Jengi jengi tanssi - kylläpä toimii!

Olen sivuuttanut Gang Gang Dancen tuotokset aiemmin olankohautuksella. Tai jos totta puhutaan, en ole tainnut kuulla kuin ohimennen paria biisiä. Uusi albumi Eye Contact kuitenkin miellyttää, isosti.

Brooklyniläisbändistä on puhuttu "kokeellisena elektrobändinä", ja olin ajatellut, että tuotanto on jotain satunnaista kilkettä. Näin ei ole, ainakaan Eye Contactin kohdalla.

Yllätys oli positiivinen ja miellyttävä, kun jo ensiraita Glass Jarista kuoriutuu jonkinlainen eeppinen versio Blonde Redheadin tuotannosta. Toki vauhdikkaampaakin raitaa löytyy, esimerkiksi MindKilla, joka kuulostaa outoilumaallikon korvaan Björkin ja M.I.A.:n ristisiitokselta. Pääpaino on kuitenkin leijuvammassa tavarassa. M83 meets Blonde Redhead ehkä? Romance Layers -biisillä on mukana Hot Chipin Alexis Taylor, josta saa myös tietty vihiä. Glass Jar on joka tapauksessa albumin hienoin raita.


Olen totaalisen pihalla tästä Animal Collective -skenestä, koska Animal Collective ei ole koskaan tehnyt minkäänlaista vaikutusta, mutta kertokaa nyt hyvät ihmiset jos tuolta samasta bändimaastosta löytyy jotain Gang Gang Danceen verrattavaa.

Eye Contact löytyy Spotifystä (kuten bändin muutkin levyt)

MindKillan video.

This entry was posted in ,,. Bookmark the permalink.

5 Responses to Jengi jengi tanssi - kylläpä toimii!

  1. Justus says:

    Allekirjoitan kaiken ja taitaa oma hypetys viedä Eye Contactin vuoden parhaimmaksi levyksi ja MindKillan ja Glass Jarin parhaimmiksi biiseksi. Ikävää vain, että Animal Collective taitaa olla ainut bändi joka edes vähän muistuttaisi Gang Gang Dancea - tällaisesta nauttisi useamminkin. Harmi.

  2. Hmm, hyvä tietää. Pitäis muistaa kuunnella kaikkea niin nämä eivät pysyisi itseltä piilossa...

  3. crystal fighters menee ehkä jotenki sinne päin, missä gang gang dance loikoilee. http://soundcloud.com/crystalfighters/sets/star-of-love-album-out-now/

  4. Ah joo, Crystal Fightersiä oon parin singlen verran kuullu, pitää kyl ottaa toi koko levykin kuunteluun.

  5. iddqd says:

    En nyt näistä mainituista bändeistä olisi niinkään innoissani, mutta hieman ihmetyttää, että Animal Collective -liitännäisistä puhutaan ihan kuin Panda Bear ei juuri olisi julkaissut uutta albumia.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...