Juhlikaamme Nuorgamia!

Lukuaikatauluni petti flunssassa, joten tänään ei julkaistakaan arviota Hannu Rajaniemen mainiosta Kvanttivaras-kirjasta. Vielä arviolta 50 sivua jäljellä, mutta pää on nyt niin täynnä räkää ettei lukemisesta tule mitään.

No joo, ei minulla oikeasti mitään aikataulua lukemiselle ole, mutta arvioin kyllä että olisin jo lukenut kirjan jos räkäpäisyys ei olisi hidastanut toimintoja. Ei pysty keskittymään tekstiin. Tämä siis tiiserinä - Kvanttivaras-arvio on tulossa, erittäin hienoa scifi-kirjallisuutta!

Kirjoitetaan sitten Nuorgamista, kuten esimerkiksi Lily.fi:ssä seuraamani bloggarit ovat jo ehtineet tehdäkin.

Tuttuja EPELEITÄ tuossa on taustalla, mutta koska en itse ole millään tavalla sivuston tekemisessä mukana, voinen kehua ihan varauksetta. Suomalaisten lehtien - ja varsinkin musiikkilehtien - nettisivut eivät ole kummoisia. Tai ovat ne ihan kelpoja markkinointivälineitä lehdilleen, mutta omia medioitaan ne eivät ole, myöskin jutut niissä ovat yleensä lyhennelmiä lehtien jutuista tai tiedotteita litteroituina.

Onhan Suomessa toki vain netissä toimivia musiikkimedioita ennestäänkin ja kohtuullisesti blogejakin, mutta silti heti ensikosketus Nuorgamiin tuntui hirveän valaisevalta. Kaikki Digg.comia seuraavat tietäävät, että listausartikkelit ovat netissä POP, joten niinpä niitä löytyy Nuorgamistakin, jonka tekijät tuntevat välineensä - asia, joka nettimedioiden tekijöiltä unohtuu aivan liian usein. Kuten nyt vaikka Moon TV:n nettiversiossa.

Kirjoittajat ovat Suomen parhaita. Antti Lähde on opettanut minulle paljon kirjoittamisesta, ja hän on edelleen jonkinlainen tekstillinen sankari. Eivätkä nuo muutkaan SKRIBENTIT huonoja ole. Joten hyvissä käsissä on lukija tuolla.

Tärkeää on tietenkin se, että koodi toimii. Nuorgam on ilmeisesti herra Forsston tekemä, ja kokemus näkyy. Ei turhaa höttöä, selkeyttä ja toimivuutta. Kait sieltä pari bugia löytyy, mutta sivusto avattiin tänään...

Ja tuo Giffaa hei! Mikä mahtava idea. Tomi "Pale Sayer" Palsalla on varmasti melekonen kuva-arkisto, ja tällainen animoitujen giffien hengissä pitäminen antaa koko arkistolle uutta elämää.

Joten kiitos tekijöille, tätä ilmeisesti tarvittiin.

This entry was posted in ,,,. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...