri ajassa kaiken oikein. Mutta kuunnelkaa nyt tämä biitti. K Y L M I X E T.
5. Flow ei ole nuorisolaisten festivaali

Outkastin paluussa on juuri sopivasti nostalgiaa, mutta silti Suomessa ennen näkemätöntä kulttuuriarvoa, että kaltaseni möhikset liikahtavat innolla Suvilahteen. Ei tämä ole mikään Weekend Festival, ei sinne tarvita Aviciita, vaan levytysuransa jo pakettiin pistäneet palvotut messiaat. Vaikka onhan Aviciikin kova, mutta tajusitte pointin.

Sitäpaitsi Outkastin näkeminen on "bucket list" -tyyppinen asia minulle.

Sitten jännitetään onko Outkast Flow'ssa vain uutisankka.

This entry was posted in ,,,. Bookmark the permalink.

5 Responses to 5 syytä miksi Outkastin Flow-keikka on paras asia maailmassa

 1. Hyvä hypetys! Pitänee laittaa Aquemini kuunteluun, ja "5 syytä miksi ärsyttää, että Flow Festival satsaa dinosauruksiin"-postaus uuteen tarkasteluun ;) Hahah.

 2. Petra says:

  Pidän peukkuja ja isovarpaita pystyssä sun kanssa ja toivon, ettei kyse oo uutisankasta.

 3. Unknown says:

  ''Flow ei ole nuorisolaisten festari''. Mutta OutKastilla on kuitenkin alaikäisiä faneja (minä) joita vituttaa suunnattomasti se, että heiltä viedään (todennäköisesti) viimeinen mahdollisuus nähdä yksi kaikkien aikojen lempiyhtyeistään.

 4. Jussi says:

  Olet oikeassa Verneri. Minä yritin tuossa olla sarkastinen - tarkoittaen sitä, että Flow'lle on ihan ok buukata näitä 30+ jengin vanhoja suosikkeja, kuten Slowdive ja Outkast tänä vuonna.

  Harmi jos missaat, voi totisesti olla viimeinen mahdollisuus! Mutta onko Flow tosiaan kokonaan K18? Saattaa olla joku anniskelualueista johtuva rajoitus.

 5. Unknown says:

  Ikäraja on ainakin viimeiset kolme vuotta on nettisivuilla lukenut K-18 ja nytkin siinä Tampereelle etuaikaan livahtaneessa mainoksessa taisi lukea sama.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...