Witut witch housesta, mutta ††† toimii koska Chino Moreno

Parin viikon päästä on Deftonesin keikka Helsingin The Circuksessa. Vuosina 1997-2002 Deftones oli mulle EHDOTON suosikkibändi, ja rakastan edelleenkin heidän tuotantoaan melko rajattomasti.

Laulajaherra Morenon projekteja on tullut aiemminkin diggailtua (c'mon, Team Sleep EI ole tylsä), joten tää Crosses (en jaksa koko ajan copypasteta noita ristejä) herätti luonnollisesti innostusta jo ennen ensisävelen kajahtamistakaan.

Ja nyt olis sit ep ladattavana.

Naatiskelen.Chino on tässä enemmän pop-laulajana. Ei niin pitkiä ulinoita kuin Team Sleepillä, mutta ei myöskään huutoa niinku Deftonesilla. Tykkään miehen äänestä, ja tässä taas kuulee miten monipuolinen se on. Ekasta biisistä tulee mieleen jopa IAMX, vaikka tämä kait edustaakin jotain god damn motherfucking WITCH HOUSE -genreä, josta olen kyllä kuullut, mutta johon en ole jaksanut tutustua.

Itse asiassa tämä on ilmeisesti jonkinlainen vittuilu toiselle witch house -bändille, joka foneettisesti lausutaan Ritualz, mutta jonka "oikea" nimi on  †‡† - ei kai tossa voi muusta olla kyse kuin siitä että Moreno, Shaun Lopez ja Chuck Doom ovat halunneet piruilla koko genrelle?

Must tää kuulostaa melankoliselta elektroniselta popilta, mut jos siitä saa kicksejä että kutsuu tätä witch houseksi niin antaa palaa vaan, pääasia on se, että minä nautin tästä.

Viiden biisin ep ladattavana ilmaiseksi, mailiosoitetta vastaan tietenkin.

Aiheesta kirjoitti Altered Zones -sivusto, Ylex.fi käänsi jutun suomeksi.

Onko muuten Deftonesin keikalle tulijoita?

This entry was posted in ,,. Bookmark the permalink.

2 Responses to Witut witch housesta, mutta ††† toimii koska Chino Moreno

  1. June says:

    Oijoiiii!! Kiitos älyttömästi tästä. Itekin diggailin Deftonesia vuosituhannen vaihteessa ja sen jälkeen reippaasti, mutta sittemmin innostus on vähän hiipunut, ja tuskin keikallekaan aion (en oo tsekannu onko lippuja edes enää). Bändin oon kuitenki nähnyt Provinssissa tai jossain muutama vuosi sitten.

    Anyhow. Kuvauksesti kuulostaa ihan mahtavalta etenkin suuren IAMX-fanin korviin, joten en malta odottaa että pääsen kuuntelemaan EPtä! :)

  2. Toivottavasti Crosses maistuu. Itse odotan Deftonesin keikalta paljon, koska Deftonesista pitävät ystävät näkivät bändin tällä kiertueella Roomassa ja oli kuulemma hyvässä vireessä ryhmä.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...