Joka syksyn tärkein hetki = SYYSSOITTOLISTA 2013!

Syksymusiikkia! Muistan kun Jippu kirjoitti joskus joihinkin blogeihinsa villasukat aina kahtena eri sanana. Villa sukka. Villa sukka musiikkia. Se on VÄÄRIN! Mutta syksymusiikkia sisältävä soittolista on OIKEIN - vaikka samalla oikeustajulla myös VILLA SUKAN kirjoittaminen erikseen olisi oikein! Miten tämä nyt näin meni?

Ihan vakavissaan hei nyt. Minä rakastan syyssoittolistoja! Hempeilyy, oleiluu, ihan ollaan vaan. NO EI, koko ajan meinaa lipsahtaa parodiaksi, mutta tämä on totta, syksyn musiikkia sisältävä Spotikkalista on tärkeintä mitä on.

Äsken kävin koirani Ringon kanssa pitkällä kävelylenkillä, ja kotiin palatessa korvalehtiä kihelmöi. Kylmyydestä johtuen siis. Aurinko paistoi ja vaahteranlehdet olivat keltaisia ja punaisia. Eilen join viiniä.Tästä kaikesta päättelen, että on korkea aika päästää tämänvuotinen syksylistani vapauteen! Listaa kerätessäni otin mukaan muutamia biisejä edellisvuosien listoilta, mutta lähinnä uusia. Siis uusia minun soittolistalleni. Muistutuksena myös, että minun Spotify-soittolistojani kuuluu kuunnella shuffle päällä.

TÄSSÄ SE ON:Lähinnä sisältää ulkomaista musiikkia, mutta myös muutamia helmiä rakkaasta kotimaastamme. Ottakaa ihan rohkeasti kaikkea syksyrekvisiittaa tämän kuuntelun avuksi. Kynttilöitä, villa____sukkia, punaviiniä, kirjojen välissä prässättyjä puunlehtiä ja muuta sellaista.

No nyt koira pieraisi, täytyy lopetella tätä kirjoittamista.

Eikun hajusta huolimatta on pakko muistuttaa edellisvuosien soittolistoista!

Syksymusiikkia 2012
Dark Nights and Darker Days (eli syksymusiikkia 2011)

This entry was posted in ,. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...