Also Sprach Jussi ehdolla Suomen parhaaksi blogiksi!

Ei vähä mitään. Kuukauden ensimmäinen lauantai on aina juhlapäivä, koska Kuukausiliite ilmestyy. Tämä lauantaiaamu oli vielä hienompi, koska Kuukausiliitteen järkkäämän Suomen paras blogi -kisan ehdokaslistasta löytyi tämä blogi jota juuri luet!

Miten hienoa saada tunnustusta Suomen parhaalta julkaisulta! Ja vannon kautta kiven ja kannon etten ole itse lähettänyt ehdotusta ehdokkuudestani. Taatusti ja varmana en.Joo, tässä kisassa on nyt vissiin 30-40 ehdokasta, sanoo kyynikko, mutta minä haluan ILOITA! Blogini ei tätä ennen ole saanut mitään virallista tunnustusta. Sitäpaitsi olen ainut lähes-musablogi listalla! "Musiikista suurella sydämellä", mainitaan perusteluna. Onhan täällä vähän kirjoista, muusta kulttuurista ja juoksemisestakin, mutta lähinnä musiikista, se on totta.

Joulukuussa valitaan finalistit, joten saako nähdä riittävätkö rahkeet sinne asti. Tammikuussa julkistetaan voittaja. 


Täältä löytyy tuo Kuukausiliitteen Suomen paras blogi -sivusto. Ja tervetuloa uusi lukija jos löysit Kuukausiliitteen kautta tänne.

This entry was posted in ,. Bookmark the permalink.

3 Responses to Also Sprach Jussi ehdolla Suomen parhaaksi blogiksi!

 1. Anonyymi says:

  Niin ja yhtä hienoa on aina kirjoittaa kun saa kommentin päälle oman pärstään :)
  Aina parantaa tekstin arvoa.

  -Mikko

 2. Anonyymi says:

  Onnittelut ehdokkuudesta! Kirjoituksiasi on mukava lukea ja varsinkin kun olet aina tunteella tässä mukana. Sama setti oli kun kuuli sua radiosta, et välitä siitä että mitä muut ajattelee vaan jos tuntuu hyvältä niin sanot sen. Eli ei tarvi välittää onko coolia tai vastaavaa, no toivottavasti tiedät mitä tarkotan.
  Sama tilanne on myös teidän podcastissa, hauska kuunnella kun turisette kaikkea!

  Eli grattis!

  -Mikko Keskinen

 3. Kiitos Mikko. On todella hienoa saada tuollaista palautetta, koska juuri tuollaista blogia minä yritän pitää!

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...