Also Sprach Jussi muuttuu Kokoomuksen vaaliblogiksi: "Suo, Kuokka ja Jussi"

Täten ilmoitan, että tästä päivästä (1.4.) tuleviin eduskuntavaaleihin asti tämä blogi käsittelee vain Kokoomuksen vaaliteemoja. Tämä siksi, että Eero Lehti lähestyi minua riittävän paksun rahakirjekuoren kanssa (sisältöyhteistyö).

Vierailevana blogistina aloittaa Turkistuottajien liiton toiminnanjohtaja Marja Tiura, joka kirjoittaa "Turkisnurkkaa" kerran viikossa aina vaaleihin asti.

Muita vierailevia palstoja ovat muun muassa RIVISTÖ, jossa Alex Stubbin hammasrivistö kommentoi tuoreita elektrosinglejä sekä lifestylehenkinen Ylisuorittaja, jossa nuoret kokoomusnaiset kertovat opinnoistaan ja opiskelijaelämästä kauppakorkeakoulussa.

Wille Rydmanin kanssa tulen käymään läpi Ayn Randin tuotantoa ja objektivismia yleisemmin. Tästä saattaa olla tulossa myös keskustelutilaisuus Siltaseen tai Döner Harjuun.

Blogin muut aiheet eivät tule kärsimään, sen lupaan, paitsi sen verran, että jokainen kirjoitus tulee käyttää "Koti, uskonto ja isänmää" -seulan läpi. Tämä hankaloittaa hieman esimerkiksi juttusarjaani Burzumin levyistä, mutta ehkä odottelen vaalien jälkeistä aikaa.

Sanni Grahn-Laasosen kanssa keskustelemme luonnonsuojelun ongelmista juttusarjassa "Lihoiks vaan", Jaana Pelkosen kanssa SDP:n kansanedustajien ja kannattajien nukkavierusta pukeutumistyylistä.

Jos muut puolueet ovat kiinnostuneita vastaavanlaisesta yhteistyöstä, yhteystiedot löytyvät tuosta oikealta.


. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...