Lehtiarvio: Select.fi-kuvasto eli PALVON

Huhuh. Marmatan tasaisin väliajoin siitä, että #nainen ei suostu laittamaan mainospostia kieltävää lappusta postilaatikkoomme.

Pari kertaa vuodessa, kun Select.fi-katalogi ilmestyy, en marmata. Rakastan nimittäin kyseistä lehteä.

En rakasta sitä siksi, että se myy kaukoidässä tuotettua TV Shop -kamaa ja haljun näköisiä vaatteita. Enkä siksi, että se myy magneeteilla varustettuja rannekoruja ja ties mitä selkäsuojia ratkaisuna vaivoihin.

Vaan siksi, että lehden copywriter on luonut kerrassaan upean maailman lehden tuotteiden ympärille.

Select.fi-maailmassa ei kannusteta terveisiin elämäntapoihin ja muuhun terveyshössötykseen, vaan hyväksytään kiireellisen elämäntavan varjopuolet ja lihapiirakan ilot. Ratkaisuna puetaan ylle "hoikentava uima-asu", tai "Easy Off -vyötärövyö", joka tarjoaa "selvästi hoikemman vaikutelman".

Tai sitten puetaan ylle "vartaloystävällinen, väljä ja vapaasti laskeutuva" tunika. Vartaloystävällinen löytyy sanakirjasta termin "eufemismi" kohdalta.

Select.fi-maailmassa ei myöskään luoteta orgaanisiin kasveihin, vaan puutarhaan laitetaan pöllö, joka "tervehtii vieraita" liiketunnistimella toimivilla valosilmillään. Kukkapenkkiin sopii "hienostunut, valaistu orkidea", tai "kiehtova lämpömittari", jossa on sammakoita.

Tämä on kuin Kari Hotakaisen romaani ilman Kari Hotakaisen rakentamaa viitekehystä. Tämä on Kari Hotakaisen romaanin subteksti. Minä rakastan Select.fi-katalogin maailmaa.

Ohessa parhaita paloja uudesta katalogista. Kuvat ovat valokuvia lehdestä joka on vapaassa jakelussa. Jos kuvat loukkaavat tekijänoikeutta, ottakaa yhteyttä oikealta löytyvään sähköpostiosoitteeseen ja poistan ne.Uu, hoikentava uima-asu, miksikäs ei? Viheltävä tonttu puutarhaan! TOIVOTTAA TERVETULLEEKSI. Hallelujah.Kiehtova. Tuo lämpömittari on kiehtova. Juuri siksi tämän lehden kirjoittaja on nero. Ja kahden markan koru johon on lisätty magneetteja! En oikein tiedä mikä minua vaivaa, mutta magneetit auttavat.Kipeät kantapäät, tuo ikuinen vitsaus. Ja katsokaa miten tuossa taas yhdessä magneettiranneke-mainoksessa mies ja nainen pitävät kädestä. "Sanotaan, että magneeteilla on myönteinen vaikutus kehon moneen toimintaan" - TÄMÄN TIETEELLISEMMÄKSI SE EI MENE.Tässä tätä rentoa muotia.


Tätä signaalia minä olen odottanut vuositolkulla. Miehekäs nahkaliivi on taas muotia! Töihin tai vapaa-aikaan! NEPPARIT! Ja kukapa ei haluaisi silmälasiensa päälle tummennettuja hitsauslaseja. Suorastaan nerokas ratkaisu, jos et halua hankkia aurinkolaseja vahvuuksilla.
Boksin ulkopuolelta ajattelua. Niin usein törmään tilanteeseen, jossa v-aukkoisen paidan alle olisi kiva laittaa pitsireunainen paita, mutta ei sitten vaan viitsi. SILLOIN kiinnitä rintsikoiden olkaimiin pitsiliina. Ja olkapäähän kinkyn oloinen magneettinauha. Oranssit pallot indikoivat magneetteja, jotka eivät kliinisissä testeissä pysty mihinkään, mutta jotka nyt vaan sattuvat auttamaan.Termissä "hienostunut valaistu orkidea" on jotain pielessä. Mutta valot saa myös pois. Ja jos ei läski pala, niin purista se vyöllä kokoon. No-brainer. Korsetti.


Yöksi jalkapohjiin laastarit. BAMBOO. Nuo kolme pistettä tuossa perässä eivät lupaa hyvää. Kuona-aineita... Jälleen kerran, en lähtisi vertaisarvioitua tutkimusta näistä etsimään, mutta onhan sen pakko olla totta kun tuota naista niin hymyilyttää.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

4 Responses to Lehtiarvio: Select.fi-kuvasto eli PALVON

 1. Suvi says:

  Apua :D. "Relax"-housut saivat aikaan sellaiset naurut, että itku tuli. Ihan parasta settiä. :D Voi tuota copy-parkaa, joka tätä joutuu tekemään.

 2. Smagardi says:

  Olen menettänyt niin paljon heittäessäni kyseisen mainoksen aina suoraan roskiin. Ensi kerralla tiedän paremmin!

 3. Anonyymi says:

  Nauran huutonaurua yksin taalla toissa. Nuo silmalasien paalle laitettavat aurinkolasit on ihan samanlaiset kuin mun labran suojalasit, vari on vaan eri :) Tulee mieleen etta siella joku tosielaman Pekka Routalempi kirjoittelee noita tuotekuvauksia!

  Anni

 4. Jussi says:

  Kovaa kamaa läpi kuvaston. Haluan uskoa että kuvaston tekijä ymmärtää työnsä camp-arvon.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...