Mielenkiintoinen uusi juoksukenkä: On Cloudrunner

Matter-of-factly-henkiset otsikot toimivat blogeissa parhaiten.

Minulla odottaa muistiinpanoissa pari pitkää ja vakavaa postausaihetta. Tämän varsin pitkän ja tapahtumarikkaan päivän päätteeksi en halua niihin tarttua, joten haluan kertoa teille uusista juoksukengistä joista innostuin.

Minä en ole KOKEILLUT näitä kenkiä, mutta kampaajani Mirva (jolla muuten on Helsingin mukavatunnelmaisin ja paras kampaamo, suosittelen) kertoi näiden kenkien toimivan hänelle loistavasti, ja että monet triathlonistit suosivat näitä myös. Mirva on siis myös triathlonisti. Mutta se hänestä.

Kengät, joista puhun, ovat nimeltään On Cloudrunner. ON on niitä valmistavan sveitsiläisen firman nimi, ja Cloudrunner taas malli.

Olen saarnannut Born To Run -henkistä tuetonta kenkäfilosofiaani monessakin postauksessa, ja edelleenkin siis juoksen suurin piirtein joka toisen lenkin Niken Free Runeilla ja joka toisen Niken vähän enemmän pehmustetuilla mutta neutraalisti tuetuilla Pegasus 29:illä.

Nyt nuo molemmat kengät alkavat kuitenkin olla loppuunjuostuja, joten pitäisi hankkia uusia tilalle. Eräs maratoonari suositteli minulle Free Runien tilalle Skechersin On the Go -mallia, jotka aion hankkia.Mirvan suosittelemat Cloudrunnerit ovat iskunvaimennetut, mutta niissä(kään) ei ole mitään älyttömiä pronaatio-nilkanvääntö-jalankääntö-säätöjä, vaan pelkästään loppuun asti ajateltu ja uudenlainen tapa vaimentaa askeleen iskuja.

On-firma jaottelee kenkänsä minuuttia/kilometri-nopeuden mukaan. Cloudrunnereita suositellaan pidemmille ja rauhallisemmille lenkeille - nopeampaan vauhtiin firma suosittelee jotain muuta. Kuten tiedetään, minä en ole huippunopea juoksija, mutta rakastan pitkiä rauhallisia lenkkejä, joten nämä vaikuttavat täydellisiltä.

Jahka saan rahat kokoon, menen hakemaan tällaiset kengät. Tai ainakin kokeilen miltä ne tuntuvat. Kampin 4 Runners taitaa olla oikea kauppa tähän. Onko kellään kokemuksia näistä?

AI NIIN. Juoksin tänään aamulla töihin. 10,7 kilometriä ja tasan tunti. Oli loistava fiilis tehdä töitä sen jälkeen, aivot olivat erittäin energiset ja tuntui että sain paljon aikaan. Aion ottaa tavaksi, onneksi työpaikka tarjoaa suihkumahdollisuuden.

Alla SELFIE jonka otin työpaikan hississä aamulenkin jälkeen. Naattikaa.
This entry was posted in ,,,. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...