Puujalkavitsiperinne elää ja voi hyvin Twitterissä

Olen tässä viimeisen vuoden aikana sylkenyt aikamoisen määrän niin-huonoja-että-ne-ovat-hyviä puujalkavitsejä Twitteriin.

Joskus kauan aikaa sitten näissä käytettiin Twitterissä yleisesti häsää #haentakkini, mutta sittemmin olen lyhentänyt sen vain muotoon #takki tai #rotsi. En ole ensimmäinen tai ainoa joka näin tekee, mutta päätin kerätä tähän muutaman oman tuotantoni helmistä.

Ensimmäistä kertaa

Twitter on kyllä parhaimmillaan juuri tällaisissa jutuissa. Lyhyt puujalkavitsi SOPII Twitterin ideaan, joten siksi ne ovat siellä orgaanisesti yleistyneet. Kaikki #haentakkini-tweetit löytyvät Twitterin mainiosta advanced searchista.

Olisi #muuten jännä tietää onko vastaavia hashtageja syntynyt muille kielille kuin englanniksi ja suomeksi? #Haentakkini viittaa tietysti vanhaan Fast Show -sketsiin "I'll get me coat", ja #illgetmecoat-häsä vaikuttaa melko suositulta.

Toivottavasti viihdytte. Takkini on jo haettu ja puettu päälle.


This entry was posted in ,,. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...