Also Sprach Joulupukki

HO HO! Horo ja ho ho -toivotuksen samankaltaisuutta hyödyntävät vitsit... eivät ole hyviä.

Yksi elämäni hektisimmistä työkuukausista menossa ja yksityisrintamallakin tapahtumia riittämiin (joulu, voihan vehnä), joten tämä on lyhykäinen postaus jonka ideoiden puutteessa teen varmasti joka vuosi.

Kuva on lainattu www.funny-potato.com
Viime vuonna muistan hehkuttaneeni Poguesin Fairytales of New Yorkia maailman parhaana joululauluna, mitä se toki onkin. Tänä vuonna olen kuitenkin kuunnellut eniten Smith & Burrowsin Funny Looking Angelsia, jota jo hehkutinkin.

Parasta joulumusaa on ehdottomasti myös Ronettesin A Christmas Gift For You From Phil Spector -levy. Pakko rakastaa tuota wall of soundia!

Joten rauhallista joulua kaikille blogin lukijoille ja yhteistyökumppaneille (jälkimmäinen oli sarkasmia). Olkoon ensi vuosi idea- ja postausrikas!

PS. Tällä viikolla jotenkin yhtäkkiä rupesin palvomaan Leonard Cohenia. Olen toki kuunnellut miehen biisejä paljonkin, mutta nyt se jotenkin kolahti kun kollega kuunteli Live In London -levyä duunissa. Tutut biisit aukesivat ihan eri tavalla. Ja sitä paitsi nukuin keväällä kolme yötä Chelsea Hotellissa.

This entry was posted in ,,,,. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...