Sunnuntai Loudon Waingwright III:n tahdissa

Koko viikon on ystäväni Jean julkaissut Facebookissa maanisesti Loudon Wainwright III:n Spotify- ja YouTube-linkkejä. Olen jonkin verran tuon ukon musiikkia kuunnellut aiemmin, mutta kaikki tämä on tapahtunut Spotify-aikana.

Joten jaanpa teillekin sen, että Rufuksen ja Marthan faijalla on paljon hyviä biisejä! Tänään olen kuunnellut Unrequited-levyä, joka on puoliksi studioäänityksiä ja puoliksi liveä. Loudon on tehnyt levylle biisin tuolloin vauvaikäisestä Rufus-pojastakin. "Rufus Is a Tit Man". Saattoi pitää paikkansa imetysvaiheessa mutta osoittautui sittemmin virheelliseksi väitteeksi...Whatever Happened To Us, On the Rocks, Mr. Guilty esimerkiksi aivan mahtavia biisejä tuolta levyltä. Sitten on tietenkin Knocked Up (Paksuna) -leffaan tehdyt biisit. "Strange Weirdos - Music from and Inspired by the Film Knocked Up". Kuuntelin näitä biisejä leffan nähtyäni, mutta en tajunnut että ovat kaikki Loudonin tekemiä.

More Love Songs on myös hienotunnelmainen levy. Tai trad-folkimmasta menosta High Wide & Handsome toimii hienosti. On sitäpaitsi vain pari vuotta vanha levy, eli on edelleenkin vireessä tuo mies.

Jos Rufuksen mahtipontisuus ja yliorkestrointi kyllästyttää, luota faijaan. Ilmeisesti myös aikamoinen humoristi, ainakin Unrequitedin liveosuuden perusteella. Ja onhan noissa sanoituksissakin paljon (mustaa) huumoria.

Ei ollut suurta kulmaa tässä blogimerkinnässä, mutta tulinpahan kertomaan että tämä on hienoa sunnuntaimusiikkia.

This entry was posted in ,. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...