Hyvät ja huonot uutiset

Hyvät ja huonot uutiset -tv-ohjelmasta on molempia kerrottavana. Hyvät uutiset: HJHU on hyvä ohjelma. Huonot uutiset: HJHU ei käsittele uutisia, vaan tarjoaa nokkelasanaisille ihmisille vuorotellen paikkoja hauskoihin anekdootteihin.

On outoa, että symppaan yhtäkkiä Mikko Kuustosta. Tai en minä häntä koskaan ole inhonnut, mutta suhtautunut välinpitämättömästi. Tässä ohjelmassa hänen tehtävänsä on lähinnä nauraa silmät sirrillään, mutta se toimii!

Olisi hienoa, jos telkussa olisi Hyvät ja huonot uutiset, joka oikeasti käsittelisi uutisia. Mutta ei se olisi niin viihdyttävä, eikä sitä voisi käsikirjoittaa noin tarkasti.

Kerronpa teille haaveen: Voisin erittäin mielelläni sivutöikseni olla jonkun tuollaisen ohjelman paneelissa. Olisin tosin parempi ei-käsikirjoitetuissa jutuissa, mutta hyvä kässärikin kelpaisi. Ei mitään musiikkiaiheista, vaan ihan yleistä asiaa. Mutta niin, että siinä olisi sitä asiaakin eikä vain kaskuja.

En olekaan vielä katsonut eilistä HJHU-jaksoa, jossa vieraana on Paavo Väyrynen. Luulis olevan laatua.

Radiojuontaminen on kuitenkin kuningaslaji. Sen kertoo kait sekin, että kaikki julkkikset haluavat aina olla radiojuontajia. Ja kaikki muutkin. Siinä pitää heittäytyä niin paljon, ja siinä ollaan enemmän persoonan varassa kuin tv-juontajien tapauksessa. Jonkun Idolsin juontaminen koostuu kameraa kohti kävelystä ja prompterille kirjoitetun puujalkavitsin laukomisesta (kärjistys & provo). Totuus on kuitenkin se, että pari vuotta sitten olisin varmasti ottanut tuollaisen pestin vastaan, että hyvä täältä puskista on huudella. Mutta nyt: HJHU-tyylisiä hommia tänne kiitos, kuitenkin tätä blogia luetaan tuotantoyhtiöissä todella tarkasti.

Mihinköhän tämäkin nyt liittyi?

On vähän orastavaa flunssaa ja teki mieli kirjoittaa. Ehkä katson kumminkin nyt sen HJHU:n.

Ja ai niin, lepää rauhassa Pokla, Tavastian poke. En voi väittää tunteneeni miestä, mutta kun tarpeeksi usein käy Tavasialla niin hän kyllä muistaa naaman, ja päästää murahtaen sisään eikä edes katso toimittajien nimilistaa, jota tietysti snobina usein käytän.

Vähän yllättävähkönä musiikkivalintana tämän päivän blogiin Kuustonen Kettunen Kaartamoa.


This entry was posted in ,. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...