Terveisiä Berliinistä

Tässä viestissä ei ole mitään vuoden 2008 -kulmaa, että "voi vitsi koko maailman pitäis muuttaa Kroitsperiin ja elää siin ympäristös". MUTTA Berliini on mahtava paikka. Tais olla eka kerta kun olin siellä näin kesäisissä olosuhteissa. Kaikkiaan ehkä viides vierailu ko. mestaan.

Olin katsomassa American Authors -nimisen bändin keikkaa, eli työmatkalla. Kasvamassa pikku hiljaa Suomessakin. Jäbät olivat musiikissaan taitavia ja ihailtavan opportunistisia. Olivat nimittäin päättäneet yhdistää OneDirectionin ja Mumford & Sonsin - onnistuneesti vieläpä.

Also Sprach Jussi presents: Ruutuja Berliinistä toukokuussa 2014:
Illan yhtye. Kantin am Bergain TAI JOTAIN oli keikkapaikan nimi. Viehättävä biergarten siinä ulkopuolella. MUUTEN, klikkaamalla pikkukuvia näet ne isompana.En  muista tän kirkon nimeä, mut pommituksen jälkeen se on jätetty hauskasti kesken. Sit tossa vieressä on modernimpi lisäosa...Siellä se TV-torni paistaa.Mikä onkaan punkkareiden paratiisi / vallattu talo -hässäkkä.MURAALI vessassaHyvää bisseä, jostain totally hipster -baarista. "I think you're gonna like this".Pantry-niminen rafla. Briljantti! Söin ekaa kertaa elämässäni osterin. Ei ollu niin kaamea kokemus kuin ajattelin. Syön vastakin.Michael Jackson -alttari Tiergarten-puistossa.


Viherseinä keikkapaikan ulkopuolellaThe artist as a young man.

This entry was posted in ,,. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...