Syksyn soundia - Also Sprach Spotify osa 1

Ajattelin tällaisena blogi-peruskaurana tarjota välillä playlistejä. Spotifyn monesta hyvästä puolesta soittolistojen kokoaminen on varmaankin paras. Siis se, että Spotify on tuonut kokoelmien tekemisen takaisin. Kaikki Hornbynsä lukeneet ja muutenkin c-kassu- ja cd-kokoelmia tehneet kädet ilmaan!

Enihuu, syksyhän on indieihmisille "romskua" aikaa kun ilma on niin kuulasta. Altsuhissuttelijoilta voikin kuulla tähän aikaan vuodesta lauseen: "Kun on näin pimeätä niin tekee mieli kaivaa (pistä lempibändi tähän) vinyylit taas esiin".

No, enhän itsekään ole mikään tunnekylmä rationalisti. Siksi kokosin muutaman tunnin tarpeiksi omasta mielestäni syksyä henkivää tunnelmallista ja tunteellista musiikkia. Nyt sitten vaan villa sukat jal kaan ja tunnelma musiikki soimaan (sori, pakollinen Jippu-blogivitsi).

Nimeksi playlistille annoin Dark Nights, Darker Days. Nauttikaa ja kommentoikaa.

Suosittelen jakamaan omat listat tuonne kommenttikenttään.

Olisiko muuten aihetta puhua syksyn juomista? En ole mikään viinituntija, joten omalla panoksella se taitais jäädä asteelle "joku hyvä punkku", "Gambinaa kekrijuhlassa" tai "viskiä milloin vain".

This entry was posted in ,,. Bookmark the permalink.

10 Responses to Syksyn soundia - Also Sprach Spotify osa 1

 1. Lista muuten päivittyy vielä ainakin viikon verran. Eli kasvua luvassa.

 2. \o/

  Yksi syy miksi Spotifyista niin diggaan on juurikin kokoelmien mahdollisuus ja nyt kun Spotify mahdollisti toisten profiileihin pääsyn niin listatkin leviää tehokkaammin, ainakin minusta. Vielä kun kaikki olisivat sosiaalisia. Omat kokoelmani eivät nyt järin ihmeellisiä ole, mutta True Blood -listaani jaan aina ilolla ja pilataan teinit -lista on mukava pamauttaa soimaan kun töissä on nuoria eli TET-harjoittelijoita.

 3. Kiitos J. Oma Melodic/dramatic-listani sisältää näköjään kaksi samaa biisiä (Always Malaise, Silently). Toi mun on tommonen 100 biisiä syksyn soundtrackiksi. Itse kuuntelen listaa biisin nimien aakkosjärjestyksessä. Varoitus: aika monta Divine Comedya pujahti joukkoon... ja ihan indiepuristeille toi ei taida olla, sen verran genrevaihtelua on joukossa.

 4. Ja ai niin, en voinut välttää kiusausta laittaa tuohon listaan myös yhtä biisiä, joka ei vielä tätä kirjoitettaessa ole ehtinyt Spotifyhin... öh... Halutessaan sen voi ladata itselleen. (Suo anteeksi tämä mainoksentapainen; poista, jos asiatonta.)

 5. Äh, listan linkkiin pujahti jotain vikaa yllä, tässä suora: http://open.spotify.com/user/jus11/playlist/4luJF9MFOwwm121SwfGFSN

 6. Anonyymi says:

  Kaima, toki omiakin juttuja saa linkata :D Otan melodramatic/dramaticin kuunteluun. Omalla listallani ei todella ole mitään indiepurismia, onhan mukana mm. All Saintsia ja Downia.

  -Jussi M.

 7. Anonyymi says:

  Liian pitkät soittolistat on yleensä pahoja koska niihin ei koskaan oo tarpeeks aikaa keskittyä. Tää on just sopivan pitunen. Bon Iverin levyn ois tosin voinut laittaa vaikka kokonaan...

 8. Unknown says:

  Mulla on vielä määrittelemättömästä syystä ollut tapana tehdä tiukasti sellaisia soittolistoja, joissa on vain yksi kappale yhdeltä artistilta/bändiltä. Tai sitten pelkästään yhden artistin/bändin kappaleita. Toinen periaate on ollut se, että Love will tear us apart pitää laittaa jokaiselle soittolistalle, jolle se mitenkään edes vähän perustellusti sopii.

  Kovia aikoja ystävä hyvä

 9. Hop. Kuunneltuani vol ykköstä tarpeeksi tein Melodic/dramatic vol kakkosen. HIeman ripeämpi kuin viimeksi, sama tunnelma. http://open.spotify.com/user/jus11/playlist/1y41a6OY0Dl6b6jOzf4LPj

 10. Kiitosta listasta! Pitäisi varmaan tehdä joku talvinen-puuteriluminen kitarapop-lista.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...