Nopea Popkomm-rapsa - vodkaa ja färsaarelaista sushia!

Heja.

Oikeat työt vievät sen verran aikaa, etten täältä ehdi hirveästi turinoida. Sen verran on pakko kertoa, että on mahtava nähdä oikeasti lupaava bändi ensimmäistä kertaa livenä. Vielä mahtavampaa on, jos keikka on kreutzbergiläisellä kellariklubilla.

Virolaisbändi Iiris on käynyt jo Suomessakin, mutta itselleni eilinen Viro-showcase oli ensimmäinen kerta kun bändistä kuulin. Tosi nuoria tyyppejä, ja tavallaan se näkyy tietynlaisena naiiviutena, mutta varsinkin livesovitusten kekseliäisyys teki ison vaikutuksen.  Kuuntelin tänään Youtubesta studiossa tehtyjä biisejä, eikä noi konetaustat kuulosta lähellekään yhtä hyviltä kuin se friikkifolk mitä Schwuz-klubilla kuultiin.

Ovat tulossa Lost In Musiciin Tampereelle, eli jos olette mestoilla, suosittelen Iiriksen tarkistamista.

Muutenkin eilinen meni mainiosti. Jotenkin eksyttiin Färsaarten invitation only -vastaanotolle, jossa tarjoiltiin akvaviittiä ja paikallista sushia. No, kai hyvin maustettua perunamuussipalloa voi sanoa sushiksi jos oikein käyttää mielikuvitusta. Hauskat bileet joka tapauksessa. Sain kutsun ensi vuoden Spot-festivaalille Köpikseen, joka kiinnostaa ehdottomasti.

Käyntikorttien jakelun lomassa ehdin nähdä myös mm. Familjenin keikan, joka oli tietty YGÖNEN. En nyt viitsi laittaa tähän Iiriksen Youtube-pätkää kun ne studiossa tehdyt on niin köpösiä, odottakaa mielummin liveä.


Loppu-Popkommista myöhemmin lisää.

This entry was posted in ,,,,,,,. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...