Näin teet oikeaoppisen Jenni & Sauli -lööpin

Ilahduin (tai siis "ilahduin") eilen suuresti, kun näin huoltoasemalla (Karkkilan ABC, kuinkas muutenkaan) Iltajommankumman lööpin. Ykkösnostoksi oli valittu MAAN ÄITI JENNI HAUKION ja presidentti Sauli Niinistön ensimmäiset Linnan juhlat (siis järjestäjäpuolella), joista olen ennustanut kaikkien aikojen koomaisimpia otsikoiden ja kirjoitettujen juttujen suhteen - olivathan jo virkaanastujaiset keskivertokansalaisen älyn aliarvoinnin riemuvoitto.

Mutta asiaan. Tältä näytti eilinen lööppi:


Näin teet oikeaoppisen Jenni & Sauli -lööpin:

1. Kuva on tärkeä. Parin pitää olla lähekkäin, MAAN ÄITI Jenni Haukion hymyn on oltava väkinäinen ja eleetön. Ja Haukion pitää tietysti olla etualalla, koska hänhän tässä se juhlakalu on.

2. Laitetaan suomen sanakirjan kaikki substantiivit lottokoneeseen ja vedetään esiin kaksi.

3. Oletetaan, että valitut sanat saavat KANSAN haukkomaan henkeään - joko oletetussa epäsopivassa suhteessa Linnan juhliin (joka on pyhä instituutio) tai uudistusmielisessä hurmoksessaan, jonka SUOMEN KUNINGASPARI tähän pölyttyneeseen perinnejuhlaan tuo.

4. Otetaan mukaan JÄRKYTTÄVÄN ISO RAHASUMMA, jotta huoltoasemilla pyörivä rahvas voi paheksua sen suuruutta. En avannut lehteä, mutta toivottavasti sisäsivuilla on myös aukeama, josta MAAN ÄITI JENNI HAUKION kuva on jätetty pois, ja jolla 250 000 € suhteutetaan esimerkiksi keskivertokansalaisen asunnon hintaan, tai siirretään se suoraan jonkun pienen kunnan sosiaalimenoihin ja/tai kreikkalaisille rahdattuun rahasummaan.

Muuta ei tarvita.

Mark my words, hyvät lukijat: Linnan juhliin liittyvä "uutisointi" saa tänä vuonna järjettömyydessään täysin uudet mittasuhteet.

This entry was posted in ,. Bookmark the permalink.

1 Response to Näin teet oikeaoppisen Jenni & Sauli -lööpin

  1. Anonyymi says:

    Näen jo silmissäni ne lukuisat otsikot, joissa hurmoksellisesti ylistetään Jennin nuorekkuutta, nuorekasta ja tyylikästä asua, nuorekasta tätikampausta, lempeää hymyä, jne. Tietysti julkaistaan myös minuutti minuutilta -henkinen koosteanalyysi Jennin ja Saulin keskinäisestä elekielestä asiaankuuluvin kuvakoostein. Seuraavan päivän lehtiotsikoissa sitten päivitellään, miten TÖRKEÄSTI Ruotsin ja/tai Norjan lehdistö (ne p*skiaiset!) kehtasi jättää uutisoimatta miten kauniin, nuorekkaan, muodikkaan ja eleganssin Jennin sekä Jennin puvun (+ suomalaisen designer-laukun) olimme Suomen Itsenäisyyspäivän vastaanotolla saaneet nähdä (olivat varmaan naapurimaan toimittajat kateellisia).

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...