Suuri hetki! Virallinen syksyn soittolista 2014!

Rakastan syyssoittolistojen tekoa. Kuuntelen niitä ympäri vuoden, mutta näinä viimeisinä edes jotenkin kesäisinä päivinä nousee vastustamaton halu varautua pimenevään vuodenaikaan.

Tarvitaan siis balladeja, herkistelyä, tunnelmointia, surullista musiikkia joka joko aiheuttaa tai vahvistaa haikeankaunista syysfiilistä.

Ensimmäiset syyssoittolistani poltin aikoinaan cd-levyille. Annoin kokoelmille kornihkon nimen "Dark Nights, Darker Days". Nykyään ne kulkevat Syksymusaa-nimellä.

Tämän hienosti aihepiiriä visuaalisesti rikastavan kuvan otin viime syksynä Uudenkaupungin saaristosta kun oltiin ystävien kanssa ÄIJIEN mökkireissulla.Ennen tämän vuoden listan julkistamista pari käytännön asiaa: Minun soittolistojani Spotifyssä kannattaa kuunnella shufflella. En halua miettiä niihin järjestystä, koska kuuntelen niitä vuoden mittaan niin usein, että kyllästyisin siihen järjestykseen.

Tämän vuoden listalle ei ole mitään teemaa - siis syksyn lisäksi. Yritin etsiä mukaan uutta ja vanhaa, suomalaista ja ULKOLAISTA. Vittuako minä tätä analysoin: Pistäkää VILLA_SUKAT jalkaan (Jippuakin on mukana), ottakaa teetä tai punaviiniä mukiin (emalinen, romanttisesti) ja lista soimaan. Ja muista tilata se Spotikasta ettei huku.

Vuoden 2011 lista täällä. Vuoden 2012 lista täällä. Vuoden 2013 lista täällä. This entry was posted in ,,. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...