Muuri jakaa Euroopan kahtia syksyllä 2013

Ei, en ole uudelleentulkinnut mayojen kalenteria tai löytänyt Illuminatin Gallen-Kallelan Lemminkäisen äitiin (Tässä luki aiemmin TUONELAN JOUTSEN, vaikkei se ole TIETENKÄÄN sen taulun nimi, mutta tajusin sen itse, kukaan ei ehtinyt korjata ÄÄÄHHÄHÄH) piilottamaa viestiä.

Mutta totta se silti on, The Wall tulee ensi vuoden loppukesästä ja alkusyksystä jakamaan Euroopan kahtia - niihin jotka näkevät Roger Waters The Wall Live 2013 -keikan, ja niihin jotka eivät näe.

Vastakkainasettelun aika on jälleen täällä, ja voittajan puolelta muuria on helppo lähetellä ylenkatsovia viestejä häviäjien puolelle. Mutta täällä ollaan, kilpi kirkkaana. Menin nimittäin ostamaan itselleni ja naiselleni liput The Wall Live -keikalle Göteborgiin ensi vuoden elokuulle. Että PERKELE!

En ole luultavasti koskaan ollut mistään keikasta näin innoissani näin paljon etukäteen. Ja tämä siitä huolimatta, että olen jo nähnyt Roger Watersin The Wall Liven Helsingissä toukokuussa 2011. Tämä keikka muutti elämäni, joten oli jo pitkään selvää, että Wallin uusintareissu Eurooppaan on pakko todistaa.

Tällä kertaa Roger-pappa kiertää ulkoareenoja. Götebörg oli paikoista lähin, mutta on muutenkin mukavaa päästä käymään siellä. Malmössä olen käynyt, ja se on hieno paikka, joten Göteborgin luulisi olevan vielä mieluisampi matkakohde. Sitäpaitsi Ullevin stadion on legendaarinen paikka, eikä noinkin legendaarista tapausta kuin Wall Live halua katsella missään kalvakassa uudisrakennuksessa. (No joo, eipä se Hartwall Areena ympäristönä haitannut...).

Ulkoilmakeikat, koko setti on ISOMPI. Tuo edellinen keikka sai minut lopullisesti hurahtamaan Pink Floydiin. Sitä ennen olin kuunnellut tunnetuimpia levyjä jonkin verran. Wallin ystävä olin tosin ollut jo paljon aiemminkin.

OLI MITEN OLI, ensi vuoden elokuuhun on helvetisti aikaa, mutta tiedän jo nyt, että tästä tulee uusi tärkeä kokemus. Kenties Roger Waters ei enää keikkaile tämän jälkeen. Kenties maailman kaikkien aikojen suuruudenhulluin ja upein projekti pysähtyy elämään "vain" levynä ja livetallenteina.

Kenties sinä olet sillä puolella muuria, joka vaahtoaa asiasta vielä Watersin ikäisenä pappana, kenties jäät konformistina muurin väärälle puolen. Elät lopun elämääsi tyytyväisenä ettet lähtenyt höntyilemään, tietämättä mitä menetit.

Katsokaa nyt tämä tiiseripätkä, ja sanokaa ettette ITKE jo nyt tuon keikan upeutta?


The Wall Live 2013 European Tour from Roger Waters on Vimeo.

This entry was posted in ,,,,. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...