On syyskuu, joten nostalgisoidaan viime kesää

Kiitoksia vaan Von Hertzen Brotherseille. Uusi musiikkivideo Always Been Right on mahtava pläjäys veljesten tietysti tyylikkäästä kesänvietosta mökillä.

Juu, ei suomilaisissa musablogeissa juuri Von Hertzeneitä linkkailla. Mutta tämä on hieno kappale. Kokonaisuutena Stars Aligned jäi kuitenkin hiukan vieraaksi sen raskaudesta (ei siis soundillisesta vaan käsitteellisestä) johtuen, vaikka siinä hyviä biisejä onkin.

Lähinnä haluan esitellä tämän teille kuitenkin siksi, että tästä tulee niin hyvälle tuulelle. Ja vaikka biisi kertookin kaiketi uskovaisen ja ateistin molemminpuolisesta mielipiteen järkähtämättömyydestä, sopii kertosäe "I've always been right and everyone else wrong" ainakin omaan  käytökseeni välillä liiankin hyvin, ainakin jos vaimolta kysytään.Ei ole toki ensimmäinen mökkivideo tämä. Ultra Bran Villiviini sai vuonna 2000 myös Jyrki-palkinnon. Mutta tämä VHB on parempi biisi ja parempi video. Ähäkutti.

This entry was posted in ,,,. Bookmark the permalink.

3 Responses to On syyskuu, joten nostalgisoidaan viime kesää

 1. June says:

  Loistava meininki pojilla tolla videolla! Ihan tulee ikävä mökkeilyä.

  Mulle Stars Alignedista on kehittynyt ehkä Hertzeneiden paras levy. Huomenna taas livenä, kera Rubikin ja Queenin ;)

 2. marsu says:

  Suomen kesä <3
  Tuos taisi olla myös Faija Von Hertzen, kenet pysty bongaan Ruissin festari-tv:n haastattelusta ennen VHB:n keikkaa!

 3. Joo, ilmeisesti tuo oli Faija Von Hertzen joka löi ton golfpallouistimen :D

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...