Vanhojen aikojen kunniaksi: Musavisa!

En ole hetkeen päässyt osallistumaan musavisaan. Lähtökohtaisesti musavisat ovat kuitenkin parhaita. Joskus Tampereella ja vähän Helsingissä tuli musavisailtua paljonkin, mutta enää ei jaksa istua baareissa arki-iltaisin (YO-Talon musavisan mestaruuskausi nevö foget!).

Onneksi sain ystävältä kutsun huomenna KOTIMUSAVISAAN! Ideana, että kaikki osallistujat tekevät kymmenen kysymystä, ja kysyvät ne vuorotellen. Nörtteily sallittua.

Tuli oikein hyvä fiilis tästä spontaanista musavisailun mahdollisuudesta. Lähelläkään KOVAA visailijaa en ole koskaan ollut, mutta olen saanut kunnian kisailla tekijöiden joukkueissa.

En viitsi tässä paljastaa huomisten kysymysten teemaa, kun joku saattaa lukea sen liian aikaisin täältä.

Eipä siis tällä erää muuta, kuin että kuka työnsi Kurt Cobainin lavalle pyörätuolissa Readingin festivaaleilla vuonna 1992?

This entry was posted in ,. Bookmark the permalink.

4 Responses to Vanhojen aikojen kunniaksi: Musavisa!

 1. Timo says:

  Oon osallistunut musavisaan vain kerran elämässäni, ja heti sain SM-hopeaa! Tai ei me (Velin joukkue) mitään mitaleita saatu, vaan muistaakseni yhdet tuopit Bellyssä. Tuossa on visailu-uraa tarpeeksi, kun en kilpailemisesta tykkää.

 2. forssto says:

  Hahahahaha! Kakkoseksi jäitte! Meidän jengi nappasi röyhkeästi kullan paappojen nenän alta!

  Huomenna otetaan Jussi miehestä mittaa! Mun kyssäreissä on teema, joka voi olla sulle varsin mieluisa!

 3. Mun kyssäreissä on teema, joka ei ole mieluisa. Paitsi tajusin vasta, että osa visaväestä saattaa näitä tietää...

  Osallistuin toki itsekin SM-kisoihin, mut hieman parannettu versio YO-talon voittojengistä ei voinut mitään siinä visassa. Oli liian wanhojen aikojen kysymyksiä. Selitykset kuuluvat myös aina visailuun.

 4. forssto says:

  Me oltiin kans aika helisemässä siinä alussa, kun tuli oldies-postimerkkeilyä, mutta jotenkin rämmittiin läpi. Finaalikierroksilla tuli sitten enemmän modernia musaa, niin pärjättiin paremmin. Henk. koht "high point" oli, kun tunnistin kitarasoolosta Kolmannen Naisen kitaristin.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...