Flow line-upin perkaus ja - kyllä - innostuminen

Tänään se Flow sitten paljasti nuo netissäkin innokkaasti ennakkoon hehkutut esiintyjänsä. Tai ainakin suuren osan niistä.

Kyllähän minä olen helvetin innoissani, ei sille mitään voi. Ehdin tänään analysoida itselleni, että olenko sitten niin puhki-hipsteröitynyt, että vain omaa kotia lähellä oleva ja sushia tarjoava festari saa mahlan valumaan. Vastaus oli ei. Viimeksi söin Flow'ssa lähinnä Elokuvamuonitus Nakin herkullisia hodareita ja majoitus (hotellissa tai ainakin jossain sisätiloissa) on festarin yhteydessä täysin ok.

Kyse on siis esiintyjistä ja tunnelmasta. Tunnelma on monellakin festarilla Suomessa kohdallaan. Provinssissa, Ruississa ja Ilosaaressa on mukava festaritunnelma, Tuskassa todella sydämellinen tunnelma (ihan oikeasti, käykää siellä joskus, metalli-ennakkoluulot on niin väsyneitä), mutta kyllä Flow'ssakin on tässä puolessa onnistuttu mahtavasti. Siellä sitäpaitsi näkee eniten tuttuja.

I'ma let you finish, but...

Esiintyjät. Kanye West ei Jäähallissa vuonna 2007 ollut hirvittävän vakuuttava (vähän sekava), mutta jos ajattelee Kanjeen show'ta siihen M.I.A.:n viimevuotiselle paikalle lauantai-iltaan, niin onhan sinne aivan helvetin kovat bileet tulossa. Julkaisihan ukko sitäpaitsi viime vuoden kovimman levyn.

Janelle Monae... huh, tullee olemaan päräyttävä setti tuo. Puhumattakaan niistä kiinnostavista - ja nyt tulee tärkeä pointti - mutta ei takuuvarmoista nimistä Iron & Wine, Pains of Being Pure at Heart, Twin Shadow, Ariel Pink's Haunted Graffiti... TUOSSA se Flow'n hienous tulee: Löytämisen riemu, uusien suosikkien bongaaminen ja luotto ohjelmapäällikön valintoihin. LISÄYS: Unohdin mainita JAMES BLAKEN!

Ja ne klubitilat. V I T T U miten hikiset bileet Tensnake tulee järkkäämään!

Eli kyllä, jälleen kerran pakollinen rasti tuo flanellipaitafest. Tai en minä tiedä ovatko flanellipaidat enää tänä vuonna "in", Ray Banin Wayfarer-lasit nyt ainakin. Ajattelin tänä vuonna purjehtia paikalle läpinäkyvästä muovista tehdyssä kohdussa.

This entry was posted in ,,. Bookmark the permalink.

2 Responses to Flow line-upin perkaus ja - kyllä - innostuminen

  1. -m- says:

    Pitäsköhän ostaa lippu ihan vaan, että näkis ton sun festariasun :o)

  2. Kannattaa ostaa pian, loppuvat kuitenkin kesken!

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...