Muistutuksena: Kesä ei ole vielä ohi, Huvilateltta tulee

Noniin, olen palannut Kreetalta. Blogi herää lomaltaan tähän sisältöyhteistyöpostaukseen. Tämä on muistutus liittyen toukokuiseen Juhlaviikot-postaukseeni.  Eli yhteistyössä Huvilateltan kanssa haluaisin vinkata muutamasta itselleni tärkeästä esiintyjästä, vaikka koko ohjelmasta löytyy tietysti paljon muutakin.

Lippuja kaikkiin Huvila-keikkoihin saa edelleen täältä. Tällä hetkellä näyttää, että lippuja on vielä aika hyvin saatavilla, ainakin vinkkaamilleni Susanne Sundfœrin, Sturgill Simpsonin ja Sabina Ddumban keikoille.

Vaikka Flow on ensi viikonloppuna (olen menossa, parhautta tiedossa), kesä ei todellakaan lopu vielä siihen. Sen jälkeen nautitaan Helsinki-klassikosta eli pimenevästä loppukesän illasta Huvila-teltassa.

Omat lippuni saapuivat jokin aika sitten. Toivat fiilistä.


This entry was posted in ,,. Bookmark the permalink.

2 Responses to Muistutuksena: Kesä ei ole vielä ohi, Huvilateltta tulee

  1. Flow jää väliin, koska lähdetään kavereiden kanssa porukalla mökille. Kun ei tiedä milloin sunnuntaina tulee takaisin, ei viitsi ostaa lippua ennakkoon Sundforin keikalle, vaikka se on ollutkin itselleni yksi alkusyksyn odotetuimpia. Sundfor muutenkin oli itelle vieras ennen tätä uusinta levyä, mutta siis huh huh – se on selkeesti yksi vuoden kovimpia levyjä tähän mennessä!

  2. Jussi says:

    Susannen levy on tän vuoden kovimpia, helposti. VÄhän pelottaa miten se livenä toimii.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...