Yleinen Kygo-palvontapostaus


Kygo eli Kaigou on norjalainen nuori mies, joka tuottaa konemusiikkia. Olen tämän alkuvuoden aikana ihastunut hänen soundiinsa.

Kygo on siitä tyypillinen konemusiikin tuottaja, että hän on luonut tunnistettavan soundin. Tai sitten hän on omaksunut soundinsa muualta, sillä hänen tekemäänsä musiikkia kutsutaan tropical houseksi. Wikipedia kertoo, että kyseisen tyylin on kehittänyt australialainen dj-tuottaja Thomas Jack.


Se ja sama minulle, Kygon tunnistettava tyyli joka tapauksessa puree. Kuten usein käy, Kygo nousi maineeseen remixeillä. Hänen Soundcloudinsa on täynnä hienoa kygotettua materiaalia.


Olen viime aikoina usein tehnyt töitä Kygon Soundcloudin tahtiin, ja huomaan että se vie minut samantapaiseen paikkaan kuin vaikkapa DJ Shadow'n Entroducing tai James Blaken levyt. Miellyttävään paikkaan.


Kygon eka oma hitti on nimeltään Firestone, ja jos olet yhtään kuunnellut sivistyneitä radioita, olet varmasti kuullut myös tuon biisin. Alkuvuoden parhaita pop-biisejä, vaikka rakenteeltaan onkin enemmän Robin Schultz -remiksien tyyppinen epäbiisi, joka alkaa ja loppuu samanlaisena.

Huomaan, että kun kirjoitan yleensä levyistä tai keikoista, niin artistista yleisesti kirjoittaminen vaatisi erilaista otetta. Ehkä tyydyn tähän loppuun toteamaan, että ensi vuonna Kygolla on edessään haastavat paikat, kun tropical house on mennyt pois muodista, ja pitäisi keksiä joku uusi soundi.

Mutta näille biiseille hänen soundinsa sopii täydellisesti. Upotkaa pumpuliin, hyvät naiset ja herrat, blogini lukijat.

This entry was posted in ,,. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...