Hyvä Spotify-lista ja James Blaken tajuaminen

Aloitetaanpa vuosi hyvän Spotify-listan vinkkaamisella. Kyseessä ei ole oma listani, vaan nimimerkin Mangopongo, joka on tamperelainen ihmemies.

Tälle listalle hän on koonnut juuri ilmestyneitä tai kohta ilmestyviä singlejä. Levyt ovat siis saattaneet ilmestyä jo aiemmin, mutta singlet ovat tuoreita.

Vaikka työn puolesta seuraan musiikkia, tuli tämän kautta tutustuttua moniin biiseihin, joihin en ollut  ehtinyt tutustua, tai joita en ollut yksinkertaisesti mistään löytänyt.

Kovin uutuus itselleni oli James Blake, jonka nimeen olen kyllä törmännyt useinkin, mutta jonka musiikkia en vain ole tullut kuunnelleeksi. Covereiden kautta on näppärä tutustua tuntemattomuuksiin, ja Blakekin on tehnyt version Feistin Limit To Your Lovesta, joka toimii jumalaisesti.  CMYK-ep toimii myös kovaa.

Elektronista musiikkia tekee Blake, osuvamman kuvauksen lainaan I Only Know (What I Know Now) -biisin YouTube-kommenteista: "I listen to Burial at night. James Blake takes over when the sun comes up."Kyllä, ei ihan Burialin kaunista kellarimaailmanloppua, mutta tummaa ja vähäeleistä elektroa joka tapauksessa. Uusi levy ilmestyy tässä alkuvuodesta, on Wikipedian mukaan vuotanut nettiin, mutta minähän en nuita torrentteja harrasta, joten odottelen vielä.

Mangopongon listalla on myös Cut Copyn levyn kaksi ekaa singleä, mutta ei noista vielä oikein pysty innostumaan - ainakaan yhtä paljon kuin In Ghost Coloursin kohdalla. Mahtaisiko olla pettymys luvassa? Ensimmäinen sellainen tämän bändin kohdalla.

2011Biisit-lista by Mangopongo löytyy siis tämän linkin takaa. Palvokaa ja pysykää kärryillä.

This entry was posted in ,,,. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...