Uusi Glasvegas - The World Is Yours

Onhan Glasvegasin debsy (yritän tässä keksiä näppärää debyytti-väännöstä) aivan saiiiiiraan kova levy. Tutuista elementeistä huolimatta se kuulosti vain bändiltä itseltään - siis muutenkin kuin James Allanin HYVIN tunnistettavan laulusoundin ja skottimurteen osalta.

Tänään julkaistiin uusi biisi. The World Is Yours on nimeltään tuo.

Aika monenlaisia ajatuksia herätti parin kuuntelun jälkeen. Ehdin jo lukea dumaaviakin kommentteja, mutta itse pidän kappaletta hyvänä. ON se silti menettänyt jotain siitä ensimmäisen albumin hyvyydestä. Ensimmäinen levy oli synkkä, hauska ja toivoa antava.

Tässä kuuluu pöhö. Tämä on liian U2, jotta voisin innostua siitä niin paljon kuin debsystä. Miksi levyn nimeenkin on pitänyt ympätä noita erikoismerkkejä? EUPHORIC /// HEARTBREAK \\\. Tuon kopipeistasin, tästä lähin kutsun levyä Euphoric Heartbreakiksi.

Niin, sanoin jo että biisi on mielestäni hyvä. Loistava se ei kuitenkaan ole, ja laski tulevan levyn odotusarvoa.

The World Is Yours by glasvegas

Mitä sanoo kansalaisraati?

This entry was posted in ,. Bookmark the permalink.

3 Responses to Uusi Glasvegas - The World Is Yours

  1. Juhani says:

    Nyt mä tiedän mikä tossa biisissä mättää: se on se PÖHÖ. Hyvin valittu sana. Harvinaisen samaa mieltä oon myös noista erikoismerkeistä ja odotusarvosta, vaikken tuolle vieläkään syty niin paljon että sanoisin sitä ees hyväksi. Harmi..:/

  2. Anna says:

    Oisko tuleva levy sit niin huono, että pitää yrittää olla erikoinen ainaki nimen puolesta...

  3. Unknown says:

    Taidan pitää tästä enemmän kuin keskimääräinen suomalainen bloggaaja pitää. Mulla se tosin vaati muutaman kuuntelutunnin ja pari annosta campparia.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...