Sunnuntaikevennys: Millä hakusanoilla blogiin?

Koska blogini on ehdolla Suomen parhaaksi (KRÖHÖM), päätin keventää sunnuntai-iltaanne tutkimalla miten tänne löydetään.

Toki vähänkin vakavammin blogaamiseen suhtautuvat tutkivat muutenkin, miten blogiin tullaan ja mistä aiheista kannattaa siis kirjoittaa enemmän. Lähiaikoina näkee selvästi, että blogiin on tultu Jenni Vartiaisen Terrasta lukemaan, mikä on hienoa.

Muutenkin eniten tänne on löydetty ihan oikeiden asioiden takia: On haluttu lukea mielipide kulttuurituotteesta. Terran lisäksi suosittuja ovat olleet Maija Vilkkumaan Nainen katolla, Pariisin Kevään Jossain on tie ulos, PMMP:n Matkalaulu, Sannin Sotke mut ja Aviciin True.

Myös blogin nimeä ja minun nimeäni googlataan melko paljon. Tämä johtuu ehkä siitä, että ihmiset eivät jaksa kirjoittaa nettisivujen osoitteita, vaan käyvät aina Googlen kautta.

Tällaista tietoa jakaa siis Google Analytics. Mutta mitkä ovat mielipuolisimmat haut joilla tänne on löydetty?

Cersei Lannister hair

Oh dear. Game of Thrones / Song of Ice and Fire -maailmaa tuntemattomalle aika kylmää kyytiä. Täällä kirjoitukseni aiheesta.

marko patteri

En tiedä kuka on Marko Patteri enkä viitsi googlata kun päädyn tänne omaan blogiini, mutta viisi kertaa on tuolla haulla tultu tänne...

terra jo wallace

Ei hajuakaan. Ehkä tuo Terra on mennyt Vartiaisen piikkiin ja sitä kautta tänne?

Ja arvatkaa mitä! Google on parantanut huimasti, koska muita järjettömiä hakutuloksia ei ole! JOskus niitä oli paljon, mutta nyt on vain todellisia ja hyödyllisiä aina Suunto M5 -arvostelusta bändipaitoja pohtivaan kirjoitukseeni.

Arvatkaa mitä, taidan pitkästä aikaa kehua jotain toista blogia! Toki Suomessa on paljon hienoja blogeja, mutta viime aikoina olen tykännyt erityisesti tästä ulkosuomalaisen käsikirjoittajan blogista: Kaukana Espoosta.


This entry was posted in . Bookmark the permalink.

2 Responses to Sunnuntaikevennys: Millä hakusanoilla blogiin?

  1. Piru kun noita ei ollut enempää. Kyseisellä otsikolla kirjoitetut blogitekstit on yleensä kreisiä ilotulitusta.

    Itsekin tuun aina muuten Googlen kautta, jos käyn koneella täällä. Oon liian laiska kirjottamaan osoitetta eikä mulla oo koneella selaimessa kirjanmerkkejä, luurissa ja tabletissa vaan.

    Marko Patteri on näköjään VAPAAOTTELIJA. Jepjep.

  2. Vapaaottelija! Ihan hyvä osuma siis, kirjoittaja on kuitenkin varsinainen henkinen vapaaottelija.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...