Halpa mielenterveyslääke

Haluatko mielenrauhaa? Jos seuraat Amppareita, ota uutisfeedistä pois kaikki viihdeuutiset.

Minäkin olin yksi niistä. Kiukuttelin kaikista mahdollisista viihdeuutisista, kun ne ovat niin tyhmiä ja aliarvioivat lukijaa. Tai itse asiassa ne on tehty klikkipotentiaali edellä, joten itse leipäteksti on usein vain ja ainoastaan idioottimainen. Niissä esiintyy ihmisiä, jotka haluavat olla esillä esillä olemisen takia. Olenhan itse kirjoitellutkin viihdejuttuja nettiin.

Mutta tuo lääke tosiaan auttaa. Älä lue niitä. Käytä se aika vaikka pasianssin pelaamiseen, tai sitten edes etäisesti reaalimaailmaan liittyvien uutisten lukemiseen - kunhan jätät uutisen kommentit lukematta.

Valitettavasti olen joutunut lipsumaan viihdeuutisboikotistani, koska työkaverini - kutsuttakoon häntä vaikka Vaha Julvioksi - postaa Facebook-seinälleni päivittäin turhimmat ja säälittävimmät poiminnat. Sellaiset, jotka ovat häpeällisiä sekä kirjoittajalleen että kohteelleen. Postaan hänen seinälleen samanlaisia linkkejä jos niitä löydän.

Tarvitsenko siis sittenkin viihdeuutisia ja julkkiksia? "Julkkiksia". Enkö pärjääkään ilman täysin ilman journalistisia kykyjä litteroituja ajatuspieruja? Onko tilaisuus tuntea ylemmyydentunnetta sittenkin niin tärkeää, etten voi olla lukematta edes niitä Vahan linkkaamia juttuja. No, suurinta osaa niistä en klikkaa, mutta luen kuitenkin otsikon!

Tämän kuvan teki Maddee Madkola.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

4 Responses to Halpa mielenterveyslääke

 1. Anonyymi says:

  Kiitos.
  VJ

 2. Anonyymi says:

  Mitä on tapahtunut Jennifer Anistonin kasvoille?
  Varo sanojasi! Tästä herjasta joudut ulkomaanmatkalla oikeuteen
  BB-Inka naamat Budapestin keskustassa: ”Haluun v…uun täältä!”
  Onko Miley Cyrus jo liian laiha? Katso tuoreet kuvat!

  Hah. Siinä puolen tunnin sisällä Ampparin eniten klikatut uutiset, tietysti viihdeuutisten alta. Noista otsikoista 3/4 sisältää nämä perinteiset jipot, eli kysymyssana, "katso kuvat"-kehoitus tai "tällainen/tämä/tästä"-esittelumuoto.

  En minäkään näitä ~haluaisi lukea, mutta silti päädyn niistä osan klikkailemaan auki..

 3. Anonyymi says:

  "kunhan jätät uutisen kommentit lukematta."
  Ai miten niin?
  Uutisten kommentit on aina parhautta! Uutisen otsikosta jo tietää mitä on viisi ensimmäistä kommenttia. Tietyissä uutisissa Hommaforumin Hotline™ on käynyt kuumana, kun ovat saaneet pari ekaa kommenttisivua haltuun.

 4. Anonyymin kommentti jossa oli ilmeisesti aidot top-otsikot viihteistä antoi hyvän muistutuksen siitä, miksi olen nyt kaksi vuotta elellyt ilman noita otsikoita.

  Suosittelen sitä piilotusta.

  Toi Hommaforumin dominanssi on jotenkin masentavaa. Aikuiset (?) miehet (?) käyvät joka ikisen uutisen vääntämässä jotenkin maahanmuuttajien ja/tai Vihreiden tai hallituksen syyksi.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...