Terveisiä Ibizalta

Olin tuossa muutaman päivän Ibizalla vähän tutustumassa klubikulttuuriin ja kuuntelemassa uutta musaa. Teknisesti ottaen siis työreissu, mutta kuten reissussa tavattu Jonathan from Spotify totesi: #myworkisbetterthanyourholiday.

LUULIN, että Ibiza olis sellainen teinihelvetti, jossa huonohampaiset brittinuoret kuuntelevat essoissaan konemusaa helvetin lujalla. No, sitä se ehkä onkin, mutta vain saaren pohjoisosan San Antoniossa - eikä sielläkään kaikkialla.

Ibiza Town nimittäin on sellainen pittoreski Välimeren rantakaupunki, jossa on erittäin kaunis vanha osa. Siellä on myös rikkaiden rafloja ja lähistöllä hienoja resort-hotelleja. Erittäin hieno paikka joka tapauksessa.

Mutta ympäri saarta löytyykin sitten vaikka mitä. Muutama huippukohta:

Huippuhotelli Ushuaia, jonka allasalueella esiintyvät viikottain mm. David Guetta ja Avicii. Jälkimmäisen keikkaa olimme paikan päällä katsomassa. HUIKEA meno! Avicii ei yritäkään olla genrensä uskottavin dj, vaan hän keskittyy tekemään viihdyttävää settiä, joka visuaaleiltaan lähestyy rokkikeikkaa. Mies soitti myös pari uuden levyn biisiä, joiden ei ole vaikea kuvitella nousevan radiohiteiksi.


Lämppärinä kuultiin Icona Poppia. Konsepti oli EDM-aikaan sorvattu ja helvetin viihdyttävä: Mimmit olivat ikäänkuin dj:tä, seisoivat siis dj-dekkien takana ja säätivät musiikkia läppäreiltä (eli luultavasti painoivat play niin kuin kaikki muutkin starat). SIlti he kuitenkin keskittyivät enemmänkin laulamiseen ja fiiliksen nostattamiseen.

Sitten Café Del Mar. Legendaarinen Café Del Mar. Chilloutin syntypaikka! Seurueeseemme kuulunut DJ Orkidea sai kunnian vetäistä auringonlaskun setin. Laskea sen pallon Välimereen. How balearic of you. Mutta voi jessus miten hieno setti! Enkä sano tätä vain, koska hän kuului samaan seurueeseen: Café Del Marin henkilökunta hehkutti settiä Facebookissa tämän kauden parhaaksi. Setti on tulossa Orkidean Soundcloudiin lähipäivinä.


Orkidean settiä oli kuuntelemassa myös muun muassa newyorkilainen kiinteistömiljonääri Jack, johon törmäsimme Blue Marlin -rantaklubilla. Mies omisti 20 Café Del Mar -kokoelmalevyä, mutta luuli että ko. mesta on Pariisissa. NOH, kun mies pääsi kutsumanamme paikalle, hän liikuttui Orkidean hienosta setistä ja paikan tunnelmasta. Soitti tyttärelleen Facetime-puhelun ja hehkutti ns. "tuelta". Harmitteli, kun ei voi kertoa asiasta ystävilleen, koska nämä eivät tajuaisi tapahtuneen hienoutta. Sydämellinen mies.

Mitäs muuta...

Pacha-klubin VIP-tila piti tietysti käydä kokemassa. Ammattitaitoisten sisäänpääsysäätäjien ansiosta sinnekin päästiin. Flower Power -ilta, eli suurimmaksi osaksi 60-luvun musaa ja ihmisiä fiilistelemässä. Täyteen ammuttu. Mahtava tunnelma. Paikalla Hollannin maajoukkuepelaajia, myös mm. Robin Van Persie. Heitä ei saanut kuvata.


Muskeliveneilemässä törmäsimme Mojito Maniin, joka ui läheiseltä veneeltään mojitontekovälineiden kanssa, ja taikoi sitten veneessä olijoille absoluuttisesti parhaan koskaan maistamani mojiton. Mahtava tyyppi.

Kaikenlaista. Kävimme myös Gatecrasherissa ja Privilege-klubilla. Ohessa kuva Orkidean setin aikana Privilegestä. Näyttävää meininkiä, jättimäinen klubi.Ja niin, kuuntelimme myös mm. Robinin uuden kappaleen. Sanonpa vaan, että se tulee loksauttamaan leukoja. Erilainen on. En henno sitä vielä kuvailla tarkemmin, kun on kai vielä aika salainen.Tässä vielä "I'm on a boat motherfucker" -kuva.

Kiitos Ibiza.


This entry was posted in ,,,,,,,. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...