Magic the Gathering

Nörttimenneisyyttä meikäläiseltä löytyy ihan huolella (olen jopa ollut yhdessä larpissa), mutta keskivertojuippia varmasti ihmetyttävä perversio on Magic the Gathering -niminen korttipeli, jota ryhdyin pelaamaan heti kun se tuli Suomeen. Tai korjataan sen verran, että "...heti kun ne saapuivat Huittisiin", suurin osa korteistani näyttää olevan 4th Editionia joka Wikipedian mukaan tuli myyntiin vuonna 1994.

En ollut koskaan mikään himopelaaja, enkä ole koskaan pelannut muiden kuin ystävieni kanssa, eli mistään "vakavasta" harrastuksesta ei ole kyse. Minulla ei teininä ollut käytännössä yhtään rahaa käytössäni, ja nuo omistamani muutama sata korttia ovat pysyneet samoina harrastuksen alusta lähtien.Arviolta 12 vuotta nuo kortit ovat pysyneet matkassani läpi kaikkien muuttojen ja tavaroiden karsimisien. En muista pelanneeni vuoden 2000 jälkeen, mutta jostain syystä en ole pystynyt heittämään noita kortteja pois.

Olen siitä onnekas kaveri, että lähin kaveripiiri on pysynyt samana ala-yläasteajoista lähtien. Tällä porukalla myös teineinä pelasimme Mätsikkiä. Hetki sitten yksi kaveripiirin TYYPPI ehdotti, että mitä jos? Tuntui LOISTAVALTA ajatukselta!Siksi siis tämä postaus.

Itse pelaan punavihreällä pakalla. Ei yhteyttä poliittiseen maailmankatsomukseen. Magic the Gatheringissa punainen on tietysti vuoret/tuli, ja vihreä metsä. Tällä yhdistelmällä saa mahtavia lohikäärmeitä ja regeneroituvia örkkejä. Ystäväni Kirby käyttää mustavalkoista pakkaa, joka hänen luonteelleen sopivast sisältää lähinnä muiden pakkoja häiriköiviä loitsuja. Psykologian gradu "Magic the Gathering -pakka persoonallisuuden jatkeena" odottaa siis vain tekijäänsä.Koska emme pelanneet MtG:tä kovi vakavasti, minulla ei ole hajuakaan mitä ovat OIKEASTI hyviä kortteja pelissä. Wikipedia kertoo, että erilaisia kortteja on olemassa noin 10 000. Minun suosikkiörkkini jotka on pakko joka pöytään saada ovat Craw Wurm (6/4, ihq perushirviö), Scaled Wurm (7/6, vielä ihqmpi perushirviö), Jolrael, Empress of Beasts (keisaritar joka pystyy muuttamaan kaikki maakortit 3/3 hirviöiksi - rakastan!), Rock Hydra (pystyy kasvattamaan lisää päitä jotka kaikki lisäävät +1/+1), ja ääääh, nyt kun otin nämä kortit sohvalle ja ryhdyin pläräämään PALAAN MUISTOIHIN.Pakko päästä pian pelaamaan. Olen mennyttä. Suhteellisen terveellinen nuoruusmuisto sitäpaitsi.

Blogin lukijaa kommentoimaan aktivoiva osuus: Mikä on sinun nörtein

This entry was posted in ,. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...