Mitä Adi L Haslan minttuteekannussa on?

Isoja kysymyksiä siskot ja veljet. Toivon tämän menevän viraaliksi kuin Kuono.fi-Kormilaisen kennelnimi. Sivuasiana: Siinäpä muuten 2010-luvun sananlasku jonka alkuperää tulevat polvet joutuvat ihmettelemään: "meni viraaliksi kuin Kuono.fi-Kormilaisen kennelnimi". Sananlasku on vielä kohtuullisen epäonnistunut, sillä Kormilaisen kennelnimi ei niinkään mennyt viraaliksi kuin joutui 14-vuotiaan hemmotellun teinin kirkasotsaisen maailmankuvan uhriksi.

PIKKAISEN SIVUPOLUILLA OLLAAN.

Siispä asiaan. Viikko sitten kirjoitin Tippa-T:n mainiosta Mehu-biisistä, jonka yhteydessä tulin maininneeksi myös toisen uuden rap-suosikkini, eli Adi L Haslan, jolla on käsittääkseni jotain kytkyjä Jyväskylään.

Hän on joka tapauksessa kehittänyt itselleen JUTUN. Vähän niin kuin Lil Jon ja Snoop Dogg tekivät itselleen JUTUN pimp cupista tai Nelly laastarista.Adi L Haslan JUTTU on minttuteekannu (oheinen kuva Hyi-videolta). Hän väläyttelee sitä ainakin Hyi- ja Palaa gilla -musavideoilla, sekä ilmeisesti keikoillaan.

Mutta mitä siellä on? Jotain kirkasta nestettä? Minttuviinaa ja teetä? MITÄ? Olenko näin pihalla koska olen jo vanha? Kuuluuko sitä edes tietää? Haluaisinko maistaa mitä siellä on? Pitäisikö minun maistaa?

Ainakin se on tyylikäs kannu.

Auttakaa!This entry was posted in ,,,. Bookmark the permalink.

1 Response to Mitä Adi L Haslan minttuteekannussa on?

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...