Kesän täydellisin musiikillinen hetki (Orkidea @ Café del Mar 29.7.2014)

No niin. Viime viikolla hehkuttelin Ibizan-reissuani. Ei siitä sen enempää paitsi että hehkuti hehk.

PAKKO kuitenkin vielä palata noihin hienoon neljään päivään sen verran, että nyt Orkidea on ladannut Soundcloudiinsa tuon jutussa hehkuttamani Café del Mar -setin.

Otetaanpa mielikuvaharjoitus, jonka helppous riippuu siitä onko käynyt Café del Marissa Ibizalla.

On kuuman päivän kuuma ilta. Päivä on kulunut rantaklubilla  sangriaa ja kuohuviiniä hörppien. Taisi siinä olla uimista ja rupatteluakin mukana. Merisuola on pesty iholta ja päälle on laitettu puhdas paita.

Aurinko on parin tunnin päästä tippumassa Välimereen. San Antonion turrekaupungin rannalla on unelias tunnelma. Café del Marin terassilta löytyy mukava kymmenen hengen sohvaryhmä ja Orkidea aloittaa settinsä.

En tunnista suurinta osaa näistä biiseistä, mutta sillä ei ole mitään merkitystä. Nyt, tätä kuunnellessani voin helposti tuntea sen raukeuden, joka vain kasvaa auringon lähestyessä horisonttia. Ilma on hieman pilvinen, ja kappaleiden rytmitys on ja tunnelma tuntuvat vastaavan päänsisäisiä tuntemuksia täydellisesti.

Otan auringonlaskusta noin sata kännykkäkuvaa, kuten kaikki muutkin sadat paikalle kertyneet ihmiset. Kun Orkidea on tipauttanut pallon alas taivaalta, koko yleisö osoittaa aplodein suosiotaan. Tuo noin 55 minsan kohdalla alkava biisi oli se joka laski auringon. JU-MA-LAU-TA! Jarrella ei mennä metsään. Henkilökuntakin tykkäsi.Uskomattoman hieno hetki. Kiitos siitä. Tämä miksaus toimii mainiosti myös esimerkiksi toimistotyön taustalla. Se antaa lohtua. Musiikissa on voimaa! Ja tätä kirjoittaessani olen ihan selvin päin!

This entry was posted in ,. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...