Syksylenkin varustelu

Koska kirjoitan juoksusta edelleen liian vähän, on pieni "RECAP" tarpeen.

Ensinnäkin aavistuksen penkin alle mennen maratonin jälkeen polvi vihoitteli, ja olin piinallisen pitkät kolme viikkoa juoksematta. Nyt on muutama varovainen ja tämänpäiväinen pidempi lenkki takana, ja pieni outo tunne oikeasa polvessa edelleen on, mutta kyllä sillä juoksemaan pystyy.

Mikä on tietysti PARASTA, koska syksy on minusta parasta juoksuaikaa. Sää on juuri sopiva, maisemat kauniita, ja juoksun antama ylimääräinen energia todellakin tarpeen.

Oheisesta kuvasta (en osaa poseerata selfieissä, promokuvissa tai missään muissakaan kuvissa, antakaa anteeksi) näkyy tämänpäiväinen varustus.


Vaatteita oli lopulta vähän liikaa. Jalassa on pitkät Niken juoksusukat ja Pegasus 28 -kengät. PITÄISI ostaa kompressiosukat, niitä on niin paljon kehuttu. Trikoot on sellaiset talvitrikoot, eli ohuella vuorella varustetut. Päällä merinovillainen paita (se lämmittää pakkasella, mutta on aika viileä tällä kelillä) ja vielä Pietarista ostettu Niken vähän paksumpi juoksutakki. Kädessä oleva mytty on Niken juoksuhanskat ja päässä vielä lahjaksi saatu Radio Rock -buff-huivi.

Olisin lopulta voinut lähteä kevyemmällä takilla missä on vähän windstopperia ja enemmän hengitysaukkoja. Mutta muuten tuo takki on kyllä todella toimiva.

Tällainen lenkki siitä sitten tuli.Olisi muuten hienoa jos Movescountista voisi upottaa juoksun tiedot esimerkiksi blogiin niin ei tarvitsisi ottaa kuvankaappausta. Suunnon sykemittarista (M5) tykkään kyllä, mutta tuo nettipalvelu on vähän vaillinainen.


This entry was posted in ,. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...