Kiirepäivitys

Tässä nyt on ollut kaikenlaista (työpaikka vaihtuu parin päivän päästä, normaalia paljon enemmän päätyön ulkopuolisia kirjoitusjuttuja), mutta päivitänpä nopeasti pari ässäbiisiä tässä Diili-vieraita odotellessa.

Sauruksen Keskipiste on helvetin hieno biisi. Saurukselta on tottunut odottamaan kovuutta, ja tuleva levy kiinnostaa valtavasti. Tällä biisillä mukana MattiP, Samae Koskinen (kertsilaulu!) ja Heikki Kuula. Voi pojat että toimii.IAMDYNAMITEn Stereo on sen sijaan vastustamattomin remuraita aikoihin.


Noniin, Diili-vieraat tuli, pitää mennä!

This entry was posted in ,,. Bookmark the permalink.

4 Responses to Kiirepäivitys

 1. marsu says:

  Työpaikka vaihtuu, häh :o

  Kai menet MTV:lle tekeen Headbangers Ballia ;)

 2. Jenni says:

  Ikävä kuulla että lähdet radiosta, oon tykännyt sun aamuohjelmasta tosi paljon ja on ollut ilo kuunnella valitsemiasi biisejä aamuisin. Aika vähän tulee nykyään kuunneltua radiota, koska tarjonta ei vaan paljon houkuttele ja siksi onkin ollut miellyttävää kuunnella sun ammattitaitoista ja oikeasti toimitettua eikä pelkästään juonnettua ohjelmaa. Kiitos siis näistä kuukausista ja kaikkea parasta tulevaan!

 3. ye says:

  Kiitos uuden musiikin aamuvuoroista! Kyllä tulee niitä aamuja ikävä. Tulee radiota kuuneltua muutenkin todella vähän mutta kyllä aamuisin tuo ohjelmasi tuli kuuneltua jos vaan sattui olemaan kymmeneltä viellä kotona. Tuli bongattua monia, monia hyviä biisejä. Esim. tuo Sauruksen Keskipiste tuli heti hankittua käsii ja sitä kautta sitten upattua youtubeen, kiitoksia linkin jaosta ^^.

 4. Kiitos kommenteista immeiset! Joo, sain niin mielenkiintoisen ehdotuksen et siihen oli pakko tarttua. Mutta kuten todettua, oli mahtavaa sitä Uuden musiikin aamuvuoroakin tehdä, sitä en kiellä :)

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...