Hypetettyä räppiä! Tyler, The Creator!

Voi paska, tänään olis ollut Jätkäjätkät Tavastialla, mutta pitkään varjoissa väijynyt flunssa iski sopivasti viikonlopuksi päälle. Kuunnellaan sit musiikkia ja möllötetään kotipesässä.

Onneksi flunssa antaa aikaa blogata. Pari viikkoa sitten törmäsin rap-artistiin, jolla on selvää valkoisen indie-harrastajan tulokulmaa, hiukan kuin Clipsellä kovimman Pitchfork-hehkutuksen aikaan.

Tyler, the Creator on jannun nimi, ja hän on julkaissut yhden albumin. Tämä huhtikuussa ilmestyvä kakkosalbumi Goblin on viemässä kaverin varsin koville hypelukemille. Los Angelesin miehiä, 20-vuotias. Omaperäisessä tyylissä, minimalistisissa biiteissä ja neuroottisen älykkäässä otteessa on jotain samaa kuin Clipsessä, mistä syystä Tyler, The Creator on ilmeisesti saanut valkoiset indiemediatkin heräämään.

Clipse on mahtava bändi jolla hienoja levyjä, joten en minä tässä valkoista indiemediaa kritisoi, hyviä löytöjähän nuo ovat. Halusin oikeastaan itsekin liittyä hype-kuoroon, Goblin-albumin Yonkers on ollut kovassa kuuntelussa viime aikoina. MAHTAVA video sitäpaitsi.Tyler, The Creator kuuluu Odd Future Wolf Gang Kill Them All -nimiseen posseen, jonka tekemisiä ihan ryhmänäkin seurataan varsin tarkasti. Puskevat sooloalbumeja ja mixtapeja pihalle rivakkaan tahtiin. Tekemisen meininki, itse synnytetty suosio. Mahtava fiilis varmasti.

OFWGKTA-possen jäsen Hodgy Beats muuten julkaisi Dena Tape -nimisen levyn. Sopis esimerkiksi Tokoinrannan kesään varmasti hyvin.

Tyler ja Hodgy kävivät Jimmy Fallonin show'ssa vetämässä uuden Goblin-levyn raidan, Sandwiches. Ei yhtään haittaa et The Roots vetää taustalla...Ollaan hienouden äärellä ystävät.

This entry was posted in ,,. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...