Kolme maailmanlopun ennusmerkkiä

The Four Horsemen on Metallican top 5 -biiseissä, joten luultavasti jossain on neljäskin merkki maailman loppumisesta 21. joulukuuta. Mayojen (vai inkojen?) ennustus on tietenkin ihan höpöä, mutta pakko tässä kyynikonkin on varautua pahimpaan.

Ennusmerkit:

1. Jimi "Dööddi Cindörela" Constantine on päästetty studioon alkoholisminsa viimeisellä taipaleella keikkuvan Nipa Neumannin kanssa ja lopputuloksena on "Dingon" uusi single Facebookissa. Toki ymmärrän, että Sääpallo ja Maki ovat tehneet biisin Nipa sätkynukkenaan siksi, että ihmiset puhuisivat siitä sosiaalisessa mediassa toivoen, että se joskus realisoituisi €-muodossa. MUTTA silti. Biisissä on jotain saatanallista. Tulee mieleen Jeff Longin mainio romaani Helvetin piirit, jossa arkeologit löytävät helvetin Himalajalta. Siellä soi Facebookissa, ja Jimi Constantine nyplää taustalla kielellään huulikoruaan.

2. Tänään, 12/12/12, USA:n aikaa illalla, soitetaan Sandy-hurrikaanin tukikonsertti Sandy Relief. Konsertissa esiintyy (päivitän tähän huomenna videon) monien muiden supertähtien ohella itse MACCA, eli Sir Paul McCartney. Hän ei kuitenkaan tyydy vetämään pianolla Hey Judea, vaan hän....
....
..... ........ ..... wait for it ..... . .. ...
. ... .

....... ESIINTYY KURT COBAININ TILALLA NIRVANAN PALUUKEIKALLA!1!!!!!

Mitä helvettiä -mittarini viittasi The Sunin uutisen nähdessäni toki ensin Onion-tyyppiseen nettisatiiriin. Mutta ei saatana. Totta tämä (kai) on. Jos en huomenna ole tullut päivittämään tähän videota tapauksesta tämä menee paskasensaatiouutisten piikkiin, mutta aika monessa paikassa tästä on jo kohuttu.

Parasta kaikessa on, että Macca VÄITTÄÄ, ettei hän aluksi edes tiennyt, että Novoselic, Grohl ja Pat Smear ovat Nirvanan jäseniä. Ilmeisesti Grohl oli pyytänyt Maccaa jammailemaan ja soittamaan jotain muistokonserttiin, ja hänelle oli vasta jälkikäteen selvinnyt, että tässä on Nirvanan jäsenistö. Että oli tuntenut aikaisemmin vain Foo Fightersin Grohlin... Ja nyt hän sitten Paul McKurtney.

Uskoisko tota? TOISAALTA jos olisin irtaantunut todellisuudesta 60-luvun alkupuolella ja polttanut tonneittain kannabista, voisin hyvinkin olla yhtä pihalla.

3. Viime viikon torstaina METALLICA tuli Spotifyyn. En ole oikein perillä miten heidän levy-yhtiökuvionsa oikein menee, mutta he ovat ilmeisesti jo 90-luvulla tehneet sopimuksen levy-yhtiönsä kanssa, että ostavat omat masterinsa, ja nyt he sitten perustivat oman levy-yhtiönsä ja näinollen hallinnoivat omaa katalogiaan täysin.

Tämä on maailmanlopun enne siksi, että Lars Ulrich on saarnannut kuolemaa piraateilla Napster-keissistä lähtien, eikä bändi ole todellakaan suhtautunut suopeasti mihinkään subscribe-mallin palveluihin. Viime torstaina Ulrich ja Napsterin toinen perustaja Sean Parker (myös Facebookin pomoja, Spotifyn hallituksen jäsen jne.) kättelivät pressitilaisuudessa kaverillisesti. Times they are a-changing. Maailma SAATTAA loppua.

Metallica on oma levy-yhtiönsä, ja levy-yhtiöt käsittääkseni neuvottelevat erikseen Spotifyn kanssa ehdoistaan, joten ehkä Spotikka tekee King Tallicalle merkittävämpiä tulonsiirtoja kuin.... sanotaanko vaikka Megadethille joka on isolla levy-yhtiöllä.

Joka tapauksessa tuntuu planeetan tulevaisuuden kannalta vaaralliselta, että voin upottaa Metallican koko katalogin (miinus Lulu, josta vaietaan kuin yhteisellä päätöksellä koko maailman taholta) laillisesti tähän blogiini, josta kuka tahansa (spotifyllinen) ihminen voi sitä kuunnella.

Vietä siis levollinen viikko rakkaidesi kanssa. Ennusmerkit ovat läsnä. Tähänkö tämä loppuu?

Maalaus: Viktor Vasnetsnov, 1887

This entry was posted in ,,,,. Bookmark the permalink.

5 Responses to Kolme maailmanlopun ennusmerkkiä

  1. Mitä veikkaat, nähdäänkö Dingon uusi tuleminen kesän festareilla?

  2. Eikös DIngo ole keikkaillut koko ajan jossain baarinnurkissa? CONSTANTINE oli vaan heittänyt uudelta biisiltä bändin hiiteen ja tehnyt tuotannon jollain... en tiedä... ilmaissoftalla.

  3. Käsitin, että Dingo tekee vain TV-keikkaa. Constantine olisi hyvä lisä livekokoonpanoon. Pystyisivät vetoamaan sekä äiteihin, että tyttäriin. Varsinkin nyt kun ajankohtainen täsmähittikin tulilla.

  4. "Tekee vain TV-keikkaa". Ihan hieno periaate bändille :d Voi jeesuksen perse. Mut kyl Consta Antine siihen kuuluu ehottomasti mukaan.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...