Miksi Spotifyn kuunnelluimpien listaus ei toimi?

Tänään pieni asia vain blogattavana. Pieni, mutta harmittava asia. En ole koskaan jaksanut last.fm-käyttäjäksi ryhtyä, mutta biisien tilastointi sinänsä kiehtoo sairasta mieltäni.

Nyt, kun valtaosa musiikinkuuntelustani tapahtuu jumalten keksinnön, eli Spotifyn, kautta, olisi mahtavaa tietää mitä minä absoluuttisesti kuuntelen eniten.

Tässä välissä disclaimer: En aio kytkeä Spotikkaa last.fm:n.

Mutta tätä toimintoa ei saada toimimaan, vaikka sitä usein vahtaankin. Epäloogisesti sen voi tarkistaa kahdesta paikasta: Joko omalta profiilisivulta, tai top lists -kohdasta, jos laittaa rajaukseksi "me".

Alla tämänhetkiset listani: Kaikkia noita biisejä ja artisteja olen varmasti kuunnellut, mutta ei päivän, ei viikon eikä edes kuukauden rajauksella tuossa listassa ole mitään järkeä.

MIKSI? LÄNSIMAISEN IHMISEN AHDINKO!This entry was posted in . Bookmark the permalink.

1 Response to Miksi Spotifyn kuunnelluimpien listaus ei toimi?

  1. Heba says:

    Kyllähän toi Last.fm synkkaus melkein toimii. Tulee vain kuunneltua paljon spotikkaa puhelimella (varsinkin nyt lomalla) ja sitä se ei synkkaa. Lisäksi iTunes scroblaus sekoittaa pakkaa vaikka aika harvoin sillä enää tulee kuunneltua muuta kun omia biisejä/demoja. Ja omat biisithän listat sitten sekoittaakin...

    Mun Last.fm listat: http://www.last.fm/user/digidope

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...