Turun Sanomien röyhkeä työtarjous: Kirjoita ja kuvaa, saat näkyvyyttä

Luovaa työtä tekevä väki tietää mistä puhutaan.

Turun Sanomat etsii ilmoituksessa bloggaajia sivuilleen. Et saa palkkaa, mutta korvauksena NÄKYVYYTTÄ.


Moisen pyytäminen kannattaa juuri niin kauan, kuin joku suostuu tähän NÄKYVYYS-palkkioon. Siksi ajattelin kirjoittaa aiheesta.

Jos olet riittävän hyvää tekstiä ja kuvia tuottava yksilö, joka haluaa blogata näistä Turun Sanomien toivomista aiheista, niin perusta oma blogi. Tai luultavasti sinulla jo sellainen onkin. Sen kautta saamasi NÄKYVYYS on sinun omaasi, jonka voit mahdollisesti muuttaa rahaksi.

Turun Sanomille tekemäsi ilmainen toimittajantyö sen sijaan muuttuu heille mainosrahoiksi sivunäyttöjen kautta, eikä heidän myöskään tarvitse maksaa sisällöstä palkkioita, koska sinä teet työn NÄKYVYYTTÄ vastaan.

NÄKYVYYSperusteista palkkiota kannattaa tarjota niin kauan kuin joku siihen suostuu. Älä suostu. Antaa Turun Sanomien kokeilla miten alas rima täytyy NÄKYVYYSpalkkion kanssa laskea, ja mittailla sitten millaisia mainoseuroja paskalla sisällöllä saa.

Netissä ratkaisee sisältö. Hyviä sisällöntuottajia tarvitaan nyt ja jatkossa. Älä anna sisältöäsi ilmaiseksi. Jos sinulla on blogi jossa on loistavaa sisältöä, ota vaikka yhteys tuolta yläbannerin kautta Suomen Blogimediaan tai mihin tahansa muuhun blogiyhteisöön. Tai jos sinulla on jaksamista ja paljon kävijöitä, sovi vaikka omia sisältöyhteistöitä ja tee bannerimyynnistä sopimus.

EDIT: Ja jos nyt pohditaan tuo NÄKYVYYStie aivan loppuun asti: Potentiaalisesti muutama tuhat ihmistä käyvät lukemassa tekstejäsi Turun Sanomien sivulta. Oletetaan että osa heistä näkee nimesi, aivan kuten toimittajien nimet näkyvät juttujen yhteydessä. Entä sitten jos kyllästyt NÄKYVYYSpalkkioon ja haluat perustaa oman blogin: Moniko näistä nimesi nähneistä siirtyy mukanasi osoitteeseen jota he eivät tiedä? Mitä hyötyä NÄKYVYYDESTÄ, kun työnäytteitä voit kirjoittaa siihen omaan blogiisi myös.

Ja jotta mentäisiin vielä kauemmas metatasolle: Koska saan pieniä mainostuloja tästä blogista, jokainen tämän postauksen lukenut tuo sentin murto-osan minulle, eli Turun Sanomien NÄKYVYYStarjous tekee kiertotietä minulle rahaa! Älkää antako osaamistanne ilmaiseksi!

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

1 Response to Turun Sanomien röyhkeä työtarjous: Kirjoita ja kuvaa, saat näkyvyyttä

  1. Suvi55 says:

    https://twitter.com/kasperstromman/status/663968581173059584

    Vaikkei tää aihe noin muuten huvittanut, niin tuo ketju kyllä pisti nauramaan.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...