Voiko blogilla tehdä hyvää? Keräys supertaifuunin uhrien hyväksi

Noniin! Kuten viime viikolla kerroin, blogini on tätä nykyä osa hienoa bloggaajien yhteisöä nimeltä Suomen Blogimedia. Vaikka yhteistyö onkin lähinnä blogimainontaan keskittyvä, nyt testataan voiko blogien avulla tehdä myös hyvää. Tai kuten tässä blogissa kuuluu sanoa, voiko blogien avulla tehdä myös HYVÄÄ?Homma lyhyesti: Filippiineille iski supertaifuuniksi (Super on vähän hassu sana tuossa, mutta niin maailman media sitä luonnehtii) kutsuttu Haiyan, joka tappoi arviolta 10 000 ihmistä. 600 000 ihmistä jäi kodittomiksi, ja apua tarvitsee arviolta neljä miljoonaa lasta.

Bloggaajat - Suomen Blogimedia etunenässä - ovat asettaneet tavoitteeksi kerätä yhteensä 100 000 euroa. Tämän keräyksen tuotto menee Suomen Punaiselle Ristille, joka on kokenut ja luotettu toimija.

TÄSTÄ LINKISTÄ voit käydä lahjoittamassa. Itse annoin 20 euroa. JA HUOM! Haastan tässä samalla kaikki muut bloggaajat mukaan kampanjaan. Kerätään se 100 000 euroa!Seuraavassa kampanjan toimittama alkuperäinen teksti:

Auta supertaifuunin uhreja

Pahinta jälkeä supertaifuuni Haiyan on saanut aikaan Filippiineillä, jossa kuolonuhrien määrän arvioidaan nousevan yli 10 000:n. Lisäksi yli 600 000 filippiiniläistä on joutunut kodittomaksi ja avun tarpeessa on jopa 4 miljoonaa lasta.
Haluatko auttaa supertaifuunin uhreja? Osallistu nyt lahjoittamalla rahaa Punaisen Ristin katastrofirahastoon tai/ja levittämällä sanaa keräyksistä.

Auta lahjoittamalla

Tee lahjoituksesi Punaisen Ristin katastrofirahastoon verkkopankkimaksulla tai luottokortilla:
http://www.lahjoituslipas.fi/punainenristi/bloggaajiensupertaifuunikerays2/lahjoita/
Voit lahjoittaa myös soittamalla tai tekstiviestillä:
Soita 0600-122 20 (20,28 € + ppm)
Lähetä tekstiviesti SPR numeroon 16499 (15 €)
Auta levittämällä sanaa katastrofikeräyksistä
Voit auttaa levittämällä sanaa Punaisen Ristin keräyksestä. Kerro seuraajillesi keräyksestä esimerkiksi blogissasi, sivustollasi, uutiskirjeessäsi, sähköpostisi allekirjoituksessa, Facebook-profiilissasi jne. Valmiin keräyskampanjamateriaalin voit hakea osoitteesta www.kampanjasivu.fi/supertaifuunikerays

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...