Maailman paras biisin aloitus

Myönnetään, tämä on ohimenevään ajatukseen perustuva lyhyt bloggaus. Mutta oltiin tuossa mökkireissulla jossa lasten mentyä nukkumaan valvottiin aika myöhään. Nyt on aika sunnuntai-iltainen olo siispä.

Mökiltä kotiin ajaessa kuunneltiin perheen kera Soul-suosikit-listaani Spotifystä. Siellä tuli vastaan Arthur Conleyn mainio biisi Sweet Soul Music.

Tajusin, että siinä on mahtavin biisin avaus mitä missään.

Maestro Conley täräyttää heti alkuun ilmeisen retoriseksi tarkoitetun kysymyksen:

"Do you like good music?"

Sitten hän jatkaa vielä tarkentamalla "that sweet soul music", mikä sisältää monien todeksi tietämän oletuksen siitä, että vanha soul-musiikki on parasta mitä on.

Mutta eihän biisissä muuta oikeastaan edes tarvitse olla? Rakastan tuota hyväntuulista röyhkeyttä jolla Conley itsensä ilmaisee. Hän ei ole naljaileva, vaan kuulostaa iloisen vilpittömältä. 

Se on myös hyvä ohjenuora musiikin tekijälle: Tee hyvää musiikkia. Hyvä ohjenuora vinyylien keräilijälle on, että osta niin paljon vanhaa soul-musiikkia kuin mahdollista. Minulla ei ole sitä tarpeeksi.
This entry was posted in ,. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...