Koria Kitten Riot - An Anthem for the 80's

Koria Kitten Riot on oikeastaan yksi tyyppi, nimeltänsä Antti Reikko (ei Riekko kuten sanoin tällä viikolla radiossa).

Ukon ensimmäinen levy on jäänyt minulta tyystin kuuntelematta, mistä syystä olinkin yllättynyt kun tällä viikolla kuulin ensimmäistä kertaa kakkoslevyn ekan singlen An Anthem for the 80's.Tuotanto on kotikutoista, mutta ei häiritsevällä tavalla. Tai itse asiassa tuotanto on mahtipontista ja komeaa, pienellä kotikutoisuuden häivällä. Minusta on vain hienoa, että joku tekee tätäkin soundia Suomessa. An Anthem for the 80's tuo mieleen Conor Oberstin soololevyt ja parhaat college rockin perinteet, Weezerin ja johdannaisensa. Voisin hyvinkin kuvitella tämän biisin soivan jossain jenkkiläisen teinidraaman haikeassa kohtauksessa.

Tuleva levy on nimeltään The Higs & The Lows. Olen kuunnellut sitäkin, mutta vasta kerran kokonaan, joten en lähde vielä sanomaan onko kokonaisuudessa onnistuttu niin hyvin kuin tässä singlessä.

Mutta lupaavuutta, sitä löytyy.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

6 Responses to Koria Kitten Riot - An Anthem for the 80's

 1. Aino says:

  Voi vitsi! Mä olin unohtanut tällaisen musantekijän kokonaan, vaikka olin kovinkin vaikuttunut At the end of the world -nimisestä kappaleesta, joka soi Toinen jalka haudassa -nimisessä elokuvassa. En oo nähnyt tota leffaa, mutta tää kappale on tosi kaunis:

  http://www.youtube.com/watch?v=RHiUBbVroLg

 2. Oho! Toihan on hyvä biisi. Pitäis siis varmaan kuunnella se eka levykin.

  KKR on kova.

 3. Anonyymi says:

  Joooo ekalla levyllä on useita hyviä kappaleita! Etenkin The Wedding Waltz -niminen biisi :)

 4. Anonyymi says:

  Tsekatkaa ihmeessä Antin rikollisen vähälle huomiolle jäänyt bändi Johnny Superhero. Orkesterilta ilmestyi tässä vastikään uusi ja aivan käsittämättömän kova uusi levy "Homes"

  http://www.johnnysuperhero.com/
  http://open.spotify.com/album/6C4CbGiL264wjaim9tphOH

 5. June says:

  No aikas kiva! Täytynee tsekata kokonainen levy sitten.

 6. Ai niin tää oli se Johnny Superhero -kaveri. Joo, toihan on hyvä bändi, mut itse asiassa tää sooloprojekti on kyllä parempi. Muutamaa biisiä soitin radiossakin tuolta Superheron levyltä.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...