Mikä uusi musiikki?

Tuli tuossa vaihdettua duunia, mistä johtuen en ole töissä kuunnellut juurikaan uutta musiikkia (paitsi tänään Nightwishin Storytime-singlen, joka oli järkyttävän hieno leka), joten mistä se musabloggari sitten oikein voisi kirjoittaa?

No, siitä mitä on kuunnellut. Voin sen teille paljastaa. Lähinnä rockradioita Suomessa ja netistä, ammatillisessa mielessä. Siten paljon soul-musiikkia, koska se lämmittää näin syksyllä. Ajallisesti eniten olen kuitenkin käyttänyt aikaa Pink Floydin tuotannon kahluuseen, ja voi pojat kun kahlattavaa riittää.

Töissä sopivina tunteina kun on ollut sellaisia hommia joissa ei tarvitse kuunnella mitään muuta ollaan työhuonekaverin kanssa otettu varman päälle ja naatiskeltu useampi varvi Animalsia, Saucerful of Secretsiä ja Meddleä. Tänään töiden jälkeen olen kuunnellut Division Bellin, Moren ja Obscured by Cloudsin. Kaksi jälkimmäistä ovat soundtrackeja eivätkä lempi-Floydia, mutta hyviä levyjä kuitenkin.

Soulia ja Pink Floydia siis. Hyvää sydämelle ehdottomasti. Kaivoin kitarankin hetkeksi esiin että voin soittaa Shine on You Crazy Diamondin neljää ekaa säveltä loputtomalla loopilla.

No, onneksi YleX ja Rumba pitävät uutta musiikkia tapetilla, Tulevaisuuden tusinan tulokset nimittäin julkaistiin. Gracias ja Noah Kin saivat glooriaa, ja hyvä niin. Myös Yournalistin maininta lämmittää.

Tuutulauluksi vähän Stevietä, mahtibiisi!


This entry was posted in ,. Bookmark the permalink.

2 Responses to Mikä uusi musiikki?

  1. June says:

    Tulevaisuuden tusina on kyllä loisto konsepti. Mielenkiinnolla jään seuraamaan mainittuja artisteja..

    p.s. Keräilit niitä syysplaylisteja - kunhan Pink Floydilta ehdit, niin tässä vielä yksi! http://open.spotify.com/user/bubblegun_/playlist/79a7vzYzLGBHqzeHznYkdA

  2. Kiitti June! Otan kuunteluun.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...