Syyssoittolista tänäkin vuonna!

I swear to dog että en ollut aikeissa tehdä tai julkaista syyssoittolistaa tänä vuonna, mutta Spotifyn ahdinko ja vuodenajan inspiroiva luonne pakotti minut töihin.

Siitä viimevuotisesta Dark Nights, Darker Days -listasta voit lukea lisää täältä. Tilaajia on hulppeat 68. Kuinka noloa on laskea montako tilaajaa soittolistallaan on? No, minä aina välillä tarkastan paljonko niitä on. Bonuksena viime vuoden postauksen kommenteissa mukava määrä vinkkejä uusiin listoihin.

Tänä vuonna annoin listalle nimeksi Syksy 2012, koska nyt on lokakuu vuonna 2012. Pari samaa biisiä kuin viime vuonna, suurin osa uusia tuttavuuksia. Lista kasvaa vielä, koska en edelleenkään usko siihen c-kasettifilosofiaan, että soittolistan pitäisi olla albumimainen kokonaisuus.

Tästä siis jälleen taustanauhaa kävelyretkiin ruskassa ja pimeydessä. Haikeata, kaunista ja synkkää musiikkia. Syksy 2012 -soittolista.

PS. Alussa linkattu Spotifyn ahdinko on masentava. Itselläni ei ainakaan ole koskaan enää paluuta yksittäisten levyjen ostajaksi. Kyse ei ole kiukuttelusta, vaan siitä että musiikin kuluttaminen kuten nykyään on luonnollista ja kaunista. Mielelläni maksaisin siitä enemmänkin kuin kympin kuussa. Suurin osa tietysti ei. Siksi Spotifyn kuolema ei tarkoita levymyynnin kasvua, vaan piratismin kasvua.


This entry was posted in ,. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...