Biisiarvio: Robynin ja Röyksoppin yhteistyö kuulostaa jokseenkin täydelliseltä

Hitto, tämä on nyt vähän laillisesti epäselvää toimintaa, kun Pop On And On -sivusto on sitten iltapäivän poistanut nuo kaksi Robyn & Röyksopp -biisiä. Luulin, että olivat ihan luvan kanssa pistäneet pari biisiä tulevalta ep:ltä näytille, mutta toisin kävi.

Minä nuo biisit ehdin joka tapauksessa kuunnella monta kertaa, joten kirjoitan nyt tähän hieman mitä kuulin.

Ensinnäkin ilahduin suuresti kun kuulin norjalaisten ja ruotsalaisten yhdistävän voimansa. Robynin ja Röyksoppin aiempi yhteistyö The Girl and the Robot vuodelta 2009 kuulostaa mahtavalta, ja molemmat ovat olleet hetken hiljaa, joten yhtälössä on pelkkää hyvää.

*


Robynin ja Kleerupin With Every Heartbeat on parhaita pop-biisejä viimeisen 15 vuoden ajalta, ja ilokseni ensimmäinen vuodettu biisi Every Little Thing on hieman samankaltainen helmi. Robyn osaa toki näppärän ja nokkelan poppaamisen myös (hänen kolmen ep:n sarjastaan löytyy kosolti esimerkkejä), mutta With Every Heartbeat tai Call Your Girlfriend -tyyppisessä kohtalokkaassa soundissa hän on silti omimmillaan.

Toinen vuodettu biisi Do It Again kuulosti... no, Röyksoppilta enemmän kuin Robynilta. Sanoisin enemmän jos biisiä ei olisi poistettu. Joka tapauksessa ehdin innostua siitäkin. Kaikin puolin soundi oli enemmän kuin tekijöidensä summa. Näiden kahden KUULUU tehdä yhdessä musaa! Robyn tarvitsee consistent (tämä on nyt ihan Andy McCoy -hetki, mutta mitä se on suomeksi?) soundisen levyn, hyvät tuottajat/säveltäjät.

Lienee selvää, että Flow kaappaa näiden kahden yhteiskiertueen Suomeen? Saako jo olla tohkeissaan?

Olen #muuten haastatellut Robynia silloin kun hän esiintyi edellisen kerran Flow'ssa. Ihanan vakava ja ammattimainen pop-artisti. Tappakaa minut, mutta käytän nyt tässä sanaa KEIJUKAINEN.

* (Kuva: Promokuva, Stereogumin sivulta)
This entry was posted in ,. Bookmark the permalink.

1 Response to Biisiarvio: Robynin ja Röyksoppin yhteistyö kuulostaa jokseenkin täydelliseltä

  1. Ninni says:

    Spotifylle kiitos! :)

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...