James Blake + Bon Iver = eeppinen ehtoo

HUH HUH.

En yleensä ole ensimmäisenä bloggaamassa mistään kun ei se ole tämän blogin juttu enkä kuitenkaan pärjäisi muille nopeudessa. Mutta tästä on pakko blogata heti.

Kahden rakastamani artistin, James Blaken ja Bon Iverin, yhteistyöalbumista juoruttiin viime viikolla. Nyt saatiin ensimmäinen raita.

ENSIMMÄINEN REAKTIONI ON ETTÄ ITKEN HUUTAEN JA LÄHDEN TAKAISIN LENKILLE JOTTA VOIN KUUNNELLA TÄTÄ REPEATILLA PIMEÄSSÄ METSÄSSÄ.

Ensimmäinen reaktio ei ole järkiperäinen, mutta ei ole musiikkikaan.

Tässä yhdistyy molempien parhaat puolet juuri sellaisella tavalla kuin uskalsin toivoa. Molempien äänet, Blaken soulahtavat sävelmät, kaikuinen tuotanto, Justin Vernonin kakkoslevyn keskiyön philcollinsmit!

Ja tulevan albumin kovuutta vahvistaa vielä se, että sen nimi on Enough Thunder. Samannimisen uuden biisin Blake soitti Flow'ssa, ja se oli HELVETIN HYVÄ. YouTube-infon mukaan lokakuussa ilmestyy.

Huh huh. Vittu

Hieno ilta, nyt jostain punkkua! Ai niin mut piti lähteä sinne metsään...
 No sen jälkeen.

Nyt rillat kuunnellaan!


This entry was posted in ,,. Bookmark the permalink.

4 Responses to James Blake + Bon Iver = eeppinen ehtoo

 1. Juhani says:

  Hieman huikeita ne WOOOFFIT siellä sun täällä..:D

 2. June says:

  Estoton suitsutus on täysin sallittua tämän kohdalla ♥ (ja muutenkin)

  Samma här itelläkin, oli pakko päästä heti kirjoittamaan! Ja nyt korjailen tekstiäni jatkuvasti jälkeenpäin, kun siinä hehkutuksessa tuli kirjotettua ihan mitä sattuu :D

 3. Lauri says:

  Tuskinpa sieltä levyä tulee vielä. Radio Onen haastiksessa Blake puhui, että ovat tehneet tähän mennessä pari biisiä valmiiksi. Jos nyt on pari biisiä valmiina, niin levyä eivät kyllä lokakuuksi pakerra valmiiksi. EP on oma veikkaukseni, tosin jos se on levy, niin paskon housuihini ja ulvon kuuta loppuvuoden.

 4. Okei, kiitti tiedosta Lauri, huonosti oon tätä asiaa seuraillut :D Se Enough Thunder kuulosti joka tpaauksessa hyvältä Flow'ssa. Korjaan: itkettävän mahtavalta.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...